Şimdi Ara

Apple iphone 4 32 gb siyah Pasaport kayıtlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
5
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhabalar,ürünü 3 aylıkken almıştım yaklaşık 7-8 aydır bende bir yılı dolmamıştır ve hiç bir sorunu yoktur.Pasaport kayıtlıdır kapanma gibi bir derdi olmayacaktır.Kozmetik olarak 10 üzerinden 9.5 alır.

SATILMIŞTIR..
     Apple iphone 4 32 gb siyah Pasaport kayıtlı Apple iphone 4 32 gb siyah Pasaport kayıtlı Apple iphone 4 32 gb siyah Pasaport kayıtlı Apple iphone 4 32 gb siyah Pasaport kayıtlı Apple iphone 4 32 gb siyah Pasaport kayıtlı Apple iphone 4 32 gb siyah Pasaport kayıtlı Apple iphone 4 32 gb siyah Pasaport kayıtlı Apple iphone 4 32 gb siyah Pasaport kayıtlı Apple iphone 4 32 gb siyah Pasaport kayıtlı Apple iphone 4 32 gb siyah Pasaport kayıtlı Apple iphone 4 32 gb siyah Pasaport kayıtlı Apple iphone 4 32 gb siyah Pasaport kayıtlı
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NooBy -- 11 Mart 2015; 20:34:22 >

• Dostum son durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewre

Dostum son durum nedir

Halen satılıktır.
  • Son fiyat nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: a.iphone

Son fiyat nedir

Pm den cevap verilmiştir.
  • p.m
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosun1

p.m

Cevaplandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pm

• Hocam bu fiyat biraz yuksek değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: s.koca

Hocam bu fiyat biraz yuksek değil mi ?

32 gb için uygun olduğunu düşünüyorum.
  • takas varsa pm üstüne para verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImNegativeBoy

takas varsa pm üstüne para verebilirim

Lütfen pm den teklif ediniz.
  • takip
  • 1 bucuk yıl tr apple garantisi oldugu halde kozmetik 10.10 olmasına ragmen indirimle 550 liraya iki cihazımı satamadıysam sen hiç satamazsın fiyat 350 380 olmalı hadi 400 olsun.

Cihazlarım iphone 4

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleCenter

1 bucuk yıl tr apple garantisi oldugu halde kozmetik 10.10 olmasına ragmen indirimle 550 liraya iki cihazımı satamadıysam sen hiç satamazsın fiyat 350 380 olmalı hadi 400 olsun.

Cihazlarım iphone 4

Sattığın ürünler hakkında ne resim ne de bilgi yok.İnsaların sana güvenmemesi satamamam için yeterli.Gerçi 16 kasımda foruma üye olmuşsun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NooBy -- 21 Aralık 2014; 14:51:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NooBy

quote:

1 bucuk yıl tr apple garantisi oldugu halde kozmetik 10.10 olmasına ragmen indirimle 550 liraya iki cihazımı satamadıysam sen hiç satamazsın fiyat 350 380 olmalı hadi 400 olsun.

Cihazlarım iphone 4

Sattığın ürünler hakkında ne resim ne de bilgi yok.İnsaların sana güvenmemesi satamamam için yeterli.Gerçi 16 kasımda foruma üye olmuşsun ...

Doğru buraya yeni uye olan herkes olmayan bir ürünü istanbul içi elden satılıktır diye ilan acıyor zaten haklısın.

Ürünler için detaylı bilgi vermekle birlikte alıcı kişi ve bana yakın olan kişi ürünleri gelip görür dediğim dısında bir şey cıkmaz ise alır gider.

Sana göre ise detaylı oldugu halde konu ve üyeliği yeni ise kesin farklı şeyler vardır. Süphe uyandırıyor vs vs sırf bu mesajın üzerine konuya detaylı onlarca resim cekip eklerdim ancak gereksiz. Neden dersen resimleri görsende sen yine bir kılıf uyduracaksın haa cihaz senin 2 bin lirada yazabilirsin amenna ancak bir piyasa vardır birde senin gibilerin piyasası vardır ki cok farklısınızdır. Yurtdısı cihaza 500 550 isteyen kişi ile alısveriş olmaz bu durum kesinlikle piyasa dolandırıcılıgıdır.
    İphone a ilk geciş yapacak arkadaslar piyasasını bilmeden sana yönelse hemen iteleyeceksin cihazı. Maks tutar 350 380 bu cihazın.

Tok satıcı gibi bir halin var. Cok acil paraya ihtiyacın varsa telefoncuya sat acil degil ki burdasın acil degilki fiyatın yurtdısı olmasına ragmen 500 tl. Ben bilr ya da daha eski forum kullanıcıları bile uzun sure bu tur cihazları satamazken sen pasaport kayıtlı cihazı satmak için ümitlenme hiç. İphone 2 den beri ve ipad 1 den beri apple kullanıcısıyım. Ben adaletli fiyatı hakkı olanı için burada savunmaya geciyorum. Lütfen fiyatı revize edin. Sizin yüzünüzden iphone 5s yurtdısı cihazını bile ikinci el olarak 1600 1700 e satan var..... Piyasayı allak bullak ettiniz....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NooBy

quote:

Cihazlarım iphone 4

Doğru buraya yeni uye olan herkes olmayan bir ürünü istanbul içi elden satılıktır diye ilan acıyor zaten haklısın.

Ürünler için detaylı bilgi vermekle birlikte alıcı kişi ve bana yakın olan kişi ürünleri gelip görür dediğim dısında bir şey cıkmaz ise alır gider.

Sana göre ise detaylı oldugu halde konu ve üyeliği yeni ise kesin farklı şeyler vardır. Süphe uyandırıyor vs vs sırf bu mesajın üzerine konuya detaylı onlarca resim cekip eklerdim ancak gereksiz. Neden dersen resimleri görsende sen yine bir kılıf uyduracaksın haa cihaz senin 2 bin lirada yazabilirsin amenna ancak bir piyasa vardır birde senin gibilerin piyasası vardır ki cok farklısınızdır. Yurtdısı cihaza 500 550 isteyen kişi ile alısveriş olmaz bu durum kesinlikle piyasa dolandırıcılıgıdır.
    İphone a ilk geciş yapacak arkadaslar piyasasını bilmeden sana yönelse hemen iteleyeceksin cihazı. Maks tutar 350 380 bu cihazın.

Tok satıcı gibi bir halin var. Cok acil paraya ihtiyacın varsa telefoncuya sat acil degil ki burdasın acil degilki fiyatın yurtdısı olmasına ragmen 500 tl. Ben bilr ya da daha eski forum kullanıcıları bile uzun sure bu tur cihazları satamazken sen pasaport kayıtlı cihazı satmak için ümitlenme hiç. İphone 2 den beri ve ipad 1 den beri apple kullanıcısıyım. Ben adaletli fiyatı hakkı olanı için burada savunmaya geciyorum. Lütfen fiyatı revize edin. Sizin yüzünüzden iphone 5s yurtdısı cihazını bile ikinci el olarak 1600 1700 e satan var..... Piyasayı allak bullak ettiniz....

Piyasayı senmi belirliyorsun da 350 tl eder diyorsun.İkincisi 2 adet iphone 4 satılık 1100 tl diyorsun hakkında hiç bir bilgi vermiyorsun kaç gb olduğunu insanlar nasıl anlayacak...Neyse tartışmanın anlamı yok konuyu kirletme...Telefoncu zihniyetindesin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NooBy -- 21 Aralık 2014; 18:27:28 >

• fiyatı gayet normal iphone 3gs bu fiyatlara koyan var,kaldıki 32 lik bu ve 9.5 kozmetik durumdakş cihaz içün normal cillop gibi cihaz fiyatda normal 16lıkları bu fiyata satıyorlar yurtdışında olmasam kaçırmazdım hayırlı satışlar

• 440 tl olabilir mi istanbul beyoğlunda oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

440 tl olabilir mi istanbul beyoğlunda oturuyorum

Pm den cevaplanmıştır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.