Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.732
Cevap
490
Favori
1.021.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar.kapali kutu airpods 2.nesil almak istiyorum.kapali jelatinli kutu buldum acmadan seri numarasindan sorgulattim 21/08/2019 a kadar tahmini garantisi var yaziyor sitesinde.bu cihaz daha onceden active edilmis anlami mi tasiyor..(iphone larda genelde boyle yaziyor.)cihaz jelatininde bu arada.yani kullanilip tekrar jelatinlenmis olabilir mi.kafama takildi..tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Narthyard N kullanıcısına yanıt
    Tasarım değişikliğide olacak deniyor.Bayadır aynı ürün üretimde acele yoksa beklenebilir diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alkan45 A kullanıcısına yanıt
    Ben 3 gun once Turkcell den siparis ettim 2. nesil kablosuz sarj kutusu olmayandan. Hic jelatinini acmadim ve acilip kullanilip tekrar jelatinlenme olayi kafama takildi hemen seri no dan sorguladim cok sukur aktif edilmemis garanti. Siz kaca alacaksiniz? Ben belki satabilirim kutusunu acmadan kargodan geldigi gibi duruyor ellemedim hic

• alkan45 A kullanıcısına yanıt
    bu arada garantisi aktif gorunuyorsa gecmis olsun acilmis o cihaz aman dikkat edin lutfen

• Ben de almak istiyorum ancak daha önceden Jabra Elite 65t model bir kulaklık almıştım. Açıkçası çok fazla memnun kalmamıştım, özellikle mikrofon konusunda. Hem onu hem de Airpods deneyimleyen biri var mı? Airpods'a da bir şans vermeli miyim sizce?

Ekosistemi tamamlamak istiyorum Apple Watch da aldım bir Airpods eksik kaldı :) Buraya da sormadan almak istemedim.
  • cagatyercan kullanıcısına yanıt
    huawei am61 kullandım jabra kullandım samsung level link kullandım hepsinde bi eksiklik vardı en sonunda airpods ile kulaklık işini noktaladım . öncelikle tekini kullagına tak sanki tel kulagında gibi o netliği alıyorsn ama digerlerinde görüsme sırasında akıcı bi görüşme yapamıyorsun

• asdad44 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam yorumunuz için. Müzik ses kalitesi kullandığınız diğer modellere göre nasıl peki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Vasat.

rica ediyorum. digerleri çok yüksek ses ve yüksek bass için bence kaliteyi bozuyor denge yok airpods çok çok yüksek diyemem ama kesinlikle bass tiz dengeli ve bu da yeterli . eger alacaksan tereddüt etme bende uygun fiyat olsun diye çok marka aldım sonunda tereddüt etmeden airpods ile tanıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdad44 -- 22 Ağustos 2019; 22:35:58 >
    Galiba alacağım :) peki son bir soru kablolu olanda bazen sorun yaşıyorum da bu kulaktan düşüyor mu sporda falan kullanılabilir mi?

kablo dolandıgı için düşüyor bunda öyle bi durum yok kulagın sekline göre belki degişir bende hiç bir sorun olmuyor koşarkende denedim . ayrıca 2 3 saat kullanmasamda kulagımda duruyor bazen unutuyorum varlıgını

Teşekkür ederim cevaplar için :)
  • ikinci nesil caaanım airpodsum dün akşam ilk sorununu çıkardı bana. kutuyu açıp kulaklığı kulağıma taktım ama sadece sol taraf çalıştı. sağ taraf çalışmadı. kutuya koyup çıkardım, tekefondan aygıtı unut dedim tekrar eşleştirdim, diğer iphoneuma bağlıyim dedim... nafile. kutuya koyup 15-20 dk. sonra tekrar çıkardım ve çalıştı normal bir şekilde.

1 saat yürüdüm ve müzik dinledim, eve geldim ve kulaklığı kutusuna koyarken bu sefer de yüne sadece sol taraf için şarj işareti çıktı. solu çıkarıp sağı tek başına taktığımda hiç bir tepki yoktu. lanet olsun dedim kulaklıkları kutusuna koyup bıraktım öylece...

bu sabah tekrar açtığımda cihaz normal çalışıyor herşeyiyle... ilginç. 🤷🏽‍♂️

• arkadaşlar merhaba,
    MV7N2TU/A
    MMEF2TU/A
    MRXJ2TU/A
    bu üç model arasındaki fark nedir ve şuan için hangisini almak daha mantıklı sizce yardımcı olabilirseniz sevinirim.

MV7N2TU/A - 930 TL
    MMEF2TU/A - 930 TL
    MRXJ2TU/A - 1100 TL

fiyatları buldum. bu fiyatlar üzerinden indirim kuponu ve kart puanı birleştirmeye çalışacağım.
  • mit1905 M kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar güzel fakat nereden hocam ?

• Blackrz kullanıcısına yanıt
    N11 ve epttavm. Apple tr garantili
  • Arkadaşlar ticari amaçla toplu AirPods 2 sıfır alip satma niyetine girdim. Var mi toptan satan çevrenizde?

• mit1905 M kullanıcısına yanıt
    MV7N2TU/A 2.Nesil kablosuz şarjı olmayan model
    MMEF2TU/A 1.Nesil kablosuz şarjı olmayan model
    MRXJ2TU/A 2.Nesil kablosuz şarjı olan model
  • Bende bugün apple airpods 2 kablosuz kutu sipariş ettim , 1.098 tl vatan'dan birazdan kargo gelicek haydi hayırlısı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ToLGaHaN-

Bende bugün apple airpods 2 kablosuz kutu sipariş ettim , 1.098 tl vatan'dan birazdan kargo gelicek haydi hayırlısı :)
    Hocam fiyat çok iyi, hayırlısı olsun acaba gece indiriminden vs mi yakaladınız?
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.