< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 8 Ocak 2026; 13:44:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (926. sayfa)
1 Mobil
-
-
Kılıfa gerek yok. Boşuna para harcamayın. Nasılsa 2-3 sene sonra çöp olacak.(bataryası bitiyor yenisi çıkıyor vesaire değiştiriyorsunuz) sadece Apple Music ile kullanmanızı tavsiye ederim ses kalitesi açısından.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Bir denizi, bir de çölü çok severim. Çünkü ikisinin de içinde olduğun kadarsındır. -
Teşekkür ederim.
2-3 sene sonra çöp olması can sıkıcı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ 
-
Kulak içi kulaklık olayı öyle hocam satarken de para etmiyor. 13’e alıyorsan 6 ya zor satıyorsun. Defaatle farklı kulaklıkları, farklı zamanlarda alıp sattığım için biliyorum. Bu ürünler biraz kullan- at ürünü.
Aslında fiyat performans olarak en iyi kulaklık Apple Earpods Type-C hem ses kalitesi çok iyi hem mikrofonu çok iyi hem de şarj derdi yok 😁 bir de bu sıra çok moda, yurt dışında özellikle varlıklı insanların, zenginlerin çoğu type-c Earpods kullanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 8 Ocak 2026; 14:4:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geçen gün zengin bir arap kızında gördüm hocam instagramdan takipleştiğim, kablolu iphone kulaklık. kız da porsche gt3rs falan var dubai'de yaşıyor. dedim buna parası mı yetmemiş. :) şimdi sizin yazıyı okuyunca anladım sebebi buymuş demek. moda... :)
_____________________________ -
Yok Araplarda çok uzun süredir zaten kablolu Earpods kullanımı var. Üstteki mesajımda ondan bilerek bahsetmedim. Onlarda kablosuz kulaklık alışkanlığı hiç yok. Kollarında 1-3 milyon dolarlık Richard Mille var ama kablolu kulaklık kullanırlar
4 yıl orda yaşadığım için biliyorum 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Bir denizi, bir de çölü çok severim. Çünkü ikisinin de içinde olduğun kadarsındır. -
çok ilginç.
pek sevmem arapları ama şöyle çok zengin bi tane şeyh kızı denk getiremedik.
Sevilmeyecek insanlar değiller aslında ama tarihsel yanlış anlaşılmalar ve önyargılar nedeniyle bazı bu konunun harcı olmayan derin konular var hocam
bizden çok farklı insanlar değiller tek problemleri biraz fazla paraların olması
kız alma işi çok zor hocam ama bu devirde uğraşılabilir bir konu 😂
ya her milletin iyi insanı kötü insanı var. biraz ön yargı diyelim.
benim boyum kadar çocuklarım var neredeyse. benden geçti de seni bilemem.
Benim de durum aynı hocam
_____________________________ Bir denizi, bir de çölü çok severim. Çünkü ikisinin de içinde olduğun kadarsındır. -
Teşekkür ederim hocam.
daha yeni airpods 2 sini guncelleyenler var her kafadan cikan fikre bakmayin. ozenli kullanımda 5-6. sene de gider. 100 liralik bir silikon kilif taktim gectim ben. apple music kayipsiz muzik sunan tek saglayici su an ve farkediyor gercekten. ayarlardan aktif edilmesi gerekiyor kurduktan sonra.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Samsung S10 Lite - Iphone 11 pro 256gb - iphone 13 256gb -
Ben ilk çıktığından beri Pro2 kullanıyorum pil konusunda bir sıkıntım yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam.
Bu script, Keenetic üzerinde Zapret’i daha stabil ve kullanıcı dostu şekilde yönetmenizi sağlar.
🚀 DPI profili değişimi
🔐 IPSET client bazlı kontrol
🛡 WireGuard uyumluluğu ve dahası
📥 GitHub:https://github.com/RevolutionTR/keenetic-zapret-manager -
Son firmwareden beri (bana mı öyle geliyor anlamadım) mikrofon çok kötü bende. Resmen kafede, dışarıda bir görüşme yaptığımda duyamıyoruz deniyor, normale dönüyorum. Deneyiminiz nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ja ne odlucujem da li cu ici u bitku po tome kakva je sila koja me prati nego po tome koliku svetinju branim. -
Alakasız bir soru sorcam belki başına gelen vardır , telefonda araçlar batarya takımında kulaklıkların sarjını gösteriyor ya , orada benim bir önce ki cihazım airpods pro 2 çıkıyor , airpods pro 3 gozukmuyor. Bunu nasıl değiştirebilirim ? Airpods pro 2 hala bende , eşime vercem , iclouddan çıkarmadan değiştirme şansım var mı ?
Ayarlar- Bluetooth üzerinden eski Airpods pronuzu aygıtı unut dediniz mi? Airpodslar zaten icloud eşleşmesi kullanmıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
8B34’te de white noise devam..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt