Şimdi Ara

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (1088. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.531
Cevap
291
Favori
1.301.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10861087108810891090
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6s kullanıyorum m8den geçtim. M8de 2600mah batarya vardı kullanım sürem maksimum 5 saat oluyordu. 1715mah bataryalı 6s bu süreleri alıyor hiç kasmadan. 6splus ile 10saati rahat aşarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yurt dışından 6s plus getirmeyi düşünüyorum ama aklımda bir kaç soru işareti var.

-ilk kez ios kullanıcam misal. özellikle i tunes dan müzik atma işkencesini göze alamıyorum

-batarya ve ekran süresi hakkında soru işaretlerim var. zaten ios da ekran süresini göstermiyo o ayrı mesele ya

-sizce yabancılık çekermiyim kullanabilirmiyim ve birde kamerası nasıl ?

farkındaysanız stabilite hakkında bişey sormuyorum çünkü bunun cevabı net :)

ama ilk kez ios kullanıcam,müzik atma vs sorun yaşarmıyım ve kamerası nasıl tabiki en önemlisi şarjı nasıl gidiyo ve ne kadar sürede doluyo

şuan galaxy s5 kullanıyorum sizce geçiyimmi
  • Bir üstteki mesajıma bakabilirsiniz. En yukarda 4saat safari 1 saat instagram 40dakika youtube falan var.

• 6s in bataryası m8den iyi gidiyor. M8in bataryası s5ten iyi gidiyor. itunesten işlem yapmak o kadar zor değil. Müzikleri sürükleyip onaylıyorsunuz.

Kamera olarak eski cihazımdan çok daha iyi ancak s6 seviyesinde kamerası var. Bi tık daha geri s6dan. Ama ön kamerası s6dan daha iyi.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    hocam temiz kurulum yaptıktan sonra mı böyle oldu yoksa ilk aldığınızdan beri mi ? ve hangi sürümdesiniz ve hangi işlemcili telefonunuz ? ben yoğun kullanımda 5 buçuğu anca buluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kafasız24

ya arkadaşlar 4g açık full çekiyo teoride speed test yaptığımda 30 mb (!) hızlara ulaşıyorum 3g ye göre çok hızlı ama pratikte o hızzı hissedemiyorum instagramda twitter da felan yine ağır yükleniyo resim ve videolar 3g deki gibi . sorun nedir sizce ya da bu sorunu yaşayan var mı ?

beyler ?

• kafasız24 K kullanıcısına yanıt
    Cihazı alalı 1 hafta oldu hocam samsung işlemcili cihazım. Arka plandaki ayarlarla biraz oynadım. Konum ayarları bildirim ayarları mail ayarları. Mesela maillerimi elle güncelliyorum. Otomatik bişey bırakmadım gmail de öyle. Konum ayarlarını açın en altta sistem ayarları var ordakilerin hepsini kapattım saat konumu hariç. Parlaklığı %15 ila %50 arasında kullanıyorum. Dışarı çıktığımda ise otomatikte. Bu süreyi alırken mobil veri 1 saat civarı kullanıldı.

• kafasız24 K kullanıcısına yanıt
    Her yerde mi aynı? Evinizde dışarıda farklı yerlerdede durum aynı ise cihazı sıfırlayıp deneyin.

• Arkadaşlar 4s 16 gb kullanıyorum telefon miladını doldurdu ve işim gereği telefon ile çok uğraşıyorum . Yurt dışından akraba 6s 64 gb getirecek ama bir takım endişelerim var cihaz da kılıf kullanılsa dahi kasa soyulmalarının oluştuğunu okudum, hatta dün arkadasın telefonunda da gördüm bu durumu ,çoğu kişide var mı bu sorun ve sizce sebep nedir çözüm var mı ? Ek olarak iPhone SE ile 6s arasında kaldım ön kamerayı çok kullanmıyorum,almışken 6s almak daha mı mantıklıdır ? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 30 Ağustos 2016; 12:06:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlkaplan1

6S 64 alıcam şuan g3 zaten ekran yönünden o yüzden şüphem var 5.5 inç ve 2 kdan sonra iphone iyi gelmez mi o tereddüt kafamda 16 alsam 2 gb müzik resimlerede 3 gb versem uzun vadede sıkıntı yaratır evet ama bi 3 4 ayda bir bakımla ve sanal bulut depolarla gider galiba sizce

acele etme bence iphone 7 çıkınca fiyatlarda düşüş olacak bekle derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

6s kullanıyorum m8den geçtim. M8de 2600mah batarya vardı kullanım sürem maksimum 5 saat oluyordu. 1715mah bataryalı 6s bu süreleri alıyor hiç kasmadan. 6splus ile 10saati rahat aşarsınız.

6s plus 64luk kullnıyorum max 6 saat pıl omru alıyorum 10 saat nasıl olacak telefona sadece fotosentezmı yaptırarak yanı herseyı kapatarak ancak o sureyı gorebılırsınız

• beyler apple 13 milyar euro vergi cezası vermiş avrupa yinedr fiyatlar düşer mi

• quote:

6s in bataryası m8den iyi gidiyor. M8in bataryası s5ten iyi gidiyor. itunesten işlem yapmak o kadar zor değil. Müzikleri sürükleyip onaylıyorsunuz.

Kamera olarak eski cihazımdan çok daha iyi ancak s6 seviyesinde kamerası var. Bi tık daha geri s6dan. Ama ön kamerası s6dan daha iyi.

o zaman oldukça iyi diyebiliriz değilmi batarya için ? yani android deki karşılığı 5.5 6 saat ekran süresi verir diyebilirmiyiz ?

kamerası çıkalı 1 seneden fazla olmuş s6 dan iyi değilmi hocam? 6s türkiyede en az 3.5 milyara satılıyo ama hala kamerası iyi diyemiyosak garip değilmidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

quote:

6s plus 64luk kullnıyorum max 6 saat pıl omru alıyorum 10 saat nasıl olacak telefona sadece fotosentezmı yaptırarak yanı herseyı kapatarak ancak o sureyı gorebılırsınız

Bende de 6s plus 64 gb var kullanım süresi 9 saat civarında hep. Ve üstelik herşey açık. Arkaplanda uygulama yenileme dahil hemen hemen herşey aktif durumda.

• Daha iyi olduğunu savunanlar var lakin bence s6 daha iyi çekiyor. Pilden çok memnunum. Kullanım kişiden kişiye değişir ancak normal bir kullanıcı için gayet güzel. Müzik açık oyun oynarım parlaklığı fullerim hücresel bağlantıyı kapatmam derseniz süre düşecektir tabi.

• Beyler ahizeden gelen ses yüksekliğiniz nasıl ? Toz falan kaçınca ses azalıyormuş. Ahizeye toz kaçmasını ilk defa iPhone da duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobalt_evan -- 30 Ağustos 2016; 15:27:33 >
  • Ekran süresi olarak kesin bir şey söylemek doğru olmaz hocam. Tahmini olarak 4-5 saat eder gibi düşünüyorum. Kamera olayında ise ikisi de iyidir fakat en iyisi derseniz profesyonel olarak incelemek gerek. Ama şahsen ben s6 serisinin kamerasını beğenmiştim.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Ben de ipod touch 6 64 ve splus 16 var. Touchin kamerasi yetiyor, spotify ve muziklerimde onda. Uygulama olarak oyunlar onda. Bunda sadece haberler, bankacilik islemlerine ait uygulamalarim var.

Bu haliyle bana yetiyor. İki cihaz da vazgecilmezim oldu. Hele touchi monitore baglayip Bluetooth klavye ile kullanmaya baslayinca ufak capli mac pcye donusuyor.

• cobalt_evan kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bizzat şahit oldum :) Telefoncu arkadaştan bir 6s alacaktım. Kartı taktım aktifleştirdim. Tesadüfen bir arama geldi. Karşı tarafın sesini duymak imkansız. Tam vazgeçecektim arkadaş dur dedi. Aldı eline fırçayı ahizeyi iyi bir fırçaladı. Beni aradı ses düzelmiş :)))

• Merhaba beyler benim telefonda ekranın üst bölümüne doğru hafif bi siyahlık var.Yanlarda da aynı şekilde.Geçen bununla ilgili bir haber okumuştum.Başka aynı sorunu yaşayan varmı? Değişime göndersem mi?

• 
Sayfa: önceki 10861087108810891090
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.