Şimdi Ara

AppCoins İLE PARA KAZANIN (Oldukça zahmetsiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
2.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere bugün Appcoins uygulamamızı tanıtıcam gerçekten kolay kazandıran bir uygulama .
    Günde 1 dk'ınızı ayırarak uzun sürede güzel bir miktar kazanmanız mümkün olucaktır .
    Başlangıçta referans kodu yazarak 0.10$ ile başlıcaksınız .
    Diğer android kazandırma tarzı uygulamalardan kat kat zahmetsiz ve hızlı para kazanıyorsunuz .
    Sizlere ekran görüntülerini atıcam atmadan önce ne yapıcağınızı söyliyim alt tarafta bulunan yıldıza tıklayınız ve karşınıza her uygulumada rastladığınız bir sayfa gelir ama bu sayfanın en önemli yanı aşşadaki Virool ve Vungle uygulamaları yapıcağınız şey : Bunlara günde canınız sıkıldığında basın reklam izliceksiniz 10-15 sn ve ardından 0.01$ kazanıcaksınız ortalama günde 2 sine toplam 10-12 defa tıklanıyor buda 0.1$ yapıyor gayet zahmetsiz zamanınızı almaz diğer indir ve kur uygulamalarınıda yapmak istersen gayet keyifle para kazanırsınız
    Ödemeler paypal üzerinde yapılıyor minimum ödeme 5$ ama bu sizin gözünüzü korkutmasın zaten kolayca kazanıcaksınız korkmayın !
    Ödeme kanıtlarımı atıcam şimdi trol arkadaşlar gelir bangır bangır bağırırlar referanss için yapıyorrr diye hiç aldırmıcam
    Lütfen yorum atmadan önce beyninizi kullanın her türlü yardımcı olurum ilgilenen arkadaşlarım için sizler benim ciğerimsiniz Tapcashtan çok kazandık buda tapcash gibi çok kazandırıcak . Tapcashı artık tavsiye etmiyorum paypal ödeme kalktı ve kazanılmıyor
    Şimdi her uygulamada olduğu gibi bundada bir referans var referansımı vericem ancak önemsiz kişiler bu işi milletin üzerinden kazanmak gibi algılıyorlar HAYIR arkadaşlar ben şimdi refimi vermiyeceğimde kimden ref alıpta 0.10$ kazanıcaksın. Ayıp etmiş olursun REFERANS : gync REFERANS : gync REFERANS : gync
    Uygulama Linki :https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.appcoins
    Arkadaşlar alternatif kazanmak isteyenler gelsin özele 2 tane site var oldukça çok kazandırıcak
    Buda başka bir kazandıran site günlük 0.50 dolar kazanabilirsiniz.http://socialhizmet.com/?ref=112

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtkoc -- 23 Nisan 2015; 16:49:28 >

• mtkoc kullanıcısına yanıt
    UYGULAMA ADRESİ :
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapcash.tapcash&hl=tr
    ANDROİD TELEFONU OLMAYANLAR PC'YE BLUESTACK PROGRAMINI İNDİRİP YAPABİLİRLER
  • Diğer uygulamalardan pek bir farkını göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek :) 4162637

• tikladigin linklerin ve indirdigin uygulamalarin viruslu olma ihtimali ne kadar acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: liquidsky

tikladigin linklerin ve indirdigin uygulamalarin viruslu olma ihtimali ne kadar acaba

Direk google playe yönlendiren uygulamaları indir virüs riski yok zaten puan gelince uygulamayı kaldırırsın .

• Güncell
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1$ daha ödeme aldım çok iyi ya anında ödeme yapıyorlar çok hoşuma gitti :D tabletteyim PC ye geçince SS aticam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtkoc -- 25 Kasım 2014; 21:41:07 >
  • Güncel her türlü yardımcı olurum yeterki mesaj atın

• Evet durumlar böyle kazanmaya devam ... Diğer uygulamaların hiçbiri boyle kolay ödeme yapmıyor hic uğraşmayın .

• Kardeşim hemen yüklenmiyor Cash galiba; uygulamayı indirdim kullandım ama Cash yuklenmedı

• mtkoc kullanıcısına yanıt
    Referanssız kazandırıyor mu sen ondan haber ver.

Kazandırıyor ise hayrına refinden üye oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Referanssız kazandırıyor mu sen ondan haber ver.

Kazandırıyor ise hayrına refinden üye oluruz

Tabi kazandırıyor kardeşim ben 2 doları aldıktan sonra açtım konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: mahonee

Kardeşim hemen yüklenmiyor Cash galiba; uygulamayı indirdim kullandım ama Cash yuklenmedı

Refi yazdıktan hemen sonra yuklenmiyor cash ama 2 güne gelir 200 cashın rahat ol . diğer tüm işlemlerde cash anında geliyor senin refinden üye olurlarsa sanada cash hemen gelmez .

• Durumlar böyle adım adım paylaşıyorum 2$ olunca çekicem 1$'larlar uğraşmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mtkoc

Arkadaşlar bu konuyu yazma amacım bayadır para kazandıran androiod uygulaması arıyordum ve tapcash diye bir uygulama gördüm hemen kullanmaya başladım videolar izledim uygulamalar indirdim ve 2500 puan yaptım ısrarla bir sürü uygulamada para kazanmaya çalıştım ama bu tapcasda hiç de zor olmadı kazanmak .

2500 puanı 2 dolara çevirdim ve şuan paypalımda duruyor tapcashda sana uygulumalar gösteriyor ve indirip o uygulamaya girmeni istiyor ve anında puan geliyor . Bir sürü böyle uygulama görmüşsünüzdür (Tapporo , winat9 ,free gift cards) vs. vs. ama bu uygulama onlar gibi değil yaptığınız işlem sonunda hemen puanını veriyor.

Ödememe gelicek olursak anında paypalıma yattı bende şaşırdım 1 sn bile olmadı :D anında yatırıyolar facebookla bağlanırsanız vip olursunuz ve yazan puanların 2 katını alırsınız . Referansımı vericem arkadaşlar uygulamayı açınca sizden kod istiyicek yazarsanız 200 puan verir yazmazsanız bişey vermez :D siz referansımı yazınca banda 100 puan geliyor 2 mizde kazanmış oluyoruz googleplaydede bunla ilgili baya bi yazı yazdım arkadaşların bilgilendirilmesi için
    Referans kodum : 2377366

SS'ler vardır arkadaşlar bu para kazanma programları siteleri ile baya bi haşırneşirim 2010 dan beri bu forumda arada bi açmışımdır böyle konular ama beklenmedik tepkiler alıyorum
    'Böbreğimi sardım al' 'Yemezler bunları burda kardeş' 'Referansından girmicem'
    Gibi yorumlar atıyorlar buda beni çok üzüyor bari bu konumda biraz ciddi olun arkadaşlar .

Çeşitli oyun sitelerini kazandığınız parayı yatırabilirsiniz paypal aracılığı ile ''RP , NG , JP '' vs.vs.
    Hadi herkese bol kazançlar .

AppCoins İLE PARA KAZANIN (Oldukça zahmetsiz) AppCoins İLE PARA KAZANIN (Oldukça zahmetsiz) AppCoins İLE PARA KAZANIN (Oldukça zahmetsiz) AppCoins İLE PARA KAZANIN (Oldukça zahmetsiz) AppCoins İLE PARA KAZANIN (Oldukça zahmetsiz)

GÜNDE EN FAZLA KAÇ DOLAR KAZANIOSUN ?

• Günde 50 puan 0.05 dolar garanti kazanıyon oda facebook tan 5 arkadaşına davet atınca geliyor gayet basit bir işlem . günlük ne kadar kazanacağını söyliyemem çünkü bir haftada kazanacağını 1 günde kazanabiliyosun yeni başlayanlar için 1000 puan yapmak yani 1$ kazanmak çok kolay referansla 200 puanla başlıyorsun zaten .illaki kazanırsın.

• Emek hırsızlığı yapmayın arkadaslar ben o kadar ugrasiyorum konum hakkında sen git kopyala yapistir yap ref için kıçını yırt oldu canım

• Kazandıkça SS atıcam arkadaşlar .

• 2$ daha kazandım konuya ekledim ss'i

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.