Şimdi Ara

App Store da sorun mu var? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir uygulamayı indirmiyor. Apple iyice saçmalamaya başladı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneler sonra sıfırdan kurmak istedim telefonu bana denk geldi ne şans arkadaş. Telefon rehberimi bile çekemedim, gmail uygulamasını indiremediğim için.
  • bende restore yaptım şuan hiçbir uygulama yükleyemedim.Televizyon kumandası niyetine kullanıyorum şuan telefonu :S
  • şu an sorunsuz appstore çalışıyor bende problem yok iphone ve yosemite de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ilk defa iphone aldım; şansa bak...
  • App store sorunu için bi yerde okudum çıkış yaptım şimdi itunes store bağlanamıyır diyor. Hey gidi koca iphone ne günlere kaldın

• https://www.apple.com/support/systemstatus/

• belliki sorun var... ne zaman sorunsuz oldu ki?
     App Store da sorun mu var?

• İpad mini kullanıyorum. Apple storeden bişey indirmeye çalıştığımda itunnes storeye bağlanılmıyor dedi. Kimlikten çıkış yapıp tekrar girmeye çalıstım busefer hesabıma giremedim. Bu sorun bugun yeni güncellemyi yaptıktan sonra oldu

• Aranızda en bahtsızı benim , 5 gündür hepsiburada siparişi onaylayıp ürünü yollamadı . Zor zoruna siparişim bugün geldi ama bu seferde apple çöktü :D
  • Appledan hiç beklenmeyecek hareketler bunlar.

Apple bitmiş
  • Sorun değilde güncelleme var bence . Tasarım değişikliği olabilir

• değişiklik olsa ne değişikliği varsa insan bir haber verir şu saatler arası güncelleme yapılacaktır gibi. bence bir sorun var ve çözemiyorlar gibime geliyor.
  • Ortalığı karıştırmak gibi olmasın da beğenmediğiniz Google Play Store'de böyle bir saçmalık görmedim.
  • 2000 3000 lira arası para veriyoruz yok stabildir yok uzun soluklu kullanırız sorunsuz diye. Olaya bak app store çöküyor. Bundan sonra seneye note 5 dir z4 dür bişey alırım geçer gider arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 11 Mart 2015; 20:17:08 >
  • bencede tasarım değişikliği
  • Apple pişmanlıktır

• Güncelleme, tasarım değiştirme veya bug temizleme gibi işlemler olsaydı mutlaka ve mutlaka önceden haber verirlerdi. Ama bu seferkinde bir gariplik var hiç bir açıklama yapılmadan aniden gitti. Benim kanaatimce Apple'a saldırı oluyor ve Apple güvenlik amaçlı bilerek kapattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmrKing

Güncelleme, tasarım değiştirme veya bug temizleme gibi işlemler olsaydı mutlaka ve mutlaka önceden haber verirlerdi. Ama bu seferkinde bir gariplik var hiç bir açıklama yapılmadan aniden gitti. Benim kanaatimce Apple'a saldırı oluyor ve Apple güvenlik amaçlı bilerek kapattı.

katılıyorum ve farkedip kapatmadan önce kaç milyon kullanıcının bilgileri gitmiştir acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOLKY

quote:

Orijinalden alıntı: AmrKing

Güncelleme, tasarım değiştirme veya bug temizleme gibi işlemler olsaydı mutlaka ve mutlaka önceden haber verirlerdi. Ama bu seferkinde bir gariplik var hiç bir açıklama yapılmadan aniden gitti. Benim kanaatimce Apple'a saldırı oluyor ve Apple güvenlik amaçlı bilerek kapattı.

katılıyorum ve farkedip kapatmadan önce kaç milyon kullanıcının bilgileri gitmiştir acaba :)

Alakası olamaz bence saldırı felan.Dikkat Çekme amaçlıdır.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.