Şimdi Ara

*** APPLE İMAC 27'' İ5 2.7GHZ TAKAS SEÇENEĞİ VAR ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜRÜN 4 AY ÖNCE VATAN BİLGİSAYARDAN ALINDI 21 AY GARANTİSİ VAR FATURASI VAR .. KUTU YOK PRIL PRIL

SAITŞ FİYATIM.......3350 TL TAKAS FİYATIM 3500 TL

TAKAS *** YÜKSEK MODEL EKRAN KARTLARI OLUR*YÜKSEK MODEL İŞLEMCİ OLUR*MAKUL İ7 İ5 SİSTEMLER OLUR**NİKON D5100- D7000-D700-D3-X D300S OLUR ( D90 ÖNERMEYiN )

TÜRKİYE ÇIKIŞLI TELEFONLARLADA TAKAS OLUR SAMSUNG S III HTC ONE X

YAZDIĞIM ÜRÜNLER DIŞINDA SAÇMA SAPAN TEKLİFLER YAPMAYIN MESELA 42 NUMARA AYAKKABI KEÇESİYLE YADA KOLEKSİYONLUK ELVAN GAZOZ KAPAĞIYLA TAKAS OLURMU ? GİBİ PM LER LÜTFEN AMAYIN :)

İŞLEMCİ MODELİNİ MERAK EDENLER İÇİN http://ark.intel.com/products/52211

ÜRÜN DETAYLI İNCELEME http://www.vatanbilgisayar.com/Masaüstü%20Bilgisayar/apple-z0m6q-mc813tua-imac-27-intel-core-i5-27-ghz-4gb-ddr3-ram-1tb-hdd-512mb-amd6770-vga/productdetails.aspx?I_ID=58702

KENDİ ORJİNAL RESMİ

Teknik Özellikler
    İşlemci ve Bellek
    * 2.7GHz dört çekirdekli Intel Core i5 işlemci
    * Chipset üzerinde 6MB L3 paylaşımlı ön bellek
    * 4GB (2x2GB) 1333MHz DDR3 bellek
    * 16GB'a kadar bellek takabileceğiniz 4 adet RAM slotuna sahiptir.

Sabit Disk
    * 1TB, 7200rpm sabit disk sürücü

Grafik ve Video Desteği
    * AMD Radeon HD 6770M 512MB GDDR5 grafik kartı
    * FaceTime HD kamera
    * Dahili ekranı doğal çözünürlüğü ile ve 30-inç'e kadar (2560x1600 piksel) harici ekranı aynı anda çalıştırabilme
    * Genişletilmiş ekran veya ayna modları

Ekran
    * Bütünleşik 27-inç LED arka aydınlatmalı geniş ekran * IPS Teknolojisi * Görüş açısı: + 178° yatay, + 178° dikey * Çözünürlük: 2560 x 1440 piksel

Bağlantılar ve Genişletmeler
    * 2 adet Thunderbolt kapısı
    * DVI, VGA ve dual-link DVI (adaptörler ayrı satılır) destekli Mini DisplayPort çıkışı
    * 1 adet FireWire 800 kapısı, 7 watt
    * SDXC kart okuyucu
    * 4 adet USB 2.0 kapısı
    * IR alıcı
    * Audio giriş/çıkış
    * 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ-45 arabirimi)
    * 4x çift katmanlı, 8x SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW)

İletişim
    * Wi-Fi: 802.11n Wi-Fi kablosuz ağ; IEEE 802.11a/b/g uyumlu
    * Bluetooth: Bluetooth 2.1 + EDR (Enhanced Data Rate) kablosuz bağlantı teknolojisi

Ses
    * Dahili stereo hoparlörler
    * 2 adet dahili 20W, yüksek verimli amplifi
    * Kulaklık/Optik dijital ses çıkışı (minijak)
    * Audio line in/Optik dijital ses girişi (minijak)
    * Dahili mikrofon
    * Apple iPhone mikrofonlu kulaklık desteği

Ürün Özellikleri
    Mükemmel bir hepsi bir arada.
    Yeni iMac. Hepsi dört çekirdek işlemciye, geliştirilmiş grafik kartına ve USB 2.0'dan 20 kez daha hızlı Thunderbolt arabirimine sahip. Masaüstünde bu kadar hızlı ve zarif olan bir şeyi her zaman göremezsiniz.

Yeni Intel i5 ve i7 işlemciler.
    Dört çekirdekli Intel i5 işlemciler tüm iMac'lerde standart. 21.5-inç'lik modelde ister 2.5GHz ister 2.7GHz dört çekirdekli işlemciyi seçin. Ya da görüş açınızı genişletip 2.7GHz veya 3.1GHz'lik dört çekirdekli 27-inç'lik iMac'i seçin. Tüm modeller Intel'in en güncel chipsetlerine sahip. Tüm bunlar kısaca yeni iMac'in bir önceki seriye göre neredeyse iki kat daha hızlı çalışmasını sağlıyor. Ayrıca Mac OS X her bir çekirdekten tam performansla yararlanmak için geliştirildiğinden, işlemciden son birimine kadar yararlanır.

Turbo Boost 2.0.
    Diyelim ki Aperture 3 veya Final Cut Pro gibi işlemciyi sonuna kadar zorlayan programlar kullanıyorsunuz. Turbo Boost 2.0 özelliği işlemcide aktif olarak çalışan çekirdeklerin hızlarını 3.8GHz'e kadar otomatik olarak yükseltir. Turbo Boost bunlara ek olarak çekirdek frekanslarını küçük aralıklarla değiştirerek verimlilikten ödün vermeden işlemcinin performansını yönetir.

Geliştirilmiş AMD Radeon HD grafik kartları.
    3B oyunlar, HD video düzenleme veya tasarım yazılımı gibi yüksek grafik işlemciye ihtiyaç duyan işlemlerde AMD Radeon HD grafik kartları ile iMac her zaman işe hazır. Size saniyede daha çok kare ve daha hızlı tepki süresi sağlar. AMD Radeon HD 6970M grafik işlemcisi ile 27-inç iMac, hepsi bir arada bilgisayarlada bulabileceğiniz en yüksek grafik performansına sahiptir. Yine de hangi iMac'i seçerseniz seçin her zaman en üst düzey grafik performansı alabileceğinizi garanti altına almış olursunuz. Bu ekran kartları bir önceki nesil iMac'lere göre 3 kez daha hızlıdır.

Thunderbolt.
    Veri iletimi şimdi ışık hızında.
    Yepyeni Thunderbolt teknolojisi ilk kez Apple ile huzurlarınızda. Sadece ufak bir kapı ile ışık hızında veri transferleri gerçekleştirebilirsiniz. Tek bir veri kapısında iki tane 10Gbps'lik veri giriş çıkışı sağlayan Thunderbolt ile FireWire arabiriminden tam 12 kez daha hızlı veri aktarımı sağlayabilirsiniz. Bu mükemmel arabirime sadece bir cihaz bağlayabilseydiniz yazık olurdu. Zincirleme bağlantı yöntemleri ile tam altı cihazı aynı anda bağlarken bunlarda bir de ekran ekleyebilirsiniz. 27-inç'lik iMac modeli daha geniş kullanımlar için ikinci bir Thunderbolt kapısına sahiptir.

Ekran.
    Daha çok piksel. Daha iyi görüntü.
    21.5-inç iMac 1920x1080 piksellik çözünürlüğe sahiptir. 27-inç iMac ise 2560x1440 piksellik ekranı ile bunun çok daha üzerine çıkıyor. 27-inç iMac, 21.5-iMac'e oranla %78 daha fazla piksele sahip. Bu kadar çok pikselin bir diğer anlamıda daha canlı ve gerçek hayata o kadar yakın görüntüler demek. 1000:1'lik kontrast oranı daha gerçekçi renkler ve daha siyah siyahlar sağlar. 16:9'luk görüntü oranı ile de HDTV'den bir farkı yok.
    Her açıdan çarpıcı.
    iMac'in ekranı IPS teknolojisi sayesinde evde oturduğunuz her koltuktan aynı mükemmeliyette gözükür. IPS size mükemmel renklere sahip parlak görüntüler sunar, ekrana yandan bile bakıyor olsanız da.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takaslı, nakitli öm gönderildi cevap bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CESAJANS

takaslı, nakitli öm gönderildi cevap bekleniyor

Yaklaşık 1 saat önce pm attım bende gönderildi sizde okundu görünüyor bu aralar forum problemli tekrar bakın derim yoksa yeniden yollayayım

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan44

quote:

Yaklaşık 1 saat önce pm attım bende gönderildi sizde okundu görünüyor bu aralar forum problemli tekrar bakın derim yoksa yeniden yollayayım

Bende sizin cevabınızı cevapladım :)
  • quote:

quote:

quote:

cevapladım

• quote:

quote:

quote:

quote:

cevapladım

Bende cevapladım :)

• PM :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.