Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.511
Cevap
214
Favori
743.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bungün Gold'a pert olan silver 5S'imi verip iphone 6 space gray 16 gb ön siparişini verdim. 6 ile 6+ arasında kalmıştım. 1,5 hafta deneme amaçlı LG G Pro Lite kullandım. iPhone 6+ LG G Pro Lite'a göre 11 gram ağır, 9 mm uzun, 1 mm geniş ve 2,4 mm ince. Telefonu dışarda kullanmak, taşımak bende büyük sıkıntı yarattı ve birkaç kez elimden düşmek üzereydi. Artı iPad mini sahibi oluşumuda göz önünde bulundurarak 4 inch'den 4,7 inch'e geçmenin mantıklı olacağı kanaatine vardım. Sonuçta sırasıyla 3,5 inch, 4 inch ve 4 inch kullandım ve ekran küçültmüyor, büyütüyorum dedim. Bir de 129 gram nereeeee 172 gram nere :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jovi -- 24 Eylül 2014; 20:54:51 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    tavsiyeniz için teşekkür ederim. şu an telefon arayışında değilim ama alacak olsaydım xperia z3 çok hoşuma gitti onu alabilirdim.

    xperia z3 reklam filmini izledikten sonra bu etki oluştu bende:

    http://www.tabletmecmua.com/sonynin-xperia-z3-inceleme-ozellikler/
  • az kaldı alıyorum hangi rengi tercih ettiniz ? ben uzay grısi alıyorum gold da çizgiler çok belirgin sevemedim ..
  • promox kullanıcısına yanıt
    hayatımda hiç ıphone kullanmamış biri olrak soruyorum kusurabakmayın cahilligımın ama htc one m8 isatıp bi denemek istıyorum bu ıphonlara htc samsunktakı gibi custom rom atılıyormu nerden atılıyor varsa eger xda da yok ta bu cevap ıphonu aiıp almamamda etkili olcak simdiden tesekkurler
  • Apple store Dan havale ile iPhone 6 alsam bir hafta kullandiktan sonra begenmezsem Eger geri vermek istemem durumunda surec nasil isliyor , cok surunduruyorlar mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ölmüş,konu sahibi kayıplarda.
  • engosen2580 E kullanıcısına yanıt
    Dostum rica ederim
    Cevaplamaktan büyük zevk duyarım.
    Custom rom veya kernel neden atılır?
    Cihazın ya stabilitesini artırmak için ya hızlandırmak için yada temaları hoşuna gittiği için değilmi?
    İosda custom rom yok.tamamen yok değil jailbreakli custom romlar var.anlayacağın dilden söylemem gerekirse sadece orjinal romun üstüne root yapılmış hali gibi birşey.en önemlisi öyle custom romla uğraşmasan bile stok romun üstüne jailbreak le mod lama var.yani bir nevi kendi custom romunu oluşturmak gibi.twaeklerin tadına vardıkca her tweakde telefona bir özellik gelince elinizdeki cihaz bomba oluyor. Evet xda ya sadece android forumu olarak bakabilirsiniz.fakat iphone için appletürk sitesini takip etmenizi öneririm.konuları ve tweakleri düzgün yaparsanız çok severek kullanacağınıza garanti verebilirim.tabi iyice öğrenmek gerek bu işleri elma logosunda kalmamak için :).risk var android de root kadar en az.ama bir defa öğrenince gerisi geliyor. Son sürüm iosun jailbreak inin çıkmasını bekleyip konudaki yöntemle yaparsanız bir sorun olmaz.inan oyundan çok onlarla uğraştığımı bilirim.hem insanı geliştiriyor hemde cihaz isteklerinize karşılık verdikçe zevkle kullanıyorsunuz.ben bir dönem sonra ingilizce uygulamaları türkçeye çevirmek gibi veya winterboard teması yapmak gibi işlere bile girdim.hani diyorlarya android özgürlüktür, ios kapalı kutu. Yok öyle birşey. Her istediğini ama her istediğini cihaza yaptırabilirsin bildikten sonra. Tabi bende az elmada kalmadım ip4 de :).ama insan tecrübe ile öğreniyor işte.kısacası cihazı kişiselleştirme konusunda jailbreak sayesinde ios her zaman androidin önündedir.hiçbir custom android romununda işte bu sefer olmuş diyip 3-4 ay kullanan kaç arkadaşım var acaba.fakat iosda sen yaptığın için herşeyi tek tek tweaklerle ayrı zevk alıyorsun.
    Öneririm her konuda jailbreak konusundada istediğin desteği vermeye hazırım
    İşte Applestore larda uzun kuyrukların sebeplerinden bir tanesini açıkladım sana :)
    Türkiyede de ilk parti ürünler tükenmek üzere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promox -- 24 Eylül 2014; 23:42:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • IPHONE 6 ya yapılan tüm işkenceler

  • promox kullanıcısına yanıt
    Daha bir kac ay oncesine kadar iphone almanin gereksiz para harcamak oldugunu ve iosun kapali kutu oldugunu dusunuyordum.Androidin ise root ve custom romlarla cok daha ozgur olduğuna inanirdim.Jelbreak islemini biraz daha arastirinca aslinda IOSda da degisiklik yapilabildigini gordum.Apple 5 inc civarinda ve pili yuksek bir iphone cikarinca bende alabilirim diyordum.Simdi 4.7 ve 5.5 inc civarinda iki model cikardi. 5.5 inc biraz kaba duruyor ekranina gore. 5.2 inc LG G2 den sonra 4.7 inc kucuk gelir mi diye dusunuyorum.Internet ile ilgili hemen herseyi gazeye okumaktan banka islemlerine ,makale arastirma okumaya kadar herseyi cep telinden yapiyorum.Ayrica pilde sorun,interneti cok kullanan biri olarak bu pil beni korkutuyor.Kafam cok karisti.Bi tarafim al diyor diger tarafim LG G2 den sonra ekrani kucuk ve pilide yetmez diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • promox kullanıcısına yanıt
    Saol dostum cok guzzel acikladin artik dahada meyilliyim bende senin gibi teli alir almaz aksam rootlayip romu atarim..bitek iphone u denememistim simdi onuda deniycem sana msj atarim yapamazsam:) bitek kafama takilan flashplayerdestekli sitelere cok girerim sanirim bowseri desteklemiyo ve desktop destegi.Varmi acaba 5.5inc telde mobile hic istemem dogrusu bide fm radyo cok dinlerim oda yok sanirim ve mp3 atabiliyormuyuz jealbraek ten sonra en azindan bunlari nasil asmanin yolu varmi yada idare etcezmi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engosen2580 -- 25 Eylül 2014; 1:32:42 >
  • Güzel bir inceleme olmuş:

  • Arkadaşlar İphone 6 Türkiye'ye geldiğinde satın alacağım sitesinde 64 gb 2649 tl yazıyor havale ile 2534 tl yazıyor ben zorluya gidip Apple Store'dan satın alacağım acaba havale yapıp ordan satın alabilirmiyim yoksa havale yaptığımda mecbur internetten mi satın almam gerekiyor ? Yada direk nakit olarak ödeme yapsam 2534 tl olmuyormu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istanblue3455

    Arkadaşlar İphone 6 Türkiye'ye geldiğinde satın alacağım sitesinde 64 gb 2649 tl yazıyor havale ile 2534 tl yazıyor ben zorluya gidip Apple Store'dan satın alacağım acaba havale yapıp ordan satın alabilirmiyim yoksa havale yaptığımda mecbur internetten mi satın almam gerekiyor ? Yada direk nakit olarak ödeme yapsam 2534 tl olmuyormu?

    Oluyor.
  • tidus kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler bizde ilk kez izliyoruz bu video yu
  • engosen2580 E kullanıcısına yanıt
    Flash kendi browserinde yok ama destop görüntüleme var.Gerçi çoğu site HTML5 e geçti bildiğim kadarıyla.
    Filmleri ya divx atarsın jailbreakden sonra yada puffinle izlemeye yönelirsin.
    evet Jailbreakden sonra avi mp4 mp3 rahtlıkla çalıştırabilirsin.illa itunes olması gerekmiyor film yada mp3 için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promox -- 25 Eylül 2014; 9:27:56 >
  • Türkcelde ön siparişde
    50 t.l. indirim uygulamış tüm modellere
  • promox kullanıcısına yanıt
    tesekkurler dostum cevaplar için peki jeilbreak yaptiktan sonra apple dan guncelleme alabiliyormuyuz alabilirsek jealbrek ve yaptigimiz tweaklar ne oluyor kusurabakma ya cok soru soruyorsam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engosen2580 -- 25 Eylül 2014; 12:52:57 >
  • Apple storede 64gb lik plusun havale fiyatında satan yer yokmu nakit alacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aldım 1 saat önce yarın gelir umarım benide yazın:D

    İphone 6 16 GB Gold
  • Bu haber doğru mudur arkadaşlar?

    http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/27271549.asp
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.