Hepsiburada yeni üyeliğe 50₺ verdi indirimli aldım kuposuz en uygun fiyat Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) Duvar Şarjı F210 - 000CA26477 https://www.amazon.com.tr/dp/B07V7YHXY6/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_NB0T2N0DQ3BYN9KY92TB < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU] (486. sayfa)

-
-
Arkadaşlar bu sabah telefon ile fotoğraf çekeyim dedim, arka kameranın çalışmadığını farkettim. Geniş açı kamerası 0.5x çalışıyor ancak 1x 2x de görüntü gelmiyor ekrana.. Benim haberim olmadan çocuklar mı düşürdü acaba diyeceğim telefonda hiç bir düşme darbe vs. izi yok, kamera bölümünde de aynı şekilde hiç bir darbe yok. Servise göndersem, eğer ki kamera değişimi gerekiyorsa ne kadar masraf çıkarırlar, kullanıcı hatası mı derler? Fikri olan var mı?
-
Ben de öyle bir problem oluşmadı ancak rengi atmaya başladı mavi kılıf yakında siyah kılıfa dönecek.Apple’a götürüp yeniletebilirsem yeniletmeyi olmazsa iade etmeyi düşünüyorum 600₺ kılıfa verip bunu yaşamamak lazım.Az bir para değil kılıf için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İade süreniz geçmedi henüz? Kaç günde o hale döndü
Sağolun hocam, uyumlu cihazlar listesinde iphone 12 pro max yazmıyor, sizin ürünü deneme şansınız oldu mu tam uyumlu hızlı şarj destekliyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kamera değişimi yok diye biliyorum.Değişim alır o cihaz.
2 ay falan oldu hocam süre geçmiştir muhtmelen ancak Apple genelde yardımcı oluyor bir şekilde gidip bakıcam artık ne derlerse.
Yakın zamanda güncelleme yaptınız mı? Kapatıp açın telefonu bir de...
quote:
Orijinalden alıntı: burakay27
Yakın zamanda güncelleme yaptınız mı? Kapatıp açın telefonu bir de...Onu denedim tabiki de hocam. Herhangi bir değişiklik olmadı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mratkpnarKamera değişimi yok diye biliyorum.Değişim alır o cihaz.
Bize yüklerlerse nasıl kalkarız altından hocam. Daha taksiti bitmedi telefonun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arph -- 17 Ağustos 2021; 14:28:37 > -
:) Size yükleyicek ortada bişey yok rahat olun :)
quote:
Orijinalden alıntı: burakay27
Yakın zamanda güncelleme yaptınız mı? Kapatıp açın telefonu bir de...Evet güncelleme yapmıştım yakın zamanda.
-
12 mini ekran süresi nedir kullanan arkadaşlar günü kurtabiliyor mu?
12 pro grafit için hepsiburadadan sipariş verdim. Renk konusunda kararsız kalmıştım. Teknoloji marketlerinin hepsinde pro gold pro max ise pasifik olarak sergileniyor. apple mağazasında grafit bulabildim. bakmamla almam bir oldu denebilir.
-
İos 15’i bekleyin, devam ederse Apple’ye götürün.
quote:
Orijinalden alıntı: Dragonn_0712 pro grafit için hepsiburadadan sipariş verdim. Renk konusunda kararsız kalmıştım. Teknoloji marketlerinin hepsinde pro gold pro max ise pasifik olarak sergileniyor. apple mağazasında grafit bulabildim. bakmamla almam bir oldu denebilir.
Hayırlı olsun.
Bende gümüş ile grafit arasında kaldım ve Hepsiburada üzerinden indirimler ile 13.775₺ ye grafit renk sipariş verdim, yarın kargo edilecek gösteriyor bakalım.
-
14.4 deyim. Bazen uygulamadayken papatya falı çıkıp (uygulama kapanıyor) kilit ekranına dönüyor. 14.7’yi yüklesem sorun çözülür mü? Son sürümden memnun olan var mı?
Bende senin gibi tereddüt ettim geçmedi bayadır ama 3 gündür kullanıyorum on numara pil de iyi,geç
Androidden SMS' leri 12 pro max' e restore etmeye çalışıyorum ama Move to IOS çalışmadı, internetten her iki telefonu windows PC ye bağlayarak aktarma programları mevcut ancak hem play store' da hem de Apple Store' de çalışan bir uygulama var mıdır? Yani en kolay nasıl aktarabilirim?
Aynı sorun Whatsapp sohbet geçmişi için de geçerli.
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis_58 -- 18 Ağustos 2021; 14:26:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X