Bildirim
App Store fazla para kesti ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Forumda ayni seyi daha once yazmis arkadaslar var, ortak yuruttukleri akil dolar kurundaki degisimin faturalandirilirken yansitilmasi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
Forumda ayni seyi daha once yazmis arkadaslar var, ortak yuruttukleri akil dolar kurundaki degisimin faturalandirilirken yansitilmasi
ancak TL ye döndü app store artk dolar olarak çekmemesi lazım değilmi -
Son sayfadaki mesajlara bakmanızı tavsiye ederim.http://forum.donanimhaber.com/m_68744976/mpage_11/f_/key_//tm.htm#69428193
Benim başıma da aynı şey geldi. Hem de sadece appstore'da değil. Cydia'da da (paypal ile alışveriş yapmıştım.)
Bankayla görüşmeler sonucunda bir şey elde edemedim. Konuda "Shady" nickli kullanıcı bankasından detaylı bilgi isteyecekti, haber bekliyorum kendisinden.
Son olarak, oluşan genel kanı, bu "gereğinden fazla ücret çekilmesi" olayının visa kartlarla yaşandığı yönünde. Kullandığınız kredi kartı visa mı?
Ekleme: Evet appstore Türk Lirasına döndü ancak benim satın aldığım uygulamalar da hala dolar olarak yansıyor, sonrasında TL'ye çevriliyor. Hatta işlemin yapıldığı ülke olarak LUX (Lüksemburg) gözüküyor. Çok karışık bir olayın içine düştük malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 25 Aralık 2012; 23:27:27 >
-
eger 3-5 kurusnda degilim desen banka hesabini isticektim para gondermek icin
sikayet gibi seyler olmasi lazimdi , adamlarla iletisime gecemiyor musun? -
quote:
Orijinalden alıntı: PaulGilbertX
Son sayfadaki mesajlara bakmanızı tavsiye ederim.http://forum.donanimhaber.com/m_68744976/mpage_11/f_/key_//tm.htm#69428193
Benim başıma da aynı şey geldi. Hem de sadece appstore'da değil. Cydia'da da (paypal ile alışveriş yapmıştım.)
Bankayla görüşmeler sonucunda bir şey elde edemedim. Konuda "Shady" nickli kullanıcı bankasından detaylı bilgi isteyecekti, haber bekliyorum kendisinden.
Son olarak, oluşan genel kanı, bu "gereğinden fazla ücret çekilmesi" olayının visa kartlarla yaşandığı yönünde. Kullandığınız kredi kartı visa mı?
Ekleme: Evet appstore Türk Lirasına döndü ancak benim satın aldığım uygulamalar da hala dolar olarak yansıyor, sonrasında TL'ye çevriliyor. Hatta işlemin yapıldığı ülke olarak LUX (Lüksemburg) gözüküyor. Çok karışık bir olayın içine düştük malesef.
evet visa. Konuyu takibe aldım. cevap için tşk
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gurkαn
eger 3-5 kurusnda degilim desen banka hesabini isticektim para gondermek icin
sikayet gibi seyler olmasi lazimdi , adamlarla iletisime gecemiyor musun?
mac app store dan program alıcam eğer $ a göre değil de rasgele bi fiyat artışı olursa fazladan vermeyim diye -
ilginc bende suanada kadar 4-5 uygulama satin aldim hepsinde 1.79 TL yazdi... mailime gelen iTunes faturasinda -
Visa karti olanlar boyle bir sorun yasiyor gibi, forumdaki genel durum bu.
Islemin Luksemburgdan yapilmasi normal. iTunes S.a.r.l. olarak geciyor sirket Luksemburgda, sirketin isi Avrupa ulkelerinde iTunes Storeu isletmek. (Appstore iTunes Storea dahil).
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
ilginc bende suanada kadar 4-5 uygulama satin aldim hepsinde 1.79 TL yazdi... mailime gelen iTunes faturasinda
mailde faturada öyle yazıyor ancak kredi kartı extresinde 1.85TL çekilmiş. ve 2 tane de 1.83Tl bekliyor provizyonda onlar neden bekliyor anlamış değilim -
quote:
Orijinalden alıntı: bydemirci
quote:
ilginc bende suanada kadar 4-5 uygulama satin aldim hepsinde 1.79 TL yazdi... mailime gelen iTunes faturasinda
mailde faturada öyle yazıyor ancak kredi kartı extresinde 1.85TL çekilmiş. ve 2 tane de 1.83Tl bekliyor provizyonda onlar neden bekliyor anlamış değilim
bende de oyle yazmasin?
ekstreye hic bakmiyorum valla arada bir bakarim neden limit bu kadar cabuk bitmis diyeeger denk gelirse bende bakacam ne kadar yaziyormus
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 13 şarjı ne kadar gidiyor
- rehberinde ekli miyim nasıl anlarım
- telefon sessizde iken istediğiniz kişiler aradığında ses açılsın android
- uluslararası dolaşım nedir
- ikos k7 nedir
- ios 18.3.1 özellikleri nelerdir
- ios 17 hangi telefonlarda var
- iphone 15 lansman rengi
- iphone 16 pro max yurtdışı fiyatı
- iphone gözle kontrol
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X