Şimdi Ara

'Apple'ın Beats'i satın alma süreci, gelecek hafta tamamlanacak' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMidnight


    Diğer firmaların ne kadar cebine giriyorsa apple'ın daha çok giriyor hepsine aynı vergi aynı kar oranları uygulanırken iphone cihazlar her zaman aşırı yüksek fiyatlara satılıyor ülkemizde buda apple'ın fiyatlandırmasından.

    Yanılıyorsunuz bu fiyatlandırma ülkemizde kendini akıllı zanneden satıcılardan kaynaklanıyor.Bunlar Appledan ürün alırken 550$'a alıyorlar.₺ ye çeviriyorlar ve üstüne kar koyuyorlar.Apple'ın cebine 550$ giriyor.Diğer ödediğin para ise satıcıların cebine giriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet kutularına artık bi kulaklık koyarlar AYIP

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alın Beats Audiolu bir HTC telefon yükleyin PlayerPro 2.44 sürümünü, "Virtualizer" aktif edin ve hafif eko ayarı ile Beats Audio'nun HTC orjinal playerine göre çok daha yüksek ses ve kaliteli ses alacaksınız. forumlarda Beats Audio'nun bi numarasını göremedik karşılaştırdım LG,APPLE,SAMSUNG ile aynı diyenler, bu yöntemi uygulayın göreceksiniz. Tabi Kulaklığın kalitesi de bir etken. Ben Sony MH-750 modelini kullanıyorum 25 TL lik bir kulaklık olmasına rağmen bangır bangır bass mid tiz hepsi fazla fazla var.

  • Apple'ın kasasındaki nakit parayla ülke satın alınır hatta para bile kalır. Beats satın almış çok mu giderek kalite arttırıyor rekabet gücü kalmayacak diğer firmaların.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.