Şimdi Ara

APPLE İPHONE (ÇIKTI)-iPhone haberleri&bilgi başlığı- (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.116
Cevap
7
Favori
64.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • multitouch ı kullanmak zorunda değil zaten.Nokia nın şu ana kadar hiçbir dokunmatik tuş takımlı cep telefonu bulunmuyor ama n98 bu alanda nokia açısından bir ilk olabilir.Galiba haberiniz yok ama sezgisel dounmatiklik apple ait bişey değil.htc nin pda telefonuda parmakla çalışıyor ve htc touch diye bir sezgisel dokunmatikliğe yeni bir yaklaşım getiriyor.
    touch flo denilen bu özellik sayesinde kullanıcılar ekranın sağına ve soluna yaptıkları parmak hareketleriyle ekranı dönrürebiliyorlar.ve 3 boyutlu arayüze erişmek için yapılması gerekn tek şey parmaklarını yukarı doğru hareket ettirmek...
    şimdi...
    Umarım birçok firmanın sezgissel dokunmatik cihaz üretebileceğini artık anlamışsınızdır.Nokia niye bunu yapamasın şirket telefon camiasında appledan daha fazla tecrübeye sahip.Bu su götürmez bir gerçek.Yani illa multitouchı kullanmak zorunda değil.(2.kere yazıyorum)
    ayrıca microsoftun yeni bir çalışması var .adı surface. vE BUDA TAMAMEN DOKUNMATİK BİR EKRANLA YÖNETİLEBİLEN BİR PC DEMEK.Sadece resimleri elinizle sürüyerek taşıyabiliyorsunuz.Faresiz ve bununda multitouch kullanılmadan yapılandırılan bir teknoloji.
    Sanırım size ne anlatmak istediğimi bu mesajı okuyunca anladınız.Ve gelecekte sezgisel dokunmatikliğe sahip cihazlar daha çok gündemde olacak.Ve dünyada bu kadar firma varken elbette apple rakip çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 10 Ağustos 2007; 19:13:10 >

• N98'in Consept bir cihaz olduğunu söylemeye gerek yok sanırım, fazla belli eden bir model zaten ayrıca ilk olarka internete bir kullanıcının kendi fake dizaynı şeklinde verildi, asıl resminin üzerinde de fake olduğu belirtilir yani olmayan sahte bir dizayn..

Ki zaten iphone'a rakip olmasına gerek te yok, Nokia telefon pazarının büyük bir bölümünü zaten elinde tutan bir firma, neden Iphone'u bu kadar tehdit olarak görsün ki.. Tabi ki Iphone harika bir cihaz ancak mükemmel değil ve birçok kullanıcı da bu fikirdeyken N98 olsa bile Iphone'a rakip olarak duyurulması çok gereksiz bir hareket olurdu..

Orjinalden alıntı: bynedim

N98'in Consept bir cihaz olduğunu söylemeye gerek yok sanırım, fazla belli eden bir model zaten ayrıca ilk olarka internete bir kullanıcının kendi fake dizaynı şeklinde verildi, asıl resminin üzerinde de fake olduğu belirtilir yani olmayan sahte bir dizayn..

Ki zaten iphone'a rakip olmasına gerek te yok, Nokia telefon pazarının büyük bir bölümünü zaten elinde tutan bir firma, neden Iphone'u bu kadar tehdit olarak görsün ki.. Tabi ki Iphone harika bir cihaz ancak mükemmel değil ve birçok kullanıcı da bu fikirdeyken N98 olsa bile Iphone'a rakip olarak duyurulması çok gereksiz bir hareket olurdu..

iPhone'un hedeflediği kitle farklı Nokia'nın ki farklı...iPhone Apple'ın açıkladığı kriterleri mükemmel olarak yerine getiriyor ki hedeflediği kitlede bunlar için alıyor iPhone'u....Yanında iPod ve Telefon taşıyan artık sadece iPhone taşıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 11 Ağustos 2007; 1:02:17 >

• Şahsen kitle ne kadar apple veya ipod fanatiklerinden kemikleşse de birçok telefon kullanıcısı da gelişen teknolojiyi cep telefonlarında da kullanmak isteyecek ve IPhone'a yönelecektir..

Şahsen bugüne kadar 20 civarı Nokia telefon kullandım ve hiç ipod'um veya apple marka ürünüm olmadı (en son bir IBook aldım onu da hediye ettim..)

Yine de IPhone yeni teknoloji ürünü bir cihaz olduğunu her türlü kanıtladığından ben de mutlaka zamanı gelince kullanmak istiyorum..

Belki pazarları farklı dediğiniz gibi doğrudur ancak yine de gsm sektörüne ortak bir cihaz.. Ama dediğim gibi kimse şu durumda rakip olarak görmez.. Ki daha piyasaya çıkmamış, ne kadar cihaz gördük, gözümüzde büyüttüğümüz, sonra çoğu hayal kırıklığı olarak elimize geçti, IPhone'unsa şimdiden bazı hayal kırıklıkları ortada..

• ya şu hello ocean diye bişey varmış iphone a bin basıyormuş falan 300 dolar da fiyatı varmış o alet piyasaya çıktımı çıktıysa türk şebekelerini destekliyor mu google aramalarım sonuç vermedi de bilen birisi varsa cevap versin lütfen (konuyu hortlatmış oldum ya başka seçeneğim yoktu üzgünüm)

Orjinalden alıntı: viyolaci

Türkiyede ne zaman satışa çıkacak acaba biliyormusunuz vede fiyatı hangi aralıkta olur?

Türkiye'ye ne zaman geleceği tam belli değil...Ancak inşallah sim kilitsiz olarak Bilkom getirirse fiyatı en fazla 1,200 olur (8gb).....Ancak voda getirirse biraz daha pahalı olabilir...

Öyle ise güzel bir fiyat tahmini..

Orjinalden alıntı: bynedim

Bu 1200 ytl tahmininiz gsm operator'ü ile yapılacak aylık görüşme anlaşması harici rakamlar mı acaba?..

Öyle ise güzel bir fiyat tahmini..

Apple'ın Türkiye Distribitörü Koç Holding'in bünyesinde bulunan Bilkom-Apple IMC....Bilkom ürünlerinin fiyat larını belirlerken Amerika fiyatını Euro'ya çevirir ve en fazla 20 euro daha ekleyerek piyasaya sunar...8 Gblık iPhone için (599+20)=620 euro çıkıyor...Buna %18 kdv eklenince 731 euro çarp 1,8 ile yaklaşık 1,300 çıkıyor...Yukarda ben %18 eklemeyi unutmuşum pardon....Bundan dahada ucuz olabilir çünkü Apple IMC mobil ürünlerinde fiyatları uygun tutuyor....Ancak bu sim kilitsiz gelirse bu fiyatta gelir...Voda getirsede bu fiyattan en fazla 1,500 olur ancak kontrat zorunluluğu beklenmiyor Avrupa'da....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 14 Ağustos 2007; 19:39:50 >

• Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için shady_tr,

Öyleyse Bilkom'un getirmesini diliyouz, sim kilitsiz bir cihaz olacak ve daha ucuz olacaksa.. Şahsen gelir gelmez bu şekilde piyasaya girerse IPhone'a bi sürelik geçmeyi planlıyorum, kafamda E90 gibi bir cihaz var asıl ancak fiyatı henüz beni aşıyor, IPhone'da ilgili ilgisiz herkes'de bir merak uyandırıyor.. Bahsettiğin gibi 1200-1300 bir de 8gb'lık modeli olursa Türkiye piyasası için diğer cihazlarla kıyaslarsak gayet uygun rakamlar sayılabilir hele ki pahalı ürünleri ile tanıdığım APPLE'ın bir ürünü olarak.. Bir arkadaşın IPhone ile çektiği fotoğrafları da gördüm, bence gayet yeterli görüntülerdi, diğer özelliklerininse kırılabildiğini duydum ve de oyun problemine; ki benim en çok ilgilendiğim konu mobil bir cihazda eğlenebilmek te ön planda olmalıdır bence, emulator ile çözüm de bulunmuş..

Gitgide ilgimi çekiyor Iphone, tabi bu şartlar altında..

• Daha önce gönderildi ise özür dilerim....

http://www.marketcircle.com/iphoney/

Bu sitedeki iphoney adlı program herhangi bir sitenin iphone'da nasıl gözüktüğünü görmemizi sağlıyor...
    Saygılarımla....

Orjinalden alıntı: eserunsalan

Daha önce gönderildi ise özür dilerim....

http://www.marketcircle.com/iphoney/

Bu sitedeki iphoney adlı program herhangi bir sitenin iphone'da nasıl gözüktüğünü görmemizi sağlıyor...
    Saygılarımla....

sağol hocam...Bakalım DH nası gözüküyor ???

Edit:Programla Mac OS X istiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 18 Ağustos 2007; 1:19:01 >

• Bu arada iphone fiyatlarına %33 indirim yapmış ve artık sadece 8 gb lık üretilcekmiş....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

tr ye gelıs zamanı bellı degıl dımı hala

Hayır ancak Mart-Nisan gibi gelecek diye bi söylenti var...Zaten Thinksecret en geç Mart ayında Apple'ın iPhone'un 3G'li versiyonunu tanıtacağını duyurmuştu...

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Hayır ancak Mart-Nisan gibi gelecek diye bi söylenti var...Zaten Thinksecret en geç Mart ayında Apple'ın iPhone'un 3G'li versiyonunu tanıtacağını duyurmuştu...

erteleyip duruyorlar bakalım neyse bize telefonun en oturmuş hali gelsinde zırt pırt para vermiyelim

Orjinalden alıntı: EL NINO

quote:

quote:

erteleyip duruyorlar bakalım neyse bize telefonun en oturmuş hali gelsinde zırt pırt para vermiyelim

dogru soluosun tabı

• sim unlock yazılımı 99$ satışa sunuldu engadget, gizmodo deneyip onayladı http://www.iphonesimfree.com/cgi-bin/iphonesimfree/engine.pl?page=home

Orjinalden alıntı: brave5213

sim unlock yazılımı 99$ satışa sunuldu engadget, gizmodo deneyip onayladı http://www.iphonesimfree.com/cgi-bin/iphonesimfree/engine.pl?page=home

Gereksiz buluyorum..Türkiye'ye gelenlerden almak bana en mantıklısı geliyor...Ve bu Apple ilerde bu unlock olan iPhone'ları napar bilmiyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: brave5213

sim unlock yazılımı 99$ satışa sunuldu engadget, gizmodo deneyip onayladı http://www.iphonesimfree.com/cgi-bin/iphonesimfree/engine.pl?page=home

Gereksiz buluyorum..Türkiye'ye gelenlerden almak bana en mantıklısı geliyor...Ve bu Apple ilerde bu unlock olan iPhone'ları napar bilmiyorum

bir şey yapabileceğini sanmıyorum ama bencede gereksiz garantili alıp mis gibi kullanmak en iyisi

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.