Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (1085. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
23.542
Cevap
207
Favori
760.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10831084108510861087
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1500₺’ye 6 alınmaz. Yakında yeni seri iPhonelar çıkacak. Onların çıkışıyla 6S fiyatı ucuzlar onu alırsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darkgamer_gs kullanıcısına yanıt
    DOSTUM YENI IPHONE LAR CIKINCA 6S 1500TL CIVARINA SATILACAGINI DUSUNMUYORUM 1500TL CAZIP BIR FIYAT GELIYOR BANA SIFIR TELEFON ICIN 1500TL YE ALINABILECEK EN SAGLAM EN UZUN SURE KULLANILABILECEK CIHAZ OLDUGUNU DUSUNUYORUM DUSUNCELERIN VARSA SOYLERSEN IYI OLUR BU BIRKAC GUN ICINDE ONA GORE ALACAGIM 6S LERİN 1500TL YE SATILACAGINI BILSEM ALMAM AMA SANMAM 2000TL DEN ASSAGI ASLA SATMAZLAR
    1500 liraya yazık swap 6s ler 1800-1900 tl zaten. 6 nın ömrüde bitti kendim 2,5 yıldır kullanıyorum hantallaştı 1 yıl daha kullanılırsa ne ala. 1500 6 ya vericeğine 3000 tl 7 ye ver en azından 1500 tlyi çöpe atmazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Belki 1500 tl olmasa da 1700-1900 arası bulursunuz ikinci el. Ama şu saatten sonra 6'ya uzun gidecek diye o parayı vermek yanlış olur. En azından SE alsanız bile 6S kadar uzun götürür. Bir de bunu uyarı anlamında söylüyor mesajlarınızı sürekli büyük harfle yazmayın. Bu aynı zamanda forum kurallarına aykırı.
  • Arkadaşlar merhaba, iPhone 6 cihazımda iOS 9.3.5'te kaldım. Yakında 11. Sürüm geleceği için uygulamalar 9. sürüme yavaş yavaş desteklerini keseceklerdir diye tahmin ediyorum. 10.3.3 sürümünün de imzaları kapanacak bir süre sonra. Bu nedenle 10.3.3 sürümüne geçsem mi diye kafamda soru işaretleri var. iPhone 6 için 10.3.3 sürümüne geçmek mantıklı bir hareket olur mu? Ne dersiniz?

• Teşekkür ederim, bir müsait Zaman'da geçeyim o halde.

Arkadaşlar telefon birden kapandı tepkisizdi garantiye yolladım bana alternatif telefon vermediler almanın yolu yokmu

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    10 günü aştıkları zaman alternatif telefon veriyorlar ama Apple servisleri genel anlamda hızlı işlem yaptıkları için vermelerine gerek kalmayacaktır.

• Arkadaşlar bu hatanın ne olduğunu bilen var mı ?

{"bug_type":"210","timestamp":"2017-08-23 10:46:17.24 -0700","os_version":"iPhone OS 10.3.3 (14G60)","incident_id":"D34A8EC3-9824-4E92-B30A-7882D6A09682"}

{

"build" : "iPhone OS 10.3.3 (14G60)",

"product" : "iPhone8,1",

"kernel" : "Darwin Kernel Version 16.7.0: Thu Jun 15 18:33:36 PDT 2017; root:xnu-3789.70.16~4\/RELEASE_ARM64_S8000",

"incident" : "D34A8EC3-9824-4E92-B30A-7882D6A09682",

"crashReporterKey" : "bc303dcb165cf1467b5423df7f370c57097e2b1b",

"date" : "2017-08-23 10:46:13.87 -0700",

"panicString" : "BAD MAGIC!",

"binaryImages" : [],

"notes" : ["No stackshot data found; panic string only"]

}

• Gençler telefonun üretim tarihini nerden öğrenebilirim

• 6s plus cihazımda halen 10.2.1 sürümünü kullanıyorum. Güncelleme yapmaya bayador elim varmıyorda son durum nedir artık. Pil uygulama geçişleri toparladı mı biraz. İos11 çıkmadan son sürüme geçmekte fayda var mı ki? Çünkü 11'e geçiş yapıpta telefonu iyice yavaşlatmayı düşünmüyorum!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 26 Ağustos 2017; 14:16:33 >
  • Beyler biraz uzun olcak ama yardıma ihtiyacım var ben Turkcellden iphone 6 aldım 3 ay önce ve kasko yaptırdım kasko yaptırırken adam bana istediğin zaman zevkine bataryasını bile değiştirirsin dedi bende yaptırdım ve telefonu düşürdüm alt kasa yamuldu ekran hafif açıldı bende bugün aldığım yere gittim böyle böyle oldu kaskom var dedim baktılar tele ve alt kasa montajlancak tekrar o kadar ücretide kasko karşılıcak dediler ama alt kasa yamuk o yamukluktan ekran montaj olmaz ve servise gidince değişim kararı çıkarsa ve ücret isterlerse kasko karşılar mı bunu?Babamda aynı yerden farklı bi tel aldı ve telin üstüne oturunca tel yamuldu onu önceden sorduğumuzda farklı biri kaskosu varsa getir değişim yaptıralım abi demişti ama bu adam buna yapcak bişeyimiz yok diyor kaskosu olmasına rağmen bu kişi baştan savmak için mi böyle dedi yoksa yapcak bişey yok mu?Ne yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz

iOS 1o sürümleri arasında son sürüm en stabil sürüm. Bu nedenden size 10.3.3'e güncellemenizi öneririm ama yazılım ile alakalı en net bilgiyi iOS 10 Ana konusundaki mesajları okuyarak alabilirsiniz. Burada genel olarak iPhone 6 cihazlara özel mesajlar atılıyor.
    Cihazın garantisi varsa doğrudan garantiye verin. Kaskonun Apple kendi servisi kadar garantili bir servis hizmeti verdiğini düşünmüyorum. Yine de size o şekilde geri dönüş yapmaları yanlış. Sonuçta siz bu kasko için ayrı bir ücret ödüyordunuz.
  • Konuşurken ses çok az geliyordu, bir de telefon şarj almıyordu. Bugün vaktim varken Apple Store'a götürdüm, hemen bir temizlik yaptılar hiç bir sorun kalmadı. Eğer buna benzer sorunlar yaşayan varsa büyük ihtimal tozlanmadandır, temizlettirin.

• hocalarım iphone 6 alsam en stabil sürümde bekletip 4 5sene kullanabilir miyim?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.