https://support.apple.com/tr-tr/108044 burada yazana göre A3296 (diğer ülkeler ve bölgeler) avrupa rusya türkiye vb satılan model. |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (892. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Normalde 0 yazması lazım. Muhtemelen iade cihaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete
Normalde 0 yazması lazım. Muhtemelen iade cihaz.büyük bir ihtimal hocam 3 adet aldık arkadaşlarla beraber onlar çöl rengi ben beyaz aldım onların üretim tarihi Kasım şarj sayısı 0 benim Ekim şarj süresi 1 ses kısma
açma tuşları üzerin de de kılıf izi var Apple online aldım nasıl böyle bir şey olabilir ilginç
-
19 şubatta zam gelecek yüksek ihtimalle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S24 Ultra cihazımda da bunu kullanıyorum hocam. Çok memnunum. Özellikle de parmak izi konusunda başarılı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yarın 40.000 TL'ye 10 günlük A3295 model titanyum renk cihaz alıyorum. Aralık üretim. İnşallah sorunlu değildir.
-
Bunu bi hocam 600₺ almıştı keşke bize de alsa o fiyata 😊
Ekran koruyucu arayanlar için ben de bu ürün hakkında 2 haftalık kullanım yorumumu yapabilirim...
2 adet çıktı içinden ve ben uygulamada çok zorlandım. 1.si direkt çöp oldu, 2.sinde de boşluk kaldı elimle 30 dk vs uğraştım kabarcıkları giderebildim.
Ekrana güzel oturdu oran olarak ama CAM hissiyatını pek beğenmedim. Plastiğe dokunuyorum gibi. Fiyat açısından iyi ama bir zaman sonra değiştirmeyi düşünüyorum açıkcası.
-
Evet dokunmatik hissiyatı çok harika heleki dışarı güneş altında müthiş parasını hakediyor,1.500 verdik ama değdi.
Uygulaması çok kolay direk telefon üstüne koyuyorsun çekiyorsun.
https://www.instagram.com/reel/DEZ4enmt1bP/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasifik. -- 14 Şubat 2025; 23:1:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet malesef biz alamadık 1.500 bayıldık☺️
Neden böyle düşündünüz?
Çok teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
19 şubatta iPhone SE4 modeli çıkacak onunla birlikte fiyatları da kura göre zamlarlar diye düşünüyorum 16 serisi 9 eylülde tanıtıldığında dolar 33,94 TL idi bugün 36'yı geçti zam için bütün koşullar hazır.
Apple son zam yaptığında dolar kurunu 37,5-38 lira olarak baz aldı.Dolar 38 lirayı geçene kadar zam yapmaz.
Kaynağınız var mı? Doların 34 olduğu dönemde nasıl 37,5 baz alacak. 9 eylülden bu yana apple'ın sitesinde fiyatlar değişmedi
Biraz araştırırsanız bulursunuz, herşeyde hazıra konmayı bırakın.Apple zam yaptığı zaman mevcut dolar kurundan daha yüksek bir dolar kurunu baz alır.Kur o fiyata gelene kadar zam yapmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X