Şimdi Ara

Apple ipad 9. Nesil [ANA KONU] 2021 Model 10.2inç (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
972
Cevap
60
Favori
81.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkürler hocam, aynen ben de genelde spigen kullanıyorum ama müthiş artmış fiyatlar. Başka ürün tavsiyeniz var mıdır hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flintstones F kullanıcısına yanıt
    Ben böyle bir şey aldım 3ü bir arada. Bu kılıflar uzun vadede çok güzel koruyor ve kullanışlı. Tavsiye ederim.

Wowlett Apple iPad 9 Kılıf 9. Nesil MK473TU/A 10.2 Dönebilen Tablet Kılıfı + Ekran Koruyucu + Tablet Kalemi
    https://www.hepsiburada.com/wowlett-apple-ipad-9-kilif-9-nesil-mk473tua-102-donebilen-tablet-kilifi--ekran-koruyucu--tablet-kalemi-p-HBCV00000S3NBK?magaza=WowlCraft&url_src=ios-product-detail

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• enessbulut kullanıcısına yanıt
    Valla kalem kullanmıyorum ben pek, ama içinde çıkan kalem öyle çok iyi bir şey değil, Logiteach ya da Apple kendi kalemini alabilirsin onlar daha profesyonel.

• Cenheviz C kullanıcısına yanıt
    hocam memnun kaldınız mı ?

• cazsever C kullanıcısına yanıt
    kılıf nasıl hocam memnun musunuz ?

• ofulanbe kullanıcısına yanıt
    Fazlasıyla memnunum. Uyku modlu mıknatısı güçlü. Üçgen stand olarak kullanımı pratik. Yıpranma olmadı. Ama ben dışarıda fazla kullanmadım. Daha fazla ev içinde kullanıyorum. Tavsiye edilen bir kılıf.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2. Adet sipariş vermiştim ipad 9 birini satıcam ilgilenen varsa sıfır cihaz 4050 TL

• olcayypc O kullanıcısına yanıt
    Güzel ürün bende kullanıyorum, çok memnunum.

• GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    uyku fonksiyonu var mı bu kılıfta?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, 4350 TL’den iPad 9 sipariş verdim. 3500 TL’den alanları görünce bu fiyata değer mi emin olamadım.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Sanırım yok hocam, eğer bir yerden aktif edilemiyorsa. Benim denediğim kadarıyla kapağı açıp kapatınca uyanmıyor tablet.

Keşke çift dokunuşta uyandırma olsa tablette, iPhone larda olduğu gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Recaizade-i Nabizade

Selamlar, 4350 TL’den iPad 9 sipariş verdim. 3500 TL’den alanları görünce bu fiyata değer mi emin olamadım.
    Kesinlikle değer hocam. Cihaz tam bir F/P ürünü. Emin olun uzun yıllar sorunsuzca kullanırsınız. Bende iPad 4 var, 7-8 yıl oldu hala saat gibi çalışıyor. Hiçbir arızada vermedi bugüne kadar. Özellikle bu kasayı seviyorum ben, sorunsuz.

Teşekkürler hocam, biraz pahalıya alınca içim rahat etmemişti ama muhtemelen bir ay sonra aldığım fiyat bile ucuz kalacak.

Klavyeye ve kılıfa da ihtiyacım var. Apple klavye ile Logitech klavye arasında 500 lira fark var. Almışken 500 lira fazla vermek mi mantıklı olur yoksa Logitech de aynı işlevi görür mü?

• Recaizade-i Nabizade kullanıcısına yanıt
    Şimdi cihazı yeni aldığınız için, bir sürü aksesuara ihtiyacınız olucak ekran koruyucu kılıf kalem vb... Logiteach kalem+klavye uygun fiyata alabilirsiniz. Bezi bile 250 TL satan Apple için aksesuar konusunda eleştiriye çok açık.. Tercih tamamen sizin, YouTube inceleme ve karşılaştırma videolarına bakabilirsiniz, Logiteach de iyi bir marka bence düşünülebilir. Forumda kullanan arkadaşlar vardı, indirimli olarak temin etmişlerdi.

İlgilendiğiniz için sağ olun hocam, konu veya ürün linki var mı?

• Bu cihaz kasmadan donmadan kaç yıl kullanılır? İçinde 2019 çıkışlı A13 bionic var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karakartal5534 K kullanıcısına yanıt
    Ortalama 5 yıl götürür diye düşünüyorum. Önemli olan aldığı ipados güncellemeleri. Normal stabilitesini hiçbir zaman kaybetmez. Ultra yüksek grafikli oyunlar çıkmadığı sürece tablete bir sıkıntı yaşatmaz. Ama şuan 10gb ve üzeri oyunlar gelmeye başladı artık, Apple archade ile daha güçlü donanım isteyen oyunlar çıkabilir ilerleyen zamanlarda, herkese hitap etmesene belki o zaman yetersiz kalabilir.

• 7. nesil için olan kılıflar 9. nesil ile uyumlu mudur?

• RAM'in 3 GB olması performans sorunu çıkartır mı ileride? iPhone 11 ile aynı işlemciyi kullanıyor ama iPhone 11'de 4 GB RAM var, bu tablette 3 GB RAM var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.