Şimdi Ara

Apple iPhone 5C [ANA KONU] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.327
Cevap
27
Favori
85.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 17 Haziran 2015; 17:36:31 >
  • Arkadaslar ikinci el 5c aldim mavi 16gb ios surumu olarak 8.3 var ama sarji
    Cok gidiyor 3-4 saat ekran suresi aliyorum ne yapmam lazim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Arkadaslar ikinci el 5c aldim mavi 16gb ios surumu olarak 8.3 var ama sarji
    Cok gidiyor 3-4 saat ekran suresi aliyorum ne yapmam lazim ?

ios 8.3 ipsw dosyasini indirin itunes uzerinden restore edin

• ckm kullanıcısına yanıt
    Tam olarak nasil yapiyoruz onu anlatan bi konu var mi acaba tesekkur ederim simdiden

• Cihaz 2 yıllık varsa normaldir o süreler bende 5 var 3 yıllık 1 sene önce batarya değiştirdim şuan bir şey yapmazsam 1.5 gün süre alıyorumda ekran süresi max 4 veya 5

• Cihazin kasima kadar garantisi var apple ucretsiz degistiriyormu yoksa para aliyorlar mi kendim degistirtsem ne kadar tutar?

• 5 lerde ücretsiz kampanya varda 5c programa uygun mu haberim yok bi sorgulatın apple batarya değişimi sorgulama diye aratın seri numarasıno girin cihazın.

• Bu arada spingen neo hybrid siparisi verdim insallah guzel bi kap cikar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Bu arada spingen neo hybrid siparisi verdim insallah guzel bi kap cikar :D

orijinal spigen neo hybrid kılıfı 4 aydır 5c de kullanıyorum çok memnunum kampanyadan 15 tl ye almıştım 10 numara kılıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyager analist

bu konu çok ölü yaw neden kimse girmiyor...

32lik aldım kamera kalitesini beğenmedim veya benim kamera bozuk sizde durum nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: ayzınhaym

quote:

bu konu çok ölü yaw neden kimse girmiyor...

32lik aldım kamera kalitesini beğenmedim veya benim kamera bozuk sizde durum nedir

iphone'ların kameraları çok iyidir ki 5c nin de kamerası çok iyi youtube videolarına bakabilirsin bende gerek resim gerekse video çekimi çok iyi ben kamerasından çok memnunum hocam....
  • orjinal spigen neo hybrid kılıf indirime girmiş alacak olan varsa şiddetle tavsiye ederim hem orjinal hemde ucuz....bende bu siteden almıştım

http://www.spigen.com.tr/Spigen-Apple-iPhone-5C-Kilif-Neo-Hybrid-Metal-Slate,PR-360.html
  • quote:

orjinal spigen neo hybrid kılıf indirime girmiş alacak olan varsa şiddetle tavsiye ederim hem orjinal hemde ucuz....bende bu siteden almıştım

http://www.spigen.com.tr/Spigen-Apple-iPhone-5C-Kilif-Neo-Hybrid-Metal-Slate,PR-360.html

yanları kırmızı olanı 6 ay önce hepsiburada dan 79 liraya almıştım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Av. Harvey Specter

quote:

orjinal spigen neo hybrid kılıf indirime girmiş alacak olan varsa şiddetle tavsiye ederim hem orjinal hemde ucuz....bende bu siteden almıştım

yanları kırmızı olanı 6 ay önce hepsiburada dan 79 liraya almıştım :(

3 ay önce bu siteden 14,90 tl ye yanları siyah olanı almıştım hala kullanıyorum ürün orjinal seri numarasından orjinalliğini kontrol ettim bu fiyata bedava diyebilirim....Hepsiburada da hala çok pahalı adamlar 50 tl pahalıya satıyorlar...

• kimyager analist kullanıcısına yanıt
    o spigenin şeffaf kılıfını da kullandım oda 3 ay gitti ses tuşunun ordan kırıldı ve çok çizik oldu arkası ama bu tank gibi yere düşüyo sıfır sıkıntı :D
  • quote:

o spigenin şeffaf kılıfını da kullandım oda 3 ay gitti ses tuşunun ordan kırıldı ve çok çizik oldu arkası ama bu tank gibi yere düşüyo sıfır sıkıntı :D

valla bu kılıfla telefonu hor kullanıyorum içim rahat çünkü patır kütür atıyorum resmen zerre bişey olmadı daha...daha telefonda zerre çizik falan yok bu kılıfla telefon güvende....
  • quote:

quote:

valla bu kılıfla telefonu hor kullanıyorum içim rahat çünkü patır kütür atıyorum resmen zerre bişey olmadı daha...daha telefonda zerre çizik falan yok bu kılıfla telefon güvende....

Kesinlikle birde şu konuya can gelsin artık arkadaşlar yüklenin
  • quote:

quote:

quote:

Kesinlikle birde şu konuya can gelsin artık arkadaşlar yüklenin

bende biraz bu konuya can gelsin diye yazıyorum artı ucuza orjinal kılıfı herkes alsın diye yazdım...bu kılıfla telefonu yere atıyorum zerre bişey olmuyor 19,90 tl ye bedava ya daha ne olsun ki ben 3 aydır kullanıyorum telefon asfalta bile düşüp kapaklandı resmen zerre bişey olmadı geçen kılıftan çıkardım telefonu zerre çizik toz bile yok iyi almışım vallahi şu kılıfı dandik kılıf olsa telefon gitmişti şimdiye....

• Arkadaşlar itunes dan 5c yi restore yapıcam ama 3194 hatası alıyorum bu not defterine bi yazı yazıyoruz onuda yazdım olmadı ne yapmam lazım lütfen yardımmm :(
  • Tamam arkadaşlar hallettim.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.