Şimdi Ara

Apple'ın uygulama marketinde yeni ücretlendirme dönemi: 10 bin dolara kadar esneklik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple'ın uygulama marketinde yeni ücretlendirme dönemi: 10 bin dolara kadar esneklik
    App Store ile iş birliği yapan geliştiricilere Apple'ın yayımladığı 700 adet yeni ücret belirleme seçeneği sayesinde ticaret yapmayı kolaylaştıran kapsamlı fiyatlandırma araçları sunuldu. Ülkesel veya bölgesel fiyatlandırma yapmak ve döviz kuruna bağlı olan fiyat değişikliklerini yönetmek eskisi gibi çok zaman almayacak.



    Ayrıca Bkz.App Store’un NFT kesintilerine tepkiler çığ gibi



    App Store için yeni fiyat seçenekleri sunuldu



    Apple'ın resmî sitesinden yapılan açıklamada fiyatlandırma işlemleri için devreye sokulan ilgili yeniliklerin abonelik hizmetlerinin geçerliliğini süre bakımından otomatik bir şekilde uzatabilen uygulamalar ile uygulama içerisinde hizmet veya ürün satan yazılımlar için aktifleştirildiği belirtildi.



    Önümüzdeki yılın ilkbahar sezonunda ise diğer bütün uygulamalar ile uygulama içerisinden ürün veya hizmet satan yazılımların bu yeniliklerden yararlanabileceği ifade edildi. Geliştiriciler kendi ürünlerini Apple'a bağlı olan 175 adet mağazada 45 farklı para birimi eşliğinde fiyatlandırabilecek.



    Apple'ın uygulama marketinde yeni ücretlendirme dönemi: 10 bin dolara kadar esneklik
    Bu düzenleme ile bir yazılıma biçilebilen en düşük fiyat 0.99 dolardan 0.29 dolara düşürüldü ve bir uygulama için belirlenebilen azami fiyat 1000 dolardan 10 bin dolara yükseltildi. Bir yazılımcı bir ürünü için 1000 dolar veya daha fazla bir ücret talep ediyorsa o yazılımcının bu durumu Apple'a bildirmesi şart. 



    Apple kendisine iletilen bildirim doğrultusunda ilgili fiyat etiketi talebini onaylayacak veya reddedecek. Ayrıca ücretli uygulamalar için de yeni bir döviz / fiyat endeksi belirlendi. Bu endekse göre mağazalarda yer alan para birimleri için özel bir ana fiyat belirlenebilecek.




    Kaynak:https://www.apple.com/newsroom/2022/12/apple-announces-biggest-upgrade-to-app-store-pricing-adding-700-new-price-points/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.