Şimdi Ara

Apple iPhone 4S Kendi Pasaportuma Kayıtlı Çiziksiz Full Kutu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir Renk #Beyaz Model #iPhone 4S Kapasite #32 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üst modele geçmek istediğim için satıyorum ürünü. Yaklaşık bir sene önce amerikadan kendi pasaportuma kayıtlı şekilde aldım telefonu .Bir çizik bile yoktur hem otterbox ile kullandım verirkende yanında vereceğim. Telefon 32 GB modelidir Kulaklığı ve şarj aletim olduğu için içinden çıkanları açmadı bile ilk siz açacaksınız. Sim kart kesme aparatı ve normal sim'e çevirme aparatı verilecektir yanında ayrıca. iOS 7.1.1 yüklüdür üzerinde. Tamir görmemiştir herşey orjinaldır. Alana şimdiden hayırlı olsun. İzmir için elden teslim ederim.
    Telefon: 0543 484 1649

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-apple-iphone-4s-kendi-pasaportuma-kayitli-ciziksiz-full-kutu-140941285/detay/

Fiyatı 900 TL'dir
     Apple iPhone 4S Kendi Pasaportuma Kayıtlı Çiziksiz Full Kutu Apple iPhone 4S Kendi Pasaportuma Kayıtlı Çiziksiz Full Kutu Apple iPhone 4S Kendi Pasaportuma Kayıtlı Çiziksiz Full Kutu Apple iPhone 4S Kendi Pasaportuma Kayıtlı Çiziksiz Full Kutu Apple iPhone 4S Kendi Pasaportuma Kayıtlı Çiziksiz Full Kutu Apple iPhone 4S Kendi Pasaportuma Kayıtlı Çiziksiz Full Kutu Apple iPhone 4S Kendi Pasaportuma Kayıtlı Çiziksiz Full Kutu Apple iPhone 4S Kendi Pasaportuma Kayıtlı Çiziksiz Full Kutu Apple iPhone 4S Kendi Pasaportuma Kayıtlı Çiziksiz Full Kutu
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodo_1912 -- 15 Ekim 2013; 20:29:21 >

• ios 7 varsa zaten çöptür abi o kusura bakma da ios 7 yüklenen cihazdan ben hiç hayırlı yorum okumadım görmedim iphone 5 olsa anca kasmaz sıkıntı yaratmaz
  • Öyledir fakat ileride gelecek update ile bu giderilebilir. Cihazın temizliği yanına verilen aksesuarların yeniliği ve fiyatının uygunluğu önemli olan bence
  • ios 7 yi okuyana kadar tamam telefon iyiymişpazarlığa oturayım dedim ama ios 7 de kullanan arkadaşlarımın başlarına geleni görünce ios 7 den uzak durmaya karar verdim enazından 2-3 güncelleme gelene kadar bu arad düşündüğünüz son fiyatı pm olarak atarsanız sevinirim
  • PM atıldı
  • tarafımdan alınmak üzere anlaşılmıştır
  • tüh kaçtı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dun gece anlastik ama arkadas sahibinden uzerinden biri almis ona satmak zorundayim dedi acikcasi ayip etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 GÜNLÜK SAMSUNG S3 İLE TAKAS DÜŞÜNÜRMÜSÜNÜZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.