uçak modundan telefon çıkar ve wifi açık olsun o an. sonra ayarlardan wifi kapat yine aç. sonra uçak moduna al düzelir. |
Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (1917. sayfa)

-
-
apple cihazlarda pillerin bir "design capacity"si vardır bir de "max. charge capacity" si vardır. bahsettiğin fark %10 değil daha az oluyor. 100 mAH diyebiliriz. zaten bahsettiğin linkte de aslında bu ima edilmiş. ayrica yine yazılan maddelerden birinde: telefonun pilini bir kere bile bitirmek pilinizi öldürür gibisinden bir şey yazılmış ki bu senin kullanım alışkanlığına hitap ediyor %1'e kadar kullandığını söylediğin için diyorum.
dediğim sekilde kullanmayi denemelisin.
-
Arkadaşlar herhangi bir mağazadan sıfır iphone 11 pro max bulabilir miyim?
13 pro max'daki kronik sorunlar yüzünden iade ettim android kullanıyorum. 11 pro max bulabilirsem almayı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kronik sorunlar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
wifi/hücresel/bluetooth farketmez hepsi de açık olsa uçak modunu açtığımda tümü kapanıyor ios 14.5
Sarı ekran ve kasa açıklığı.
IP11. 15.1 yüklü iken bir hantallik seziyordum, 15.2'ye güncelleyince düzeldi ayrıca pil performansında artış da oldu.
15.2'ye güncellemeyi düşünenlere duyurulur.
mağazada bulamazsınız hocam zor ama geçen ankara necatibeyde vardı bir telefoncuda kapalı kutu yeşil.ona da 15-16 lira diyordu.
-
Güncel sürüm kullanıyorum. Klasik kapat aç ta yaptım ama değişiklik yok maalesef
Sanırım düzeldi. Şimdilik işe yaradı. Teşekkür ederim.
vee 8 aydır bataryasına yok yüzde 20 altına düşmesin yok 80 üstüne çıkmasın diye dikkat ettiğim telefonum an itibariyle yüzde 91 batarya sağlığına düşmüş bulunmakta. sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. batarya döngüm 304 olmuş. eylülde ios 15e güncellediğimde sağlık 99du henüz. bildiğim kadarıyla 500 şarj döngüsü olmadan 80 altına düşerse apple garantinden değiştiriyor. ben de risk budur diyorum ve bataryanın ağzına ediyorum. daha 5 gün önce 92ydi. ne oldu ne bittiyse birden 91e de düştü. basit bir hesapla korunaklı şekilde baktığım batarya 170 şarj döngüsünde 8 birim düştüyse kötü bakarak hayli hayli düşer. sen mi yamansın ben mi göreceğiz apple
Mart 2020’de aldığım 11 telefonumun pil sağlığı 5-6 aydır %83’te çakıldı kaldı...Olay kesinlikle yazılımsal...Ios 13...
Yaklaşık 10 aydır kullandığım ve bugüne kadar aman şöyle şarj edeyim diye hiç düşünmediğim iPhone 11 ‘imin pil sağlığı 95’miş. Miş diyorum çünkü birkaç defa iyileştirilmiş şarjı açıp kapatmak haricinde o menüye girmek aklıma bile gelmiyordu. En son iyileştirilmiş şarjı tamamen kapatmak icin bir kaç ay önce girmiştim o zaman 95ti hala da 95miş.
Günde en az 1 kere mutlaka takıyorum, dışarı çıkmam gerektiğinde 5 dakika önce bile takmış olsam çekip alıyorum, geldiğimde tekrar takıyorum. Bazen dolmadan çekiyorum bazen gece bırakıyorum sabaha kadar kalıyor. Hiçbir düzenim yok yani.
Genelde Spiegen ya da Apple hızlı şarjla şarj ediyorum. Kampa gittiğim zamanlarda powerbank ile şarj ediyorum. Aman dolmadan çekeyim, bitmeden doldurayım da demedim hiç. Daha önce hem bu telefon konusuna hem de kullandığım diğer konulara yazmıştım kısaca belirteyim, benim için batarya denen şey telefonda yapmak istediğim iş ve işlemler için güç sağlayan ünite. Bu meret istediğimde yanımda olmayacaksa ben onun sağlığını gözetlemem kusura bakmasın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yaklaşık 1 sene önce aldığım iphone 11 telefonumu biraz önce orjinal başlık ve kablo ile sarj etmek istediğim de bir anda sarj soketinin oradan dumanlar çıkmaya başladı.Hemen telefondan sarj kablosunu çekip prizden çıkardım ama fazlasıyla yanık kokusu geldi.Şuan da farklı bir orjinal adaptör+kablo ile sarj ediyorum ve bir problem yok ama apple destekten yarın erken saate randevu oluşturdum ve ilk işim garantiye göndermek olacak.Bu gerçekten çok büyük bir sorun ve ucuz atlattım diyebilirim..
Daha önce buna benzer bir durum yaşayan arkadaşlar varsa ve bilgilendirirse sevinirim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextMan-- -- 10 Ocak 2022; 23:39:9 > -
Arkadaşlar iphone 11 pro ve 12 mini arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım.
Arkadaşlar merhaba. iPhone 11 13.4.1 deyim. Bu sürümde hiçbir sorunum yok ancak iOS 15 de sorunlar yoksa geçip beklemek istiyorum. İos 15 de donma takılmalar veya başka sorunlar oluyor mu?
iOS 15 de sorun yok ama pil daha hızlı tükenir sizdeki iOS’a göre. Bence ihtiyacınız yoksa mevcut sürümde kalın.quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet©
Arkadaşlar merhaba. iPhone 11 13.4.1 deyim. Bu sürümde hiçbir sorunum yok ancak iOS 15 de sorunlar yoksa geçip beklemek istiyorum. İos 15 de donma takılmalar veya başka sorunlar oluyor mu?
Takılma sorunu yok. Ama şarj konusunda düşünmelisiniz. İphone 11 de en iyi şarj süresi ios 13 te.
Benim kutudan 15.1 çıktı. 1 aylık telefon. %100-20 arası 10 saat civarı ekran süresi veriyor. Pil %100
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrlxs -- 11 Ocak 2022; 18:19:20 >
ios 14.8 yüklü i11 telefonumda. artık 15.2ye geçilir mi arkadaşlar?
-
Geçilir. Herhangi bir sıkıntısı yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X