Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (1106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43.857
Cevap
483
Favori
2.593.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11041105110611071108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Korayygli K kullanıcısına yanıt
    Sırf sorunu yaşamamak için Spigen’in 80TL’lik koruyucusuna aldım. Geçen düşürünce iyice kullanılmayacak hale geldi çatlaklardan ben de gittim Hepsiburada’dan 20TL’likden aldım tam kaplayan. Sensörlerde vs hiç bir değişim yok. Ekran hassasiyetinde de. Boş yere Spigen koruyucuya onca para vermişim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 yıllık Samsung S6 kullanımından sonra İphone 11 256 GB ile aranıza katılmış bulunmaktayım.
    Yaklaşık 10 gün önce Turkcell’in Apple webe özel indirimiyle 8.500 TL’ye aldım.
    Bu kampanyada 128 GB ile 256 GB fiyatı aynıya geliyordu.
    S20 ile bu telefon arasında kalmıştım. Tercihimde, arkadaş ve aile tavsiyesi (eşimde 11, kızımda 7), S20'nin ülkelere göre farklı işlemci kullanması, işe yaramaz özellikleri şişirmesi İphone almamda etkili oldu.
    Hatta Samsung S6 telefonların kameraları bile farklıdır. Bir kısmında Sony, bir kısmında da Samsung kamera mevcuttur.
    Evde iki adet İphone 11 olduğu için gerekli durumda kullanmak üzere orjinal hızlı şarj adaptörü ve kablosunu da aldım.
    Bir defa kullandım hızlı şarjı. Bataryaya zarar vereceğini zannetmiyorum ancak hızlı şarj sonrası kullanımda sanki batarya daha çabuk bitti. Test vs yapmadım. Belki de bana öyle gelmiştir.
    Genellikle gece yatarken şarja taktığım için pek de ihtiyacım olmuyor.
    Telefonun kamerasını çok beğendiğimi söylemeliyim. Bir cep telefonu için oldukça iyi. Video çekimi de aynı şekilde çok başarılı.
    Bunu yazarken uzun yıllar hobi olarak fotoğrafla ilgilenmiş ve hali hazırda 6 farklı lensle Nikon D850 kullanan birisi olarak yazıyorum.
    Genel itibariyle telefonu çok beğendim. Doğru karar verdiğimi düşünüyorum.




  • tonk T kullanıcısına yanıt
    Koray Birand gibi ünlü fotoğrafçılar çekimlerinin bir kısımını iPhone 11 Pro ile yapıyorlar, kendilerinin YouTube'da videoları var.

    Hatta son videosunda Şeyma Subaşı'nın ELLE dergisi için olan çekimlerinde, havuzda hiçbir aksesuar kullanmadan düz iPhone 11 Pro ile çekim yapıyor.

    Koray Birand gibi birisinin kamera konusunda takdir ettiği bir cihaz, yorumu çoğu teknoloji kanalından daha değerlidir benim için çünkü şahsım adına bu cihazlara bu paraları sırf kameraları için veriyorum.

    Edit: Hayırlı olsun yazmayı unutmuşum, hayırlı olsun Samsung'dan sonra memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 28 Temmuz 2020; 0:54:48 >




  • tonk T kullanıcısına yanıt
    Hizli sarjla sarj ettikten sonra sarjin daha hizli bitmesi soz konusu degil :) ancak benim gozlemledigim kadariyla hizli sarj pil sagligi icin zararli. Ha, zararli olmasi ne kadar onemli? Bence cok da degil. Eninde sonunda eskiyecek o batarya biraz daha cabuk eskise kimse bir sey kaybetmez. Bu arada hayirli olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tonk T kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. Zaten uygulama geçişlerindeki stabilite oh be iyi ki geçmişim dedirtir size. Ayrıca kamera konusunda da başarılı bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle... hızlı şarj konusunda inanırmısınız sanki ben de sizin gibi bir tecrübe yaşadım gibi. İos 13.5.1 sürümünde hızlı şarj ile doldurduğum batarya sanki normale göre daha hızlı azaldı gibime geldi. Belki de psikolojiktir bilmiyorum ama 😁 çok fazla hızlı şarj yapmıyorum. Zaten 13.6 ile günü çok rahat bitiriyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pore kullanıcısına yanıt
    Hocam koruma olarak benzer olsalarda, aliexpress den şuana kadar epey kaliteli/kalitesiz kılıf alıp kullandım, spigenin bunlardan farkı uzun kullanım süresi oldu. Yani 1 kılıf alayım uzunca bana boya atması, çatlak, sararma, gevşeme yaşatmasın derseniz spigen burada farkını belli ediyor.
  • Pro Max telefonuma, İOS 14 Beta 3 yüklü. Telefonun şarjını bitiremiyorum. WiFi çekim kalitesi yükselmiş. Bu daha Beta sürüm. İOS 14 güzel geliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir cihaz düşünün koyun kenara 1 hafta sonra nerdeyse halen canlı hiç kullanmasanız.Samsung note8 i hiç ellemesende 2 günde bitiyor şarjı.Android resmen pili emiyor.Halen ikisinide kullanıyorum çünkü androiddede işim gereği kullandığım şeyler var.Ama malesef android daha çok yol almalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyefendi34 B kullanıcısına yanıt
    ios 13’te iken çabuk mu bitiyordu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tonk T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Aynı kampanyadan bende siparişimi verdim. Size kaç günde geldi*
  • Beyler ben bir konu açtım cevap verebilirmisiniz. Profilimden görebiliyorsanız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    keşke iade etmeyip iosun keyfini sürseydin dostum, toz olayı benim cihazımda da oldu belli bir süre sonra o toz kendi kendine kayboldu luzumsuz takıntılar bunlar tabi yine de o kadar para verip böyle bir duruma düşmek istemeyişinizi anlamak lazım.
  • Bu durum neyden kaynaklaniyor bilen bir arkadas yardimci olabilir mi? Onceden direk video icerigi gorunuyordu artik bazilari gorunuyor bazilari boyle karanlik ancak tiklarsan aciliyor.

    Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • phonephone000 P kullanıcısına yanıt
    Ben 13.6 yüklemedim ama 13.5 sürümlerinde WiFi bağlantısı kararsız idi. Daha doğrusu cekim gücü zayıftı. Aynı tarz kullanıma sahip olmama ve aksam bir kac bölüm ard arda dizi izlememe ramen, yüzde 50 seviyesinde kaldı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bugün telefonum çaldı. Açtım ses yok ekrana baktım arama süresi 00:00 da sabit şekilde duruyor. Biraz bekledim kapattım sonra ana ekrana geldim cihaz tepki vermemeye başladı hiç bir işlem yapamadım ekranı kapatayım dedim o da olmadı. Kısa bir süre sonra telefon kendi kendine reset attı ekranda kum saatini andıran bir daire çıktı ve ana ekran tekrar geldi. Cihaz daha 6 aylık endişelenmeli miyim? Sizde de böyle sıkıntılar oluyor mu? Cihazı ilk aldığım zamanlarda da kasma, ve kamera görüntüsünün gidip gelmesi gibi sıkıntılar yaşamıştım bir kaç kez. İos 13.6 ya iki gün önce güncelledim bu arada.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • babyfaced07 kullanıcısına yanıt
    Vala ben daha önce kullandığım hiç bir iPhone da böyle bir sorun yaşamadım. Resetten sonra eğer bir kere daha yaşarsanız bir servise ya da desteğe sormakta fayda var diye düşünüyorum hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tankir kullanıcısına yanıt
    Geniş açı kamerasında vardı, fotoğraflarda ortada bir bulut var
    Bugün yarın iade kargosuna vereceğiz
    Ailemde kullanılıyordu, korona dolayasıyla zaten evde oldığumuz için ip12 yi bekleyip onu alması daha iyi olur diye düşündüm ben de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, iPhone 11 pil sağlığının 8 ayda yüzde 97'ye düşmesi normal mi ? Şarj alışkanlıklarınız neler ? Ne yapmamı önerirsiniz ? Gözle görülür şekilde şarjı az gitmeye başladı çünkü telefonun. Teşekkürler.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Hocam şarjda iken telefonla çok fazla vakit geçirme, bataryayı tamamen bitirme. Genelde şarjı %20-80 aralığında tutmaya çalış. Kendi orjinal şarj kablosu ve adaptörü ile şarj etmeye çalış. Benim aklıma gelenler bunlar 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cumartesi günü Turkcell’den 256 gblık versiyonu 8500 tl ye sipariş verdim. Şuan dağıtımda. Ayrıca aşağıdaki kılıfa benzer kılıfları nerden bulabilirim? Instagramda buna benzer satan çok yer var ama dolandırıcı olmalarından şüpheleniyorum.
    Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11041105110611071108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.