Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
155
Favori
236.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sol tarafın hafif sarı olması bir HW problemidir. Ya diffuser yahut doğrudan backlight bloğunun tasarımda sıkıntı var bence. Air de ürünü inceltmek, pil ömrünü de kısaltmamak için backlight LED lerinin sayısının yarıya indirildiği ve LCD grubunun tasarımın değiştirildiği biliniyor.

Apple kenarından tutunca çekmeyen telefon yapıp piyasaya sürmüş, sonra da kullanıcılarına "konuşurken oradan tutmayın kardeşim! " diye fırça atmış bir firma. Sorunu açık şekilde kabul etmezler, sessizce çözüm bulup piyasaya sürerler. Yani İleriki partilerde düzeltirler bence ama TR fiyatları ne olur bilemem o zamana kadar. SW ile yama yapılması pek mümkün değil, sarılık miktarı üründen ürüne değişiyor.

Safari konusuna gelince, daha önceki air de kullandığım üç dört gün zarfında bir defa çökme olmuştu. Şu an kullandığımda günde bir iki kez oluyor. Her iki tablete de sıfırdan aynı programları kurdum, hemen hemen aynı sitelerde geziyorum. Aradaki farkı anlamadım.

@okircali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beni eklememişsiniz 16 wifi beyaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba benide eklememişsiniz 16 GB siyah wifi. Birde grubun imzası olmayacak mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

Galiba benide eklememişsiniz 16 GB siyah wifi. Birde grubun imzası olmayacak mı ?

Bu aksam tekrar ekleyecegim.
    Grup imzasini da bu hafta içinde yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda geldı 32 gb wifi benı de ekler misiniz. Bu arada bir sorum olucaktı iphone a gelen mesajları ipadde gorup cevaplamanın bir yolu var mıdır herhangıbır program yada tweak falan??
    Bu arada sarjı mukemmel dun oglen 12 de geldı %88 sarjı vardı. ilk kurulum + bir restore bir cok uygulama kurulumu* jb +bir suru tweak kurulumu + oyun ve nette gezınme su an saat 8.50 %4 sarjı var hala bu mesajı yazıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cyros

Sonunda geldı 32 gb wifi benı de ekler misiniz. Bu arada bir sorum olucaktı iphone a gelen mesajları ipadde gorup cevaplamanın bir yolu var mıdır herhangıbır program yada tweak falan??
    Bu arada sarjı mukemmel dun oglen 12 de geldı %88 sarjı vardı. ilk kurulum + bir restore bir cok uygulama kurulumu* jb +bir suru tweak kurulumu + oyun ve nette gezınme su an saat 8.50 %4 sarjı var hala bu mesajı yazıyorum

Hayırlı olsun.
    Sms leri görmek için bir yol yok maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Sonunda geldı 32 gb wifi benı de ekler misiniz. Bu arada bir sorum olucaktı iphone a gelen mesajları ipadde gorup cevaplamanın bir yolu var mıdır herhangıbır program yada tweak falan??

Hayırlı olsun.

Benim telefona gelen smsler eğer yollayan kişi apple cihazdan yolluyorsa yani imessage ise tablete de geliyor. Tablete iphoneununuzun nosunu kaydetmeniz yeterli.

• Beni de ekle hocam. İpad air silver 32 gb wifi
  • Cydia içerisinde iBTPhone isimli uygulama var... bu uygulama ipad veya ipod touch unuzdan bluetooth ile telefon özellikli cihaz bağlanıp arama ve sms gönderme işi yapıyormuş.. bunu deneyin...

kıytırık bt li bir cep telefonu ile yapılabilir sanırım
  • dün verdiğim sipariş bugün geldi kılıfla birlikte ekranda sararma göremedim nedense inş yoktur yada ben farkedemedim testleri yapyım ufaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedoctor1907 -- 29 Ocak 2014; 15:10:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe b.

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Hayırlı olsun.

Benim telefona gelen smsler eğer yollayan kişi apple cihazdan yolluyorsa yani imessage ise tablete de geliyor. Tablete iphoneununuzun nosunu kaydetmeniz yeterli.

İmessage olarak olanlar geliyor sadece.

• Istanbullu Einstein kullanıcısına yanıt
    Evet biliyorum ben de oyle dedim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: thedoctor1907

dün verdiğim sipariş bugün geldi kılıfla birlikte ekranda sararma göremedim nedense inş yoktur yada ben farkedemedim testleri yapyım ufaktan

Umarım bir sorunu yoktur. Seri no ilk beş dijit nedir, forumlarda okuduğuma göre dmplx lerde sorun olmuyormuş...

selamlar
  • Cok tesekkurler arkadaslar. Bilgisayardan mesaj atmaya yarayan bir tweak vardi aslinda ona benzer biseyler belki vardir ben biraz daha arastiriyim onu. Bu arada ekranda sararma var mi gorcem diye gozlerim bozulucak yakinda sanki cok cok hafif var hibi gelio bana ama psikolojik de olabilir tabi konuyu bilmeyen kisilerin yorumu yoo yok ole bir durum oluo yazilanlardan fazla etkilendim galiba benim gibi ipad miniyle air arasinda kalan arkadaslara tavsiyem air dir. Ekrani miniye gore cok guzel cok hafif ozellikle oyunlarda ve nette buyuk rahatlik. Nazar degmez insallah.

• arkadaşlar n11 den bende sipariş verdim bugun.biran önce kılıf siparişi vermek istiyorum yardımcı olursanız(link falan verirseniz çok sevinirim)ayrıca kalem öneriside bulunursanız çok sevinirim:)
    not: şöyle bi kılıf almak mantıklı mı ?
    bu ürün türkiyede yok sanırım ama genede değerlendirilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelback48 -- 29 Ocak 2014; 17:34:38 >

• Apple Online Store'dan ipad air alanlar şu mesajıma yorum yapabilirlerse sevinirim, teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=87201812
  • ölü piksel testini nerden yapabilirim bulduğum resimler ufak tam ekranı kaplamıyo bi türlü testi bitiremedim.
  • thedoctor1907 T kullanıcısına yanıt
    www.theipadguide.com
    iPad Dead Pixel Test: How To | The iPad Guide
    http://www.theipadguide.com/content/ipad-dead-pixel-test-how/7171269

@thedoctor1907

• 128 gb celluler 4g ipad air eklerseniz memnun olurum AOS DEN ALDIM
  • merhaba,

şubat ayında devreye girecek cep telefonlarına taksit yapmama olayı tabletlerde de olacak mı?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.