Bildirim
Apple iPhone 5C [ANA KONU] (63. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Ben sarı 32gb yi 1500TL ye aldım son 97 ürün bişeyler yazıyordu ama 16gb alsanızda bence yeter yaklaşık 200 resim hepside telefonun resmi hd ve 17tane oyun var hala 20gb yer boş sıkıntı olmuyor yani _____________________________ -
İos 8 de android ten iphone a veri alımı diyo bluetooth gibi mi güncelleme yapan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Z1 compact ile takaslık temiz beyaz iphone 5c satılır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nınatales
İos 8 de android ten iphone a veri alımı diyo bluetooth gibi mi güncelleme yapan var mı
Öyle bişey varda anında yüklerim daha yüklemedim ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bimeks 5C kampanyasını neden tekrarlamıyor anlamıyorum. _____________________________ -
4inchde full hd ekranı ne zaman göreceğiz acaba?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
IOS 8 güncellemesini ben yaptım arkadaşlar. Merak eden sorusu olan varsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: zizou23
IOS 8 güncellemesini ben yaptım arkadaşlar. Merak eden sorusu olan varsa elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
Merhaba hocam nasıl sizce nezaman yüklediğinizi bilemiyorum ama şarj durumu kasılma filan türü şeyler nasıl acaba ilginiz için şimdiden teşekkür ederim._____________________________ -
16 gb da yeter eminim ama maalesef fırsatları kaçırdım hepsiburada dakileri :( 32 gb yeşille 16 gb sarı arasında 90 tl fark vardı tam alacakken stoklarda bitti maalesef yeni bir fırsat bekliyorum artık size de teşekkür ederim hocam :) _____________________________ - Vestel 47PF9090
- Lenovo Z580
- Opel İnsignia 1.6 T Sports Tourer Edition oPC Line
- Keenetic Extra DSL
- Mİ BOX
- Redmi Note 9 Pro 6/64 -
Hocam bende hepsiburada da ki fırsatı kaçırdım bimeks de nasıl bir fırsat oldu acaba aktarabilir misiniz şu an her gün her siteye bakmaktayım fırsatı bulunca alacağım inşallah. _____________________________ - Vestel 47PF9090
- Lenovo Z580
- Keenetic Extra DSL
- Mİ BOX
16 GB 1400, 32 GB 1500'dü hocam. 6 da çykynca 5S ucuzlar diyordum normalde Apple bir önceki telefonun fiyatyna çeker eskiyen bu modeli, bu durumda 5S, 5C'nin fiyatyna yani 1850'ye çekilmeliydi ama öyle olmady. 32 GB'tan a?a?ysy da kurtarmaz beni kaç yyldyr 32 GB iPhone 4 kullanyyorum bu yüzden yine 5C'ye döndüm gibi.
Hepsiburada'da sary yoktu maalesef olsa 1420'ye 32 GB sary alyrdym. Yani ben haberdar oldu?umda yoktu demek istiyorum._____________________________ -
Anladım hocam sizi bana renk önemi yok şu an pembe dışında herhangi bir renk olur fırsat arıyorum şimdi olursa alacağım 5c şimdi 8 gb olarak satışa çıkacak diye korkuyorum tam alacakken çünkü stoklar bitiyor yavaş yavaş 8 gb almak istemiyorum 5c yi sıfır alamassak ikinci ele döneceğiz artık :) _____________________________ - Vestel 47PF9090
- Lenovo Z580
- Keenetic Extra DSL
- Mİ BOX
quote:
Orijinalden alıntı: flat_kil
Anladım hocam sizi bana renk önemi yok şu an pembe dışında herhangi bir renk olur fırsat arıyorum şimdi olursa alacağım 5c şimdi 8 gb olarak satışa çıkacak diye korkuyorum tam alacakken çünkü stoklar bitiyor yavaş yavaş 8 gb almak istemiyorum 5c yi sıfır alamassak ikinci ele döneceğiz artık :)quote:
Orijinalden alinti: flat_kil
Anladim hocam sizi bana renk önemi yok su an pembe disinda herhangi bir renk olur firsat ariyorum simdi olursa alacagim 5c simdi 8 gb olarak satisa çikacak diye korkuyorum tam alacakken çünkü stoklar bitiyor yavas yavas 8 gb almak istemiyorum 5c yi sifir alamassak ikinci ele dönecegiz artik :)
Aynen benim de endi?em stok bitmesi ama daha 5 bile bitmediyse zamanymyz vardyr herhalde._____________________________
-
İnşallah hocam şu son partileri hepsiburada gibi 16 lıkları 1330 dan 32 likleri 1420 den satsalar keşke de alıp bir an önce kurtulsak yoksa şansımıza artık :) _____________________________ - Vestel 47PF9090
- Lenovo Z580
- Keenetic Extra DSL
- Mİ BOX
Merhaba hocam. Dün gece güncelledim. Bugün biraz işler yoğundu çok fazla kullanamadım ama çok bir fark göremedim şimdilik bunu bir kaç gün içinde detaylı yazarım.
Ben swype'ı beklediğim için hemen geçtim onu da pek test etme fırsatım olmadı bugün. Ama kelime önerileri falan gayet başarılı.
Tasarımda gelen farklılık ise alttan gelen bildirim panelinin soyutluğu azalmış bunu gördüm. Pek başka bir şey göremedim. Pilin neyi ne kadar harcadığını görmemiz güzel olmuş.
Genel olarak güncellemeyi iyi buldum lakin edge'yi seçememek kötü olmuş._____________________________ -
Ne demek 5c ile ilgili tüm sorunlarına yardım ederim :) Biraz bekle tekrar stoğa girer beklemem diyosanız 16gb de iyidir :D _____________________________ -
Bakalım 8gblıklar apple store harici piyasaya çıkacakmı...?Bilen varmı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Arkadaşlar 3 aylık beyaz İphone 5C cihazımı motosiklet almak için satıyorum. Honda Cbr250 alacağım biraz eksiğim var onu tamamlamaya çalışıyorum. Full kutulu, çiziği, eziği olmayan sıfır gibi cihazdır. 1200 lira düşünüyorum. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can59 -- 19 Eylül 2014; 21:22:10 >_____________________________ -
http://www.escmarket.com/apple-iphone-5c-16gb-mavi-resmi-distributor-garantili-pmu815
resmi apple satıcısı olduğundan bu siteden almayı düşünüyorum.Fiyat 1500 den 1450 ye düştü.
iphone 6 çıkınca fiyat biraz daha düşer diye beklemekteyim.
Sizce düşer mi?_____________________________ -
Turkcellden yeşil 16gb 5c almış bulunmaktayım ilk akıllı telim bakalım :) yanında hediye 80 liralık orjinal arka kapağı ve 100 liralık arka önlü amerikan yapıştırma filmleri var...Applein en güzel telefonu diyebilirim.C serisi olağanüstü inş devamı gelir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X