Şimdi Ara

APPLE İMZALARI AÇARMI SİZCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar apple imzaları açarmı sizce bir çok insan ios7ye geçtiğine pişman ben dahil bekliyorum durum ne olacak diye hiç de bişi olmuyor.Apple böle gitmeye devam ederse harbi gözümden düşür halbuki çok seviyordum ürünlerini yaptığını yakıştıramıyom kendisine bu gidişle satacam iphonumu

• Acmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soz konusu degil kardes gonul rahatligiyla satabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorla mı geçirdi seni

• Evet zorla oldu kendi kendine yazilim indirmesine uyuz olup yükledim ve acayip pişman oldum durumbu

• Yıllardır anlayamadğım konu, binlerce lira verip aldığımız cihazım müliyeti hala üreticide. İstediğin yazılımı kullanamazsın, istediğin uygulamayı yükleyemezsin. Üstelik farkında olmadan telefonu aktive ederken bir sözleşme ile bunları kabul ettiğini onaylarsın. Bu da yetmez her yazılım güncellemesinde eskisini istemeyeceğin dair kullanıcı süözleşmesi onaylarsın. Apple izin aldığı şeyi yapıyor. Bunun tek yolu kabul etmemek yani iphone almamak. Mümkün mü? Tabiki değil...

• Nese uzatmaya gerek yok apple benim gözümde bitmiştir. En kısa zamanda satican telefonu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce imac mi macbook mu ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam sana kocaman sözleşme gösteriyor oku ondan sonra geç geçeceksen apple'ın bu işte hiç suçu yok.

• İmkansız Apple"ın böyle bişi yapması

• İos 7 yukleyeyim diye telefon kendi kendi kendine nie yazilim indirip hafizamda yer aliyor telefonu sifirlamaktan biktim onun yuzunden bu sebepten dolayi yukledim lanet olsun

• Aslinda imkansiz degil. Yaklasik 2 ay once gece 3 civari 1 saatligine 6.0.x'in imzalari acilmisti. Tabi ki Apple bunu isteyerek yapmamistir. Yine bu sekilde bir sey ihtimal dahilinde ama cok dusuk bir ihtimal.

• Aplenin felsefesi hep ileri çünkü her yeni çıkan sürüm bir önceki cihazı piyasadan kaldırıyor,tüketiciler mecburen yeni telefon almak zorunda kalıyor bu yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enclosure

Yıllardır anlayamadğım konu, binlerce lira verip aldığımız cihazım müliyeti hala üreticide. İstediğin yazılımı kullanamazsın, istediğin uygulamayı yükleyemezsin. Üstelik farkında olmadan telefonu aktive ederken bir sözleşme ile bunları kabul ettiğini onaylarsın. Bu da yetmez her yazılım güncellemesinde eskisini istemeyeceğin dair kullanıcı süözleşmesi onaylarsın. Apple izin aldığı şeyi yapıyor. Bunun tek yolu kabul etmemek yani iphone almamak. Mümkün mü? Tabiki değil...

Ben sırf bu arkadaşın dedikleri için ve de iPad 3 sahiplerine attığı kazık için iPhone 5 almaktan vazgeçip piyasa araştırması ile birlikte LG G2 aldım. Tablet piyasasında da iPad kadar kaliteli bir cihaz daha çıkarsa, elimi eteğimi Apple'dan çekeceğim.

• Nese daha apple ürünü almam androidde bile böle bişi yok her güncellemede telefonun hızı artar ios ta ise düşüyor
  • Arkadaşlar geçen arkadsdim yanlışlıkla iphone 5 telefonunda iPhone'u sil yapti ve telefon açıldığında ios 6 oldu ? O da pismandi 7 den ve suan 6 da. Bunun bi açıklaması var mı yoksa nasıl oldu böyle bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: İmanPower

Arkadaşlar geçen arkadsdim yanlışlıkla iphone 5 telefonunda iPhone'u sil yapti ve telefon açıldığında ios 6 oldu ? O da pismandi 7 den ve suan 6 da. Bunun bi açıklaması var mı yoksa nasıl oldu böyle bir şey

Teke açıklaması sıfırlamadan önce telefonda ios6 yüklü olmasıdır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

quote:

Yıllardır anlayamadğım konu, binlerce lira verip aldığımız cihazım müliyeti hala üreticide. İstediğin yazılımı kullanamazsın, istediğin uygulamayı yükleyemezsin. Üstelik farkında olmadan telefonu aktive ederken bir sözleşme ile bunları kabul ettiğini onaylarsın. Bu da yetmez her yazılım güncellemesinde eskisini istemeyeceğin dair kullanıcı süözleşmesi onaylarsın. Apple izin aldığı şeyi yapıyor. Bunun tek yolu kabul etmemek yani iphone almamak. Mümkün mü? Tabiki değil...

Ben sırf bu arkadaşın dedikleri için ve de iPad 3 sahiplerine attığı kazık için iPhone 5 almaktan vazgeçip piyasa araştırması ile birlikte LG G2 aldım. Tablet piyasasında da iPad kadar kaliteli bir cihaz daha çıkarsa, elimi eteğimi Apple'dan çekeceğim.

Memnunmusunuz Lg G2 den. Ben arastrdm. Kamerasinda focuslama sorunu az isikta kotu cekme yuzunden tereddutluyum. Lg G2 kullanicisi olarak yorumlarinizi alabilirmiyim. Su 1 haftaya telefon alacam. Ve uzun bir sure telefon almak istemiyorum. O yuzden cok ayrintili arastiyorum. Video bnm icn o kdr onmli dgl. Ama fotogrf onmli.

• quote:

Sana kim Apple al diyor ki Samsung Sony LG ne güne var?

• quote:

Orijinalden alıntı: novacaine

Adam sana kocaman sözleşme gösteriyor oku ondan sonra geç geçeceksen apple'ın bu işte hiç suçu yok.

şakamısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxsavasxx2

Nese daha apple ürünü almam androidde bile böle bişi yok her güncellemede telefonun hızı artar ios ta ise düşüyor

Her güncelleme derken? Yarın öbür gün pişman olup tekrar iOS tarafına geçmeyesin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.