Şimdi Ara

APPLE İPHONE (ÇIKTI)-iPhone haberleri&bilgi başlığı- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.116
Cevap
7
Favori
63.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: internetboy

kamera yok

* iPod gibi müzik çalıp, film oynatabiliyor,
    * GSM / EDGE / WIFI / Bluetooth bağlantıları var,
    * 4 GB veya 8 GB Flashdisk bulunduruyor,
    * 3,5″ multi touch özeliğine sahip 160ppi dokunmatik ekran,
    * OS X işletim sistemi,
    * 2MP kamera,
    * Tam ekran internet gezebilme imkanı,
    * Görsel telesekreter,
    * Push email,
    * 4 GB 499$ ve 8 GB 599$ 2 yıllık kontrat karşılığında,
    * Telefonun Amerikada taşıyıcısı Cingular olacak,
    * Haziran ayında Amerikada piyasaya sürülüyor,
    * Yılın son çeyreğinde Avrupada satılacak,
    * 2008′de Asya’da satılacak,

╚═╦═══╗═║═══║═══════║═══║═╦═══╦═╝
    ══║═══║═║═══║═╔═══╗═║═══║═║═══║══
    ══╠═══╣═╚═══╣═║═══║═║═══║═║╔══╝══
    ══║═══║═════║═║═══║═║═══║═║╚═╗═══
    ══╝═══║═════║═║═══║═╚═══╝═║══║═══
    ╔═════║═════║═║══════════════║══╗
    ÅÿηՄя
  • varmış

APPLE  İPHONE (ÇIKTI)-iPhone haberleri&bilgi başlığı-
  • Özellikleri Güzel Ve şık.. Konuşmak için ikinci bir telfonda gerekecek..

╚═╦═══╗═║═══║═══════║═══║═╦═══╦═╝
    ══║═══║═║═══║═╔═══╗═║═══║═║═══║══
    ══╠═══╣═╚═══╣═║═══║═║═══║═║╔══╝══
    ══║═══║═════║═║═══║═║═══║═║╚═╗═══
    ══╝═══║═════║═║═══║═╚═══╝═║══║═══
    ╔═════║═════║═║══════════════║══╗
    ÅÿηՄя
  • ilginc bir alet...

fiyat amerikada $500 civari + 2 sene kontrat diyorlar.. kontratsiz $1000 olabilir.

ipod sevenler icin alternatif bir urun.

yalniz, piyasada buna benzer telefonlar var. yani telefonu bastan yarattilar demek biraz haksizlik oluyor.
  • Apple OS X için binlerce widget var şu anda kullanılabilecek (Vistaya da eklenen bir özellik ti bu).Ayrıca ne kadar doğru bilemiyorum ama bir nevi mini OS X ise bu bir sürü program da bu cihaza port edilecektir .(En azından küçük programlar)
    Yazılım hiç sorun olucağını düşünmüyorum.Zira bu cihazın bu konuda ki iddiası büyük.Unutmayın Apple taklit etmez icat eder ve önderlik yapar.Bu bağlamda deneyim eksikliği olduğu bir alana bu kadar geç girme cesaretini gösteriyor ve ilk çıkardığı cihaz ile de bir çok insanın beğenisini topluyorlar ise bir bildikleri vardır derim.
    ipod dan önce mp3 player yokmuydu?Var dı hem de bir sürü.PC lerde genelde win amp yüklü olurdu ve herkes mp3 ü (genelleme yapıyorum) öyle dinlerdi.Apple ipod u 2001 de tanıttığından beri çok şeyi değiştirdi.Şu anda online müzik satan firmalar arasında dünyada 1 numara.Tüm müzik dağıtan firmalar arasında da dünyada 5 inci sırada.(Ünlü dev plak şirketlerinin hemen arkasında).Cep telefonu pazarından da ileride %1 koparmayı hedeflemişler kendilerine.Bence realistik bir yaklaşım.Hardcore Mac fanlarına çok satar bunun dışında ben inanıyorumki cihazı görüp estetiğine ve fonksiyonelleiğine bayılıp alıcak olan insan da çok olucaktır.
    Bu arada piyasanın devleri : SE nin yeni UIQ modelleri ve Nokia nın yeni Communicatoru (E90) + olarak bir sürü cihaz daha çıkacak(Samsung ve LG yide unutmamak lazım).Üstelik onların daha tanıtımı yapılmadı.Müşteriyi cezbetmek için bir sürü şey yapacaklarına eminim.Sonuçta biz son kullanıcılara yarar rekabet ;)

• Yabancı forumlara bakıyorum bayağı ilgi uyandırmış cihaz.Açıkcası bu kadar ilgi olucağını beklemiyordum.

Şu anda online müzik satan firmalar arasında dünyada 1 numara.Tüm müzik dağıtan firmalar arasında da dünyada 5 inci sırada.(Ünlü dev plak şirketlerinin hemen arkasında).

evet haklisin, ve sattiklari muzik sadece Apple onayli cihazlarda calisiyor. Yani iphone ile sadece telefon almiyorsunuz, ayni zamanda onlarin musterisi oluyorsunuz....
  • Codec yükleyip istediğiniz cihazda çalıştırabilirsiniz iTunes den alınan mp3 leri.Başka firmalardan kötü vb değilki uygulamaları.Örnek vericek olur isem Sony çok daha 'kötü' bu konuda.Tabiki müşterileri olmamızı istiyorlar.Bundan daha doğal ne olabilirki?Sonuçta zorlama yada yanlış yönelendirme yok.

Bu arada vakti olan Steve jobs un iPhone tanıtımını izlesin. : http://events.apple.com.edgesuite.net/j47d52oo/event/ (Alttaki iphone introduction)
    Linkini verdiğim videoda da izlediğim üzere : Cihazın ipod dock entegrasyonu var.Bu da demek oluyorki ipod için piyasada var olan bir sürü aksesuar kullanılabilecek. İpod dockları,portatif müzik sistemleri,TV ye görüntü aktarma mini&büyük hoparlörler vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 10 Ocak 2007; 4:46:43 >

Donanim icin tiklayin

IPhone yazilim icin tiklayin.
  • Klasik Apple oyunlarından biri mp3 playeri da baştan yaratmışlardı ama şekilden öteye gidemediler ve bir sürü saf ve gösteriş meraklısı hemen atladı atlamaya da devam ediyor. Bunun üstüne bir de tr kazığı eklenecek kolay gelsin

HTC One™

Time to unleash your brilliance. HTC.
    HTC One First Look / Introducing the New HTC One / HTC One Promo
  • Çok güzel gerçekten ülkemize ne zaman gelir ki?
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.