dediğim gibi ben beğenmedim yapaylıktan hoşlanmıyorum diğer kanalların testleri de çıkınca daha net anlaşılır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (844. sayfa)
-
-
belkin kullanan arkadaşlar yeşillendirirse sevinirim yoksa spigen ez fiit olandan şipariş geçeceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yapaylık tabi zevk işi ama netlik keskinlikte geride kalmış malasef iphone
-
sizin de hayırlı olsun, hepimiz iyi haberler için kullanalım inşallah
ekran koruyucu linki:
amzn.euJETech Ekran Koruyucu için iPhone 16 Pro Max 6.9 Inç, Kolay Kurulum Aracı ile Temperli Cam Filmi, Kılıf Dostu, HD Şeffaf, 3 Pakethttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZPXJRH?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_DQ0K8PBHGYJZQ4ERY3X9&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_DQ0K8PBHGYJZQ4ERY3X9&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_DQ0K8PBHGYJZQ4ERY3X9&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1Bu da aldığım kılıf linki :
amzn.euBabilden iPhone 16 Pro Max için Kılıf Kamera Korumalı Magsafe Wireless Şarj Özellikli Şeffaf Kılıfhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0DKJTSRX4?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_VN2BSJG42NJFJXXT0VPB&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_VN2BSJG42NJFJXXT0VPB&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_VN2BSJG42NJFJXXT0VPB&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1eşimin 16 pm i için orjinal apple şeffaf kılıf almıştım, elden kayıyor, alt kısmı açık, butonlar sert basıyor…üstelik 2.200 e aldıydık…
benim aldığım 199₺ ve butonlar son derece yumuşak elden de kaymıyor. Kamera buton yeri açık bu eksi yanı, haa bi de 2-3 ay sonra sararır, o zaman da atar yenisini alırım.. 1 apple kılıfı 11 tane benim kılıf ediyor… resmen yuhingeeennn…
Şimdi şu üründen alacağım aliekspresten, son 3 telefonumu hep bu kılıfla kullandım, hem yok gibi hem köşeleri koruyor hem de telefonun güzelliğini hissedebiliyorsunuz.. alıtken 4-5 tane alıyorum, çizilip görüntüsü bozuldukça değiştiriyorum..
AliExpress'te az önce şunu buldum: 74,47TL | Iphone 16 15 11 12 13 14 Pro MAX XR XSMAX X XS MINI SE 7 8 ARTı Şeffaf kenarlıksız Anti damla ultra ince PC sert kabuk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Orjinal silikon kılıf suyla temizlenebiliyor mu, daha önce tecrübe eden var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam size özel msj atmıştım bakarmısınız size zahmet.
-
netlik olarak bir fark görmedim ama cilt tonu olarak kötü baya aşırı makyajlı gibi çıkmış kimse soldaki gibi gözükmek istemez bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 23 Ocak 2025; 18:14:46 >
-
Aa netlik olarak ciddi fark var. Özellikle 5x te kadının saç uçlarına dikkat edin. S25u daha başarılı. Detaylarda ciddi fark var. Tabi zoomsuz ana kamera ve selfie performansları da görmek lazım. Zoomda samsung hep daha başarılı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SRPR- -- 23 Ocak 2025; 18:20:5 > -
hocam çirkin gözüktükten sonra saç tellerinin netliğini ne yapayım ben manzara fotoğrafı değil ki bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunlarda net iPhone daha iyi. Samsung’da sensör değişikliği olmadığı için bir sürpriz beklemeye gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 23 Ocak 2025; 19:13:3 >
-
Netlikte fark göremedim dediğiniz için söyledim. Diğer konular kişisel zevk meselesi tabi ki.
-
Cevap gönderdim hocam.
Meshur galaxy AI siyla isterse kalksin evde bulasklari yikasin yada evleri supursun isterse yine almam android telefona 83k para vermek kumarda para kaybetmek gibi biseydir klask samsung doygunluk ve keskinlik yapmackligi kamerada her zaman dogal goze en yakin goruntuyu ios cihazlarlar veriyor basta sumsang bunu duzeltsin icine snapdragon koyup isi levhasi koymakla olmuyo bu isler kamera ve sensorleri duzeltsin basta bir 200mple bile yapmacik dogal cekemiyo bunun yapamadigini ios 12 24 48mple yapiyo demekki megapixel hersey degil insanlari megapixellerle kandiriyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 23 Ocak 2025; 19:36:46 >
samsung kamera işini hiçbir zaman beceremedi S25 Ultra da beklendiği gibi beklentileri karşılamadı
dikkatli bakarsan s25 te cildin delikleri bile gözüküyor.4k izlersen gözüküyor.hatta iphone cildin delikleri bile gözükmüyor rötuşlu gibi.
gece cekiminde s25 daha iyi zoozm da yine samsung iyi ama videoda iphone iyi .sefi kamerası değişmesi laım yine iphone nun.bir yenilik yapması şart iphone nun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 23 Ocak 2025; 19:49:38 > -
mesela bu videoda zenci olmayan başta mesela bir fotoğraf cekmiş beyaz bir alan merdivenler var.iphone da sap sarı beyaz alan sapsarı.renk doğruluğu yok bence .bu sarı ton sıcaklık vercem diye fotoğraflar hep sarı cıkıyor.bence bunu değiştirmesi lazım.tam daha izlemedim karşılaştırmayı.bakalım
baktım şimdi genelde yüzde 90 video cekmiş tabi videoda kesinlikle iphone 16pm daha iyi ama fotoğrafta geride kalıyor iphone 16 pm malasef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 23 Ocak 2025; 20:0:49 > -
artık seni daha fazla ciddiye alamam sen kamera yorumlama işini bırak dostum samsung ne varsa patlatmış doğallığın esamesi yok zenci adamın yüzüne nur indirmiş
bunları samsung ceo’su görse böyle savunmaz en azından güncellemelerle düzelteceğiz falan der senin kafa nirvana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 23 Ocak 2025; 20:10:31 >
Hayloft sakin ol şampiyon. Yine ceza alacaksın, bir telefon için değer mi çekişmeye?! Döğüşmen guzum…
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X