Şimdi Ara

Apple iPad Pro [ANA KONU] (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.004
Cevap
250
Favori
477.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dağılın kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Ekran koruyucu için spigen türkiyenin kendi sitesinden de takip edebilirsiniz. Ön siparişe açıyorlar gelmesi yakın ürünleri. Amazon kısa süreli ek indirim yapmadıkça fiyatları yakın ya da aynı oluyor. Ön siparişte daha avantajlı olduğuna da denk geldim.

    Tamperli camları uygulaması kolay oluyor. Ama olur da paper touch denemek isterseniz ve benim gibi ekran koruyucu uygulama konusunda sıkıntılarınız varsa yardımcı aparat içeren modelini tavsiye ederim.

    Paper touch, film şeklinde ince olduğu için ve uygulama alanının büyüklüğünden dolayı daha zor uygulanıyor. Başta aparatsız çiftli alıp bir tanesini ziyan etmiştim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Umarım 11 inç yeni iPad Pro’da mini-LED ekran teknolojisine geçer Apple. MacBook Pro tarafında 14 ve 16 inç cihazların hepsine mini-LED ekran teknolojisi getirmişken iPad Pro tarafında bu teknolojiyi yalnızca büyük ekranlı modele getirmek çok saçma bir durum. mini-LED ekranlı bir iPad için illa bilgisayar boyutunda tablet mi almamız gerekiyor? Apple iPad Pro [ANA KONU] 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SuSeL

    iPad Pro 11 serisi tableti olup klavye arayışındaki arkadaşlar bu fırsatı değerlendirebilir. 799 lira çok çok iyi fiyat. Ben sipariş verdim.




    www.troyestore.com
    Logitech Slim Folio Pro 11 inç Türkçe Q Klavye
    https://www.troyestore.com/logitech-slim-folio-pro-11-inc-turkce-q-klavye_207950
    Hocam selam kılıf geldi mi memnun musun?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • oist O kullanıcısına yanıt

    Evet geldi. Gayet güzel. İhtiyaç varsa alın mutlaka.

  • hopemd kullanıcısına yanıt

    hocam kılıf işini spigen alarak çözdüm. Ekran koruyucu hala alamadım. Glass serisi almak istiyorum ama stoklarda yok. Siz paper touch mu kullanıyordunuz?

  • Dağılın kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, kalemi aktif kullandığım için paper touch kullanıyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hopemd kullanıcısına yanıt

    Çizim için tavsiye eder misiniz? Aklıma tek takılan konu ekran canlılığını ne kadar kaybediyoruz. Rengarenk animeler izlemekte bu cihazda müthiş keyifli.

  • Dağılın kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun süredir paper touch kullandığım için eski hali nasıldı artık hatırlamıyorum 😅 alıştım bu şekilde normal geliyor ama temperli camdan kağıt hisli koruyucuya ilk geçtiğimde görüntü keskinliği konusunda mutlu olmadığımı hatırlıyorum. renk kalitesi açısından bir fark yaratmıyor ama o keskin görüntüsü artık kalmıyor ekranın.

    Çizim için başka alternatifiniz yok gibi bir şey bence. Paperlike, paper touch gibi kağıt hisli bir ürün kullanmak zorundayım şeklinde hissediyorum artık. Bu nedenle iki tane daha paper touch yedek aldım fiyatların artma ihtimaline karşı. Çünkü temperli cam ya da doğrudan iPad ekranına çizim yapmak/yazı yazmak imkansız gibi geliyor paper touch kullandıktan sonra. Denemeden tarifle aktarmak zor ama gerçekten kağıt kalem hissine fazlasıyla yaklaştığını söyleyebilirim. Önceliğinize göre değişir bu. Eğer daha fazla görsel olarak film/dizi tüketimi açısından kullanacaksanız temperli cam alın, çizim/yazı ağırlıklı, pencil ile kullanacaksanız paper touch ve türevlerinden başka ihtimal düşünemiyorum.

    Pencil kullanımından bağımsız olarak dokunma hissiyatını da çok değiştirdiği için benim için vazgeçilmez oldu. Parmağınız ekrana yapışmıyor ya da aşırı kaymıyor. Tatlı bir dokunma ve kayma hissi var. Özellikle ses tasarımı sırasında ince ayar yapmak kolaylaşıyor bu nedenle.

    Ekran keskinliğini azaltmasının yanında ek olarak olumsuz bir yönü de kalem ucunu normale kıyasla daha hızlı tüketmesi. Bu hissi verebilmek için sahip olduğu doku nedeniyle doğal olarak pencil ucunun ömrü kısalıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • ipad sahipleri fotoğrafları düzenlemek için hangi programları kullanıyorsunuz? Photopixel photo uygulamasını çok beğendim ama aylık 45-TL, tamamen lisans ise 1200-tl diyor. Tavsiyelerinize açığım.

  • arkadaslar elimde 2020 ipad pro 11 inç olan modeli var pil sağlığı %83 de ve aralık ayında garantisi bitiyor, bildiğim kadarıyla ipad lerde 1000 şarj döngüsünden önce %80 altına düşerse pil değişimi oluyor bu garanti bitiminde de geçerlimi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Henüz bir ipad pro 12.9 5. nesil aldım. Genelde yazı çizi için kullanacağım. Paperlike muadili bir ekran koruyucu ve kılıf arıyorum. Yorumlar çok çeşitli olduğu için bir türlü karar veremedim. Kullanıp memnun olduğunuz markalar hangileri acaba?

    Not: Yukarıda spigen paper touch önerilmiş. Ne kadar sürede kalem ucunu aşındırır acaba? Daha az aşındıracak muadil bir şeyler bulmak mümkün mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Şahsi olarak 2 yıldır herhangi bir ekran koruyucu kullanmadan gayet efektif bir şekilde kullanıyorum. Kalemi çok fazla kullanıyorum ve şimdiye kadar herhangi bir çizilme olmadı. Öte yandan ekran koruyucu kullanmadım diye herhangi bir eksikliğini yaşamadım. Görüntü deneyimini düşürdüğünü düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini led 11 de olursa çok iyi olacak. 12.9 ben de istemiyorum çok büyük, elde kullandığım için 11 inç tam ideal. M1 işlemcili 11 inç kullanmama rağmen mini led gelirse değiştirmeyi düşünürüm. Ama getirecekler zaten büyük ihtimal. Çok istek var çünkü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 13 Eylül 2022; 21:19:55 >
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Maalesef son dedikodular 11 ince mini-LED gelmeyeceği yönünde. Ama umarım gelir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet gördüm ben de. Valla umarım gelir. Çok daha zevkli olur kullanması.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 13 Eylül 2022; 21:22:37 >
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    mini-LED gelirse mükemmel bir cihaz olur. Umarım gelir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • coldflue kullanıcısına yanıt

    Ben bir denemeyi düşünüyorum yine de paper touch olayını. Kılıf olarak ne kullanıyorsunuz?

    Doğru düzgün bir kılıf hala bulamadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni iPad lerin duyurulma tarihi bellimi? 12.9 Pro bakıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hie kullanıcısına yanıt
    Ben de m2 12.9 proyu bekliyorum ama tarih belli değil maalesef

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mini-led dediğiniz olay nedir hocam?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.