Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Apple iPad Pro 9.7 32GB WiFi + Apple Pencil + Smart Cover + Satın Al 4 Nisan 2017 15:32 1 1 Apple iPad Pro 9.7 32GB WiFi + Apple Pencil + Smart Cover + 22.07.2016 tarihinde amerikadan alınmıştır 1 yıllık garantisi devam etmektedir. Göçük, ekran çiziği yoktur. Ürün ilk alındığı günden beri ekran koruyucu ve smart cover ile kullanıldı. İş için not ve çizim yapmak için almıştım. Apple Pencil ve Apple pencil yeri olan korumalı kılıfı Ocak ayında aldım. Kalem çok az kullanıldı. 32gb yetersiz gelir mi diye düşünenler olabilir ekran görüntüsü aldım 104 uygulama yüklü olmasına rağmen 7.1 Gb cihazda yer var. Fotoğraf ve videoları icloud,google drive da saklayabilirsiniz. Renk Rose Gold'dur. İzmir içi elden satış mümkündür.Takas düşünmüyorum.Fiyat: 2200TL'dir.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-tablet-ipad-pro-wifi,smartcover,apple-pencil,tam-korumali-kilif-417545655/detay/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Ağustos 2017 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK DİJİTAL OYUNLAR PS4 VE PS5 Satılık Escape From Tarkov - Edge of Darkness Limited Edition
SATILMIŞTIR ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK DİJİTAL OYUNLAR PS4 VE PS5 Satılık Escape From Tarkov - Edge of Darkness Limited Edition