Şimdi Ara

App Store fazla para kesti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.79TL lik bir uygulama satın aldım ancak 1.85TL yansıdı kredi kartıma 3-5kr şunda değilim ama neden fazla kestiler merak ettim, benden başka başına böyle bişe gelen varmı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydemirci -- 25 Aralık 2012; 21:52:52 >

• Forumda ayni seyi daha once yazmis arkadaslar var, ortak yuruttukleri akil dolar kurundaki degisimin faturalandirilirken yansitilmasi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Forumda ayni seyi daha once yazmis arkadaslar var, ortak yuruttukleri akil dolar kurundaki degisimin faturalandirilirken yansitilmasi

ancak TL ye döndü app store artk dolar olarak çekmemesi lazım değilmi
  • Son sayfadaki mesajlara bakmanızı tavsiye ederim.http://forum.donanimhaber.com/m_68744976/mpage_11/f_/key_//tm.htm#69428193

Benim başıma da aynı şey geldi. Hem de sadece appstore'da değil. Cydia'da da (paypal ile alışveriş yapmıştım.)

Bankayla görüşmeler sonucunda bir şey elde edemedim. Konuda "Shady" nickli kullanıcı bankasından detaylı bilgi isteyecekti, haber bekliyorum kendisinden.

Son olarak, oluşan genel kanı, bu "gereğinden fazla ücret çekilmesi" olayının visa kartlarla yaşandığı yönünde. Kullandığınız kredi kartı visa mı?

Ekleme: Evet appstore Türk Lirasına döndü ancak benim satın aldığım uygulamalar da hala dolar olarak yansıyor, sonrasında TL'ye çevriliyor. Hatta işlemin yapıldığı ülke olarak LUX (Lüksemburg) gözüküyor. Çok karışık bir olayın içine düştük malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 25 Aralık 2012; 23:27:27 >

• eger 3-5 kurusnda degilim desen banka hesabini isticektim para gondermek icin

sikayet gibi seyler olmasi lazimdi , adamlarla iletisime gecemiyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaulGilbertX

Son sayfadaki mesajlara bakmanızı tavsiye ederim.http://forum.donanimhaber.com/m_68744976/mpage_11/f_/key_//tm.htm#69428193

Benim başıma da aynı şey geldi. Hem de sadece appstore'da değil. Cydia'da da (paypal ile alışveriş yapmıştım.)

Bankayla görüşmeler sonucunda bir şey elde edemedim. Konuda "Shady" nickli kullanıcı bankasından detaylı bilgi isteyecekti, haber bekliyorum kendisinden.

Son olarak, oluşan genel kanı, bu "gereğinden fazla ücret çekilmesi" olayının visa kartlarla yaşandığı yönünde. Kullandığınız kredi kartı visa mı?

Ekleme: Evet appstore Türk Lirasına döndü ancak benim satın aldığım uygulamalar da hala dolar olarak yansıyor, sonrasında TL'ye çevriliyor. Hatta işlemin yapıldığı ülke olarak LUX (Lüksemburg) gözüküyor. Çok karışık bir olayın içine düştük malesef.

evet visa. Konuyu takibe aldım. cevap için tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

eger 3-5 kurusnda degilim desen banka hesabini isticektim para gondermek icin

sikayet gibi seyler olmasi lazimdi , adamlarla iletisime gecemiyor musun?

mac app store dan program alıcam eğer $ a göre değil de rasgele bi fiyat artışı olursa fazladan vermeyim diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone den para kazanmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilginc bende suanada kadar 4-5 uygulama satin aldim hepsinde 1.79 TL yazdi... mailime gelen iTunes faturasinda
  • Visa karti olanlar boyle bir sorun yasiyor gibi, forumdaki genel durum bu.

Islemin Luksemburgdan yapilmasi normal. iTunes S.a.r.l. olarak geciyor sirket Luksemburgda, sirketin isi Avrupa ulkelerinde iTunes Storeu isletmek. (Appstore iTunes Storea dahil).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ilginc bende suanada kadar 4-5 uygulama satin aldim hepsinde 1.79 TL yazdi... mailime gelen iTunes faturasinda

mailde faturada öyle yazıyor ancak kredi kartı extresinde 1.85TL çekilmiş. ve 2 tane de 1.83Tl bekliyor provizyonda onlar neden bekliyor anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

quote:

ilginc bende suanada kadar 4-5 uygulama satin aldim hepsinde 1.79 TL yazdi... mailime gelen iTunes faturasinda

mailde faturada öyle yazıyor ancak kredi kartı extresinde 1.85TL çekilmiş. ve 2 tane de 1.83Tl bekliyor provizyonda onlar neden bekliyor anlamış değilim

bende de oyle yazmasin?

ekstreye hic bakmiyorum valla arada bir bakarim neden limit bu kadar cabuk bitmis diye eger denk gelirse bende bakacam ne kadar yaziyormus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.