Şimdi Ara

Apple iPhone 17 [ANA KONU] (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
5.499
Cevap
271
Favori
388.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 1...137...272273274275
Sayfaya Git
Git
Giriş

Güle güle kullanın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Apple iPhone 17 [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Nimotech kullanıcısına yanıt
    Hiç normal değil hocam mobil veri ağırlıklı kullanıyorsanız muhtemelen 5g şarjınızı sömürüyor. Sadece lte kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Beyazkaya0

IOS 27ye güncelledikten sonra video çekiyorum izlerken ekranda kare kare çizgiler oluşuyor bilgisi olan var mı? Yakınlaştırınca kayboluyor videoda

Destekten yardım istedim ama çözemedik tek çare olarak tüm ayarları sıfırlayıp denedik çözüldü tabi ayarlarda gitmiş oldu.

• Apple iPhone 17 [ANA KONU]

249 döngüde %99
    253 döngüde %98
    279 döngüde %97

-20-80 kuralına hiçbir zaman uymadım
    -Yüzde 15 altında nadiren şarja taktım.
    -Şarj adaptörü olarak 20, 30, 45w ile hangisi denk gelirse şarj ediyorum.
    -şarjda telefonu kullanma alışkanlığım yok.
    -Genel olarak günde bir defa şarj ediyorum.

Günlük kullanım ortalamam yüzde %75-90 arası değişiyor.
    Telefonu aldığımdan beri ilk ay hariç full güç modu açık şekilde kullandım.
    Ekran süresi full wifide 9-11 saat
    Wifi mobil veri karışık 7-9
    Sadece mobil veride 6-7 saat civarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 24 Eylül 2026; 15:19:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes niye telefonu satıyor beyler, alınacak alternatif bişey de yok valla, s26 ultra hem zam yemiş, hem ekranı iyi değil bence, çinli telefonlara sıcak bakamıyorum, alınacak en iyi çinli magic 8 pro olabilir, onun da ikinci eli aksesuarı falan sıkıntı, satanlar ne aldı onu yazın da konuşalım

• Ronades R kullanıcısına yanıt

Ben de satmak istiyorum sinir bozucu klavye ve anlık takılma ve ısınma sorunlarından ötürü ama cidden alınacak telefon yok gibi zam yemese S26 Ultra düşünülebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Toad -- 25 Eylül 2026; 15:50:51 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Valla ben de anlamadım şahsen. Ben 17e kullanıyorum ama ona rağmen "memnun" statüsündeyim şu an :D. Muadil olarak düşünülen S26 Ultra ile denk cihaz 17 modeli, ekran paneline kadar.

Çinlilere asla yönelmem, kalite algısı yok, her yıl 100'ü aşkın model tanıttıklarından yazılım güncellemelerini de zamanında veremiyorlar zaten. Özellikle Honor tarafının eksisi nedir dersen yine arayüz ve Visionox marka ekran paneli derim. Arayüz olarak halen tam oturmamış ve ekran tarafında da yeni sayılabilecek modellerinden AMOLED yanığı şikayetleri duydum.

Kısaca değiştiren neden değiştiriyor, bende anlamadım :)

• Surface Area S kullanıcısına yanıt
    17 ile s26 ultranın herhangi bir denk noktası yok hocam. Ekran samsung üretimi demek istedin galiba ama tüm ekranlar samsung değil, lg, boe falan da var, karışık yani. Ultra cihazlar genelde pro cihazlar ile denk özellik ve fiyat olarak.

Sabah 8 de evden çıktım, full mobil veride cayır cayır telefon kullandım,şimdi eve geldim, ekran süresi ve pil bu durumda. Apple iPhone 17 [ANA KONU]

Play storeda ne yaptınız hocam o kadar :)

Ekran olarak ikisi de Samsung M14 AMOLED panel kullanıyor. BOE ve LG olması çok da önemli değil, belli bir standarda göre üretiliyor hepsi. Ona bakarsak direkt panel üreticisi olan Samsung, S26 FE'de BOE ve A57'de TCL panel kullandı.

Yonga tarafında A19, OS ve UI optimizasyonunun verdiği avantajla önde. Keza One UI, gayet şişkin - Bloatware dolu ve Android'in en ağır arayüzlerinden biridir. 8 Elite Gen 5 iyi tabii, ona sözüm yok :)

Kamera tarafında S26 Ultra'nın Telephoto sensörü dışında 17'ye nazaran hiçbir avantajı yok. Yıllardır aynı sensörleri kullandığı için bu alanda geri kalmaya başladı Samsung, S27 Ultra'da sensörler güncellenecektir muhtemelen.

Anahatlar bunlardı, ikinci el gibi nüanslarda da 17 önde bilindiği gibi. Belli bir bütçeden sonra Apple - Samsung dışında tercih etmemek daha mantıklı ülkemiz için, normalde Samsung yerine Google Pixel derdim ama o da malum seçenekler dışında ülkemizde bulunamıyor.

• Surface Area S kullanıcısına yanıt
    S26 ultrada gizlilik ekranı var, çok farklı bir panel bence, m14 diye aynısı olmuyor hocam. Ayrıca ne zaman tepe bir android telefon kullandın bilmiyorum ama android şuan çok daha stabil günlük kullanımda. Uygulama kalitesi optimizasyonu falan bişey diyemem ama çok daha hızlı çalışıyor android. Bunu düz s25 kullanmış birisi olarak söylüyorum. İos eskisi gibi değil maalesef. İos 27 çok iyi dediler bekleyin dediler, aynı şeyin laciverti oldu. Tabi herşey yine zevklere ve renklere çıkıyor.

Bu işin "sencesi bencesi" yok, ona bakarsak S26 Ultra'daki M14 panel varyantı Peak'te 2600 Nit görebilirken ve Dolby Vision gibi kodeklerden yoksunken 17'deki M14 panel Peak'te 3000 Nit görebiliyor ve Dolby Vision desteği de var. Ayrıca S26 Ultra'nın ilk üretim partilerindeki Privacy Display katmanında yapısal sorunlar vardı, ekranın ortasında pembeleşme oluyordu ve güncelleme ile de çözülemedi bu durum.

Diğer soruna gelirsek ben orta segment bir Samsung'tan daha yeni iPhone cephesine geçtim zaten, One UI 6.1 - 7 - 8 - 8.5 gibi birçok sürümünü deneyimledim o arayüzün. Bir görevi gerçekleştirmek için sisteme alakasız fazla uygulama gömmek gibi bir kötü alışkanlığı var Samsung'un. Mesela Galaxy Store'u sistem uygulamalarını güncellemek dışında açmıyordum bile ben, çünkü hiçbir olayı yok. Bunun gibi daha bi'ton Bloatware niteliğinde uygulama sayarım sana. Son zamanlarda aşırı şişti, giriş - orta segmentleri birkaç yıla güncelleme kaldıramayacak seviyeye geliyor (Tecrübeyle sabit.).

Tabii ki zevkler - renkler ama One UI'ın "hafiflik" ve "optimizasyon" noktalarında kesinlikle elenmesi gereken bir UI olduğunu düşünüyorum. Daha işin RAM tüketimi tarafına gelmedim bile...

Son olarak 17e'de bile iOS 27'de bir sorun göremedim, sen veya diğer şikayet edenlerin iOS 27 açısından eleştirileri nedir merak ettim.

Bu arada hiçbir markaya sempatim yok, yıllardır bu forumdayım, beni bilen bilir ;)

• 
Sayfa: önceki 1...137...272273274275
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.