Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (410. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.428
Cevap
480
Favori
987.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hb den alıp da mağdur olan çok kişi varmış şikayetvar bunlarla dolu o yüzden hb den vazgeçtim. Amazon’da şu an stok yok. Gürgençlerde de 1500. Gürgençlerden alıp da sıkıntı yaşayan duydun mu ? Ya da şuradan al diyeceğin bir yer var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Pro'da kulağa giren plastiği söktüm geri takıyorum ama kutu algılamıyor problem çıkartıyor nasıl düzeltebilirim ?
  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Ben HB'den aldım bir sıkıntı yaşamadım, ama forumda yaşayan 2-3 kişi oldu en azından beni gördüğüm.

Yaşamayan daha fazladır, Amazon dışına çıktığın an cebine göre al yani ha gürgençler ha hepsiburada aynı şey sonuçta iade almıyorlar.

Ama Amazon 1 ay iade süresi veriyor diye biliyorum, telefonlarda bile var sanırım bu.

Ha bu devirde sağlıklı mı asla değil sonuçta o cihazlar kontrol edilip geçerli not alırsa paketlenip tekrar Amazon stoklarına koyuluyor olabilir.

Kişisel tavsiyemi istersen; Amazon'dan stok bekle, Pro cihazlar sorunlu biraz ne çıkacağını bilemiyorsun hele ki takıntılı biriysen Amazon dışından sakın alma.

Bu forumda neler gördüm ben, utanmasa mikroskopla bakacaklar var.
    Merhaba. Eğer İstanbul da oturuyorsanız Gürgeçler, Troy, Hepsiburada kendi satıcı, Amazon kendi satıcı hepsinden rahatça alabilirsiniz çünkü garantisi apple store da geçer. Sorun olursa randevu alıp gidersiniz Apple Store a 10 dk da yenisini veriyorlar zaten. Öyle servise girdi parça bekleniyor gibi şeyler olmuyor. Ama İstanbul dışındaysanız tabi uğraştırır servis vs.

Mesela ben Hepsiburada dan aldım Kasım 15 te proyu. Hep sorunsuz kullandım 7 ay ses cızırtı vs hiç yoktu. Ama geçen hafta birden batarya düşmesi oldu, kutuya mesela 60 ta koysam 20 lere düşüyordu. Randevu aldım Akasya Apple Store a gittim geçen hafta. Özellikle söyledim bunu yabancı forumlarda da yaşayanlar var, gerçekten düşmüyor olabilir yazılımsal görüntü olarak düşük gösteriyor sadece, öyleyse değiştirmenize gerek yok dememe rağmen, cihaza bağladı ikisinde de bataryada problem var diyip 5 dk da sağ ve sol yeni airpods pro ları getirdi hemen. Bende hiç olmazsa 7 ay uzattım şarjı dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 28 Haziran 2020; 0:5:56 >

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    İstanbulda olsam düşünmeden herhangi bir yerden alırım da İstanbul’da değilim ne yazık ki. Farklı şehirdeysek sıkıntı olduğunda napıyoruz Apple bizi yönlendiriyor mu anlaşmalı servise.

Yetkili servvisin insafına kalıyorsun servis isterse değiştirir istemezse problem yok der değiştirmez başka servise gidersin. Bir servisin değiştirdiğini sorun olarak gördüğünü başka bir servis problem yok diyor.
    Amazon sürekli stoklara getiriyor amazonu bekleyin.
    Anladım, onu bilemiyorum ama Apple a kargoyla yollanabiliyor galiba. Deneyimleyen varsa yazabilir size.
  • Bende 1.nesil var. 2.5 sene oldu aldığım. Son güncellemeyle görüşmenin 1. Dakikasından sonra sağ kulaklıkta bağlantı kopmaya başladı. Yabancı forumlarda da bu sorunla alakalı bir çok yazı okudum. Ve bir çözüm bulamamışlar. Müzik dinlerken bir sorun yok. Görüşme yaparken sağ kulaklık 1. Dakikasında kopuyor. Ayrıca zamanla kutusunda şarjı azalmaya başlıyor kullanmasan bile... Yani başlarda çok güzel ancak zamanla bu saydığım sorunlar ortaya çıkıyor. Alacak olanlar ona göre alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakay27 -- 28 Haziran 2020; 12:4:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burakay27 kullanıcısına yanıt
    1. Nesil airpodsu 3 yıl kullandım 2 seneden sonra şarjda azalmalar başlamıştı bende de. Dediğiniz gibi özellikle telefon görüşmelerinde hemen bağlantı kopuyor, şarjı aniden bitiyordu. Video falan izlerken 1 saate yakın dayanıyor ama bağlanırken de çoğu zaman birkaç kere denemeyle bağlanıyor. Pil zaten zamanla tükenen birşey gayet normal.

• Son etkinlikte tanıtılan güncellemi yükleyen var mı ? Dolb atmosu meral ettim.

• Arkadaşlar çalan şarkıya geri dönmek istiyorum ama sol tarafta sağ tarafta ileri olarak ayarlanmış. Bu ayarı nereden yapıyorduk?

• Metropol33 kullanıcısına yanıt
    Hocam hatırlamıyorum ama kulaklığı sıfırla boş ver uğraşmana değmez
  • Zor uğraşlar sonunda gittim şubeden aldım orda bile kendim buldum kargoyu adamların dünyadan haberi yok.Kilifa gelecek olursak eğer ufak tefek yapım hataları var bize 300 tl ye geliyor adamlara 35 dolar gibi bi para olduğunu düşününce normal geldi bana.Fena değil şimdilik piyasada ki en iyi kilif bu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmuniryavas -- 29 Haziran 2020; 11:4:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cmuniryavas

Zor uğraşlar sonunda gittim şubeden aldım orda bile kendim buldum kargoyu adamların dünyadan haberi yok.Kilifa gelecek olursak eğer ufak tefek yapım hataları var bize 300 tl ye geliyor adamlara 35 dolar gibi bi para olduğunu düşününce normal geldi bana.Fena değil şimdilik piyasada ki en iyi kilif bu sanırım.
    Önden görünüşü gayet hoş. Fakat arkası çok çirkin gözüküyor. Oraya aynı renk esnek bir kumaş ya da kılıf kapağındaki gibi bir menteşe konmalıydı. Her fırsatta kalitesiyle dile getirilen bir marka için oldukça yetersiz.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamadım sıfırlayınca ne değişiyor?

• Metropol33 kullanıcısına yanıt
    Sıfırlayınca standart ayarlarına geri dönmüş oluyor.
    Belki siz ayarları bozmuş olabilirsiniz uğraşmayın diye cihazı sıfırlayın dedim 2-3 dk sürüyor sıfırlama işlemi.
    Apple Support
    AirPods'unuzu sıfırlayın
    https://support.apple.com/tr-tr/HT209463

Arkasının öyle olmasının sebebi menteşe kısmı kapatıldığı zaman kapak otomatik olarak kendi kapanıyor ve zamanla orası ac kapa deri yada kumaş aşınabilir diye düşündüler heralde.Bence arkasının böyle olması gayet iyi tabiki kişisel zevkler ama kilif alacak arkadaşlara apple storeda bulunan native union markasına bakmasını tavsiye ederim ben normal airpodslar için olan modelini zorlu apple da canlı görmüştüm yesil ve lacivert rengi inanılmaz güzel ve lüks duruyordu derisi yumuşaktı.Pro için olanı şuan klipsli satılıyor ama imkanı olan arkadaşlar gidip baksın oda çok güzel ve kaliteli...

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hallettim hocam. Tuşu 2 kez sıktığımızda ileri 3 kez sıktığımızda geri alıyor müziği.

• cmuniryavas C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam gayet güzel görünüyor. Benim de bugün gelir diye umuyorum. Sizin hangi kargo firmasıydı?

• Ronnie061 kullanıcısına yanıt
    Aras Kargo hocam lanet bir firma....Teşekkürler bu arada zor oldu ama aldık sonunda...

• 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.