Şimdi Ara

Apple iPad Pro 9.7 32GB WiFi + Apple Pencil + Smart Cover +

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Apple iPad #iPad Pro Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Apple iPad Kapasite #32 GB #WIFI
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Apple iPad Pro 9.7 32GB WiFi + Apple Pencil + Smart Cover +
    22.07.2016 tarihinde amerikadan alınmıştır 1 yıllık garantisi devam etmektedir. Göçük, ekran çiziği yoktur. Ürün ilk alındığı günden beri ekran koruyucu ve smart cover ile kullanıldı. İş için not ve çizim yapmak için almıştım. Apple Pencil ve Apple pencil yeri olan korumalı kılıfı Ocak ayında aldım. Kalem çok az kullanıldı. 32gb yetersiz gelir mi diye düşünenler olabilir ekran görüntüsü aldım 104 uygulama yüklü olmasına rağmen 7.1 Gb cihazda yer var. Fotoğraf ve videoları icloud,google drive da saklayabilirsiniz. Renk Rose Gold'dur. İzmir içi elden satış mümkündür.

Takas düşünmüyorum.

Fiyat: 2200TL'dir.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-tablet-ipad-pro-wifi,smartcover,apple-pencil,tam-korumali-kilif-417545655/detay/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Ağustos 2017 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• SATILMIŞTIR

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad pro ve apple pencil 2
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.