Bildirim
APOTEMİ YAYINLARI YGS 15 MAT DENEMELERİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2016 da 2 problem sorusu burdan çıktı. -
abi sakıınn bulasma tam bir zaman kaybi ondan 2 tane cozecegin vakitte 3 tane denge cozebilirsin sorular zorlamis olmak icin zor gibi ne bilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DR.house 1995
2016 da 2 problem sorusu burdan çıktı.
Hangileri
terzi sorusu ve meyve suyulu soru. ama problmlerinn çogu bnziodu apotemye. zaten apotemnin sorularınn bi kısmı çıkmş soru -
quote:
Orijinalden alıntı: DR.house 1995
terzi sorusu ve meyve suyulu soru. ama problmlerinn çogu bnziodu apotemye. zaten apotemnin sorularınn bi kısmı çıkmş soru
Aynen ales sorusu o
quote:
Orijinalden alıntı: kabooom11
abi sakıınn bulasma tam bir zaman kaybi ondan 2 tane cozecegin vakitte 3 tane denge cozebilirsin sorular zorlamis olmak icin zor gibi ne bilim
arkadaş çok haklı kesinlikle bulaşma
Git güvender çöz abi. Valla çözmeye değmez
Vakit çok gidiyor...
zaman kaybı diyenlere aldırma süreni 50-55 dk alarak çöz bilmediğini de öğrenirsen çok yararlı olur senin için ama bence zamanı şuan değil son ay çözülmesi gerek bana sorarsan
dengenin balon olduğunu düşünüyorum kötü değil ama çok abartılıyor daha konuları bitirmeden 37 net yaptım
Ben bu denemede 18-25 arası yapıyordum. Sürede 75 dk. civarı gidiyordu. Ygs de 38 net yaptım. Keşke hiç cozmeseydim dedim. Apotemi pişmanlıktır. Ayrıca bir tane daha yayın vardı. Adını unuttum, ösym tarzı orta seviye genel deneme filan yazıyordu, ondan da uzak durun. Sadece moraliniz bozulur. İğrenç sorular var ve ygs ile uzaktan yakından alakası yok.
Not:ygs de 3.5k oldum.
abi burda vurgulamak istedigim zaman kaybiydi acikcasi denge nasil bilmiyorum
Arkadaşlar tavsiyeler için teşekkürler. Zorluk derecesi hakkında bilgim vardı zaten. Ama bu deneme bana hala lazım elinde olan varsa atarsa sevinirim. Hepinize tekrar çok teşekkürler. -
345 yayınları -
Aynen hatırladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X