Şimdi Ara

Apple'ın mini-LED ve ProMotion'a sahip ilk 27 inçlik ekranı yine ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple'ın mini-LED ve ProMotion'a sahip ilk 27 inçlik ekranı yine ertelendi
    Henüz piyasaya sürülmemiş Apple ürünleri hakkında yaptığı sızıntılarla meşhur endüstrisi analisti Ross Young'a göre, Apple'ın yeni mini LED arka aydınlatmalı 27 inçlik harici ekranı, 2023'ün ilk çeyreğinde piyasaya sürülmeyecek.



    Apple'ın mini-LED ve ProMotion'a sahip ilk 27 inçlik ekranı, 2023'ün ilk çeyreğinde piyasaya sürülmeyecek



    Apple'ın mini-LED ve ProMotion'a sahip ilk 27 inçlik Studio Display'i ile ilgili ortaya çıkan ilk söylentiler 2022 yazında piyasaya sürülebileceği yönündeydi. Daha sonra ortaya çıkan söylentiler ise Ekim ayını hedeflemekteydi. En son ise Ross Young, ekranın 2023'ün ilk çeyreğinde piyasaya sürülebileceğini söylemişti.



    Ayrıca Bkz.Bir milyondan fazla kişi ChatGPT destekli Bing'i denemek için bekliyor



    Şimdilerde ise Apple'ın mini-LED harici ekranının piyasaya sürülmesini bir kez daha ertelemiş gibi görünüyor. Ross Young, yakın bir zamanda MacRumors'a verdiği demeçte Apple'ın tedarik zincirinde ekranın seri üretime girdiğine dair herhangi bir işaret görmediğini söyledi. 



    Young, daha önce ekranın ProMotion'ı destekleyeceğini ve 120 Hz'e kadar yenileme hızına izin vereceğini söylemişti. Ayrıca 27 inç boyutu göz önüne alındığında, ekranın Studio Display'in yeni nesil bir versiyonu olması oldukça muhtemel. Ancak cihazın, Studio Display ile üst düzey Pro Display XDR arasında konumlanmış yeni bir model de olması mümkün.









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.