Şimdi Ara

Apple'dan 8GB'lık iPhone 5c!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apple resmi açıklamayı yapıp ilgili ürün modeline dair doğrulamayı gerçekleştirirken 8GB'lık iPhone 5c'nin satışlarına İngiltere'de başlandığı bilgisi geldi.

Apple'ın 8GB depolama kapasiteli yeni bir iPhone 5c modelini duyurmaya hazırlandığı iddiası sızan görüntülerle doğrulandı. Yayımlanan fotoğraf, yeni cihazın kutusunu gösteriyor.
    Apple'ın geçtiğimiz sonbaharda piyasaya sürdüğü renkli plastik kasalı iPhone 5c modelinin 8GB'lık versiyonunun ürün gamına ekleneceği iddiası, ürünün kutusuna ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf ile doğrulandı. Engadget sitesinin gündeme taşıdığı iddilar, gün içerisinde yine site tarafından paylaşılan fotoğraf ile neredeyse gerçeklik kazanmış durumda.

Daha da ucuz
    8 GB'lık iPhone 5c modelini tek destekleyen kanıt bu fotoğraf da değil. Almanya merkezli O2 mağazasının yeni model hakkındaki iç yazışmaları da iddiaların bir diğer kanıtı. Depolama kapasitesi başlangıç modeline göre yarı yarıya azalan yeni cihazın 16 GB'lık versiyondan 60 euro daha ucuza satılacağı belirtiliyor.
    Satışı artırır mı?
    Cihazın 18 Mart Salı günü Apple'ın sitesine ekleneceği ve diğer perakendeciler tarafından satışına başlanacağı bildiriliyor. Bakalım Apple'ın uygun fiyatlı seçenek olarak piyasaya sürülen iPhone 5c modelinin daha uygun fiyatlı seçeneği ne kadar başarılı olacak?

Alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkbrktgl -- 18 Mart 2014; 13:19:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Evet bende Görmüştüm Bu Görüntüyü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Evet bende Görmüştüm Bu Görüntüyü :)

Fiyatı daha ucuz olacak olmasınada 8gb yetecek mi acaba :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat Olarak Ucuz Olur Tabikide 16-32 GB Modellere Nazaran :)
    Tabi Şimdiden Birşey Söylemek İçin Erken :)
  • quote:

Evet bende Görmüştüm Bu Görüntüyü :)

8 gb lik çıkarsa hemen alcam 5c

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslına Bakılırsa Güzel Olur Hem 8 GB Fazla Yer Kullanmayanlar için Hemde Fiyat Açısından Bizi Tatmin Edecek Cinsten Sunulursa Alınası bir iPhone 5C Olacaktır :)
  • quote:

Aslına Bakılırsa Güzel Olur Hem 8 GB Fazla Yer Kullanmayanlar için Hemde Fiyat Açısından Bizi Tatmin Edecek Cinsten Sunulursa Alınası bir iPhone 5C Olacaktır :)

evet fenix hocam ben 8 gblik tam bana göre fazla bile geliyor inşallah çıkar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence artik en dusuk 32gb cikarmasi gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android camiası 32gb en düşüğe geçıyor paragöz apple 8gb ile bebe kandırma peşinde
  • 150-200 TL düşer

• €60=₺180

Bu da demek oluyor ki düz hesap ₺200 civarı bir indirim olacak. Ellerindeki stoğu nasıl eritecekler onu merak ediyorum ben.

• 8 gb çok az bence , sadece dinlediğin müzikleri atsan yarısından fazlası dolar.Fiyatında iyi düşmesi lazım zaten şimdiki fiyatı bile yüksek sayılır.Maksimum 1200 tl olması lazım yoksa tırt

• Şu 5c, Apple'yi yeterince rezil edemedi sanırım, iyice batmak için çıkarıyorlar bunu...

8 GB nedir ya? IOS 7'de nasıl çalışacak bu? Hadi çalıştı diyelim, iki gün sonra IOS 8 yayınlanınca ne olacak?..
  • IOS7 kullanıcısına yanıt
    depolama alanıyla işletim sisteminin ilişkisini çözemedim ? 5c ios 8 i de 9 u da rahat aksamadan çalıştıracak bir cihaz olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOS7

Şu 5c, Apple'yi yeterince rezil edemedi sanırım, iyice batmak için çıkarıyorlar bunu...

8 GB nedir ya? IOS 7'de nasıl çalışacak bu? Hadi çalıştı diyelim, iki gün sonra IOS 8 yayınlanınca ne olacak?..

Hafıza kapasitesiyle çalıştırabileceği işletim sisteminin ne ilgisi var ki?

• IOS7 kullanıcısına yanıt
    Android ile aynı değil bu yazılım

• 999 olsa diyeceğim de o bile çok sanki

• Bence Cok Mantıklı Enazından İphone 4-4S Alacaklar Gidip 5C Alır İphone 5 Donanımlarıyla Aynı Nasıl Olsa
  • Son zamanlarda 16gb a sığamaz oldum 8 gb iş yapmaz bence.

• Cok uygulama indirmeyip fazla müZik vs atmayanlar için iyi olabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.