< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aria26 -- 15 Eylül 2023; 23:20:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (114. sayfa)

-
-
En hızlı gönderim apple sitesi mi yapar Amazon mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene 14 serisi satışa çıktığında Apple'dan 1 gün önce teslim etti diye biliyorum. Amazon'dan 14 serisi alan arkadaşlar yanıtlayacaktır. Ama bu sene de olur mu kimse bir şey söyleyemez sanırım.
-
İphone önceden şirket yönetcileri falan alırdı şimdi daha çok mavi yaka alıyor. Bekçi kasiyer öğrenci kurye vs vs
Yanlış anlaşılmasın daha çok bu kişilerin elinde görüyorum. Sanki bedava dağıtılmış gibi. Bende iphone 14 pro kullanıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende bu sorunun yanitini cok merak ediyorum
Yatırım olarak gördükleri için mavi yakalarda almaya başladı.
-
https://9to5mac.com/2023/09/15/iphone-15-pro-comes-with-major-boost-in-5g-speeds/
iphone 15 pro yeni qualcomm x70 5g modemle geliyor
Yurtdışı alacaklara belki yardımcı olur.
iPhone 15 Pro Max seri numaraları:
A3106 (Uluslararası)
A2849 (Amerika Birleşik Devletleri)
A3105 (Kanada, Japonya)
A3108 (Çin, Hong Kong)
iPhone 15 Pro seri numaraları:
A3102 (Uluslararası)
A2848 (Amerika Birleşik Devletleri)
A3101 (Kanada, Japonya)
A3104 (Çin, Hong Kong)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 16 Eylül 2023; 1:23:4 >
Amazonda ön sipariş var mı ki?
-
amazon daha hızlu
X65 modem diyorlardı. Kesin mi bu acaba. X70 hız anlamında çok fark olmasada güç tüketimi anlamımda mükemmel. Apple bu sene gerek işlemci, gerek ram, gereksede modem anlamımda güzel şeyler yapmış. Bu sene teknik kısma yüklenilmiş. Güzel güncellemeler olmuş.
22 eylülde mağazalara geliyor mu? (Mm,vatan vs)
the verge
The iPhone 15 Pro’s 5G modem reportedly boosts speeds by up to 24 percenthttps://www.theverge.com/2023/9/15/23875787/iphone-15-pro-better-5g-connectivity
The Verge'nin dediğine göre X70.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yurtdışı mevzusundan da kaynaklı bence. Birazda çoğunluk bir kesime ev araba almanın hayallerin ötesinde olduğu bu rezalet ortamda ellerindeki parayı Türkiye'de bir nevi statü göstergesi son model telefon ile kullanıyorlar gibi geliyor.
Bir yandan tabii güncel teknoloji, yeni eklenen teknik detaylar için şevklenen ve alanlarda var ama diğer kesime kıyasla çok az.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğer böyleyse süper. Görünürde fazla bir yenilik yok gibiydi ama apple teknik detay anlamında basmış gaza. İşlemci bomba, ram bomba, modem bomba.
Katılıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam kaç taksit veriyor bende ona göre yapıkrediden hesap açayım
-
pro max teki 5x i neden pro ya koyamadılar sizce?
sonuçta prizma sistem. ek bir aparat yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X