Şimdi Ara

Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.565
Cevap
138
Favori
675.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle nakit almak gerekiyor. 3 taksitle almak bile çok akıl kârı değil. Ama dediğim gibi her sene değiştiren adamın elinde zaten güncel bir cihaz oluyor. iPhone’lar ikinci elde en az zarar eden telefonlar. Taksit olaylarına girmeden, ufak bir eklemeyle nakit olarak her sene yenisine güncellemek bu şekilde çok daha kolay oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blackrz

    Kesinlikle evet. Her sene değiştirmekle 5 sene bekleyip değiştirince fark hemen hemen aynı oluyor. Her sene değiştirmenin avantajı her cihazı güncel, kendi sürümüyle kullanabilmek oluyor ve cihaz güncel olduğu için diğer modellere göre nispeten daha rahat satılıyor 😄
    Hem aynı maliyet, hem güncel cihaz, hem daha uzun giden batarya 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEKLEMEDEYİZ
  • Genelde salı günleri duyurulur herhangi bir etkinlik. Gün içerisinde tanıtım tarihi düşmezse ertelendiğini de düşünebiliriz. Ben hala tanıtımın eylülde olacağını düşünüyorum.
  • iPhone 12 Pro Serisi, Koyu Mavi Renkli İlk iPhone Olabilir


    iPhone 12 Pro serisinin özel renk seçeneği ile ilgili iddialara göre Apple, iPhone 12 Pro serisini koyu mavi renk seçeneği ile piyasaya sürecek. Elbette ki 'mavi' bir iPhone istemeyenler için farklı renk seçenekleri de olacak.

    Apple, Android akıllı telefon üreticilerinin aksine akıllı telefonlarının tasarımlarında kısa sürede büyük değişiklikler gerçekleştirmiyor. Buna en iyi örnek iPhone 6, 6S, 7 ve 8 modellerinde; ayrıca iPhone X, Xs ve 11 modellerinde aynı tasarımların kullanılması gösterilebilir. Bununla birlikte Apple, her yeni modelinde tasarımdan bağımsız bir özgünlük sunmak için özel bir renk seçeneği sunuyor.

    Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max’teki Midnight Green (Gece Yeşili) renk seçeneği, iPhone 11 Pro modellerine özel renk seçeneği olarak karşımıza çıkmıştı. Apple’ın iPhone 12 Pro modellerinde de iPhone 11 Pro gibi özel bir renk seçeneği sunması bekleniyor ve şimdi bu rengin ne olacağı daha yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

    Koyu mavi renkli iPhone 12 Pro'ların böyle görünmesi bekleniyor


    Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU]


    XDA Developers’tan Max Weinbach, geçtiğimiz ocak ayında yaptığı açıklamada Apple’ın iPhone 12 Pro modellerinde Midnight Green renk seçeneği yerine Midnight Blue (Gece Mavisi) renk seçeneğine yer vereceğini öne sürmüştü. Şimdi ise Tayvanlı teknoloji sitesi DigiTimes, Apple’ın iPhone 12 Pro ile ilk kez koyu mavi renkli bir iPhone ortaya koyacağını öne sürerek Weinbach’ın iddiasını destekledi.

    Şu ana kadar Apple’ın kırmızı, yeşil, siyah, beyaz, altın, pembe renk seçeneklerinde akıllı telefonlar satışa sunduğunu görmüştük. Ancak 13 yıllık seri boyunca koyu mavi renkli iPhone modeli hiçbir zaman satışa sunulmadı. Eğer iddialar doğruysa iPhone 12 Pro modelleri bu konuda bir ilk olacak. (Kaynak: Webtekno)




  • scanh kullanıcısına yanıt
    kesinlikle Pro serisini diğer cihazlardan ayıracak özel tonlamalı bir renk olacaktır. Tarih boyunca sürekli böyle yapıldı. Burada önemli olan rengin nasıl görüneceği. Koyu mavi dediğine bakmayın. Apple renkleri standart söylüyor fakat gerçekte cihaz çok farklı renklere girebiliyor. Gece yeşili, bazen koyu gri bazen petrol yeşili oluyor. Gold; bazen pudra; bazen kremimsi renge dönüşüyor. Space Gray küf rengi; Silver kirli-kemik beyazı..




    Koyu mavi hangi tonlara girecek bunu merak ediyorum. Söyledikleri ile cihazdaki renk tutmuyor çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 1 Eylül 2020; 15:38:45 >
  • Hocam 11 Pro serisinde gece yeşili çok beğenilmişti. Mat camla beraber lacivert bir form bekliyorum. Ama dediğiniz gibi yine 'Apple'ca olacaktır.
  • Gizmodo: Son birkaç aydır bir iPhone 12 gecikmesiyle ilgili birçok söylenti dolaşıyor.

    Satış gecikmesinin Eylül lansmanını etkileyip etkilemeyeceği belli değildi, ancak son söylentilere göre etkinlik ertelenmiş gibi gözüküyor.

    Kaynaklara göre, Yeni iPhone modellerinin lansman etkinliği Ekim ayı sonlarına ertelenebilir. Apple etkinlikleri, önceki yıllarda Eylül başı, ortası gibi düzenleniyordu.

    Ayrıca Apple Watch Series 6 ve yeni Apple AirTag'lerin aynı etkinlikte tanıtılacağı düşünülüyor.

    İlginç bir şekilde, birkaç hafta önce Apple sızıntılarıyla tanınan Jon Prosser, yeni Apple Watch ve iPad'lerin bu yıl basın bülteniyle duyurulacağını öne sürdü. Ancak Apple Watch daha önce hiç yeni bir iPhone'dan ayrı olarak duyurulmamıştı.

    Prosser’a göre de yeni iPhone modelleri Ekim ayındaki bir etkinlikle tanıtılacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tasarim yine ayni gelirse yaziklar olsun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! su centiki kaldirsinlar bari




  • scanh kullanıcısına yanıt
    Blackrz kullanıcısına yanıt
    bir sonraki eylüle erteleseler de rahatlasak:)))
  • 😂😂😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro serisini 12 serisinden ayıran 120hz ekran olacak bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scanh kullanıcısına yanıt
    Bu olay baya canımı sıktı, tanıt Eylül'de, Ekim'de pre-order'a açarsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RedManetics kullanıcısına yanıt
    Evet sızıntılara göre düz seri 60 hz, Pro serisi 120 hz ile gelecek. Düz seride Boe marka led ekran kullanılacakken, Pro serisinde Samsung kullanılacak. Diğer ayrışan özellikleriyse düz seride alüminyum kasa, Pro serisinde paslanmaz çelik kasa, düz seride 2’li kamera yerleşimi, Pro serisinde 2’li kamera yerleşimine ek olarak Telefoto kamera ve Lidar tarayıcı (4’lü kamera yerleşimi), ip su geçirmezlik sertifakasında daha fazla derinlik, 5G ve wifi modemlerinden daha yüksek frekans, daha ince çerçeveler, buzlu görünümü olan daha kaliteli arka cam olacak. Donanımsal en önemli özellik ise sistem belleği kısmında yaşanacak. Sızıntılara göre düz seri 4 GB ram, Pro serisi 6 GB ram ile gelecek. Ayrıca donanım listesinde geçmeyen, telefonlar piyasaya çıktıktan sonra teknoloji portallarının açıklayacağı başka ayrışan özellikler de olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iDoctor

    Bu olay baya canımı sıktı, tanıt Eylül'de, Ekim'de pre-order'a açarsın.
    Hocam sızıntılara göre tanıtılmayacak ya, ‘alın site sızıntı’ deyip tanıtılarsa baya ters köşe olur. Bana geri dönüşü de maddi olarak iyi olmaz 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Eylül'de tanıtılacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toysican

    10 Eylül'de tanıtılacak.
    Sızıntı linkini atabilir misiniz?
  • scanh kullanıcısına yanıt
    Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU]
    Apple iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toysican -- 3 Eylül 2020; 0:28:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.