3 hafta oldu bir türlü bitmiyor normal mi ? Bıraksam mı sonuna kadar devam mı etsem ? ( 30 k dan mezun ) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
3 hafta oldu bir türlü bitmiyor normal mi ? Bıraksam mı sonuna kadar devam mı etsem ? ( 30 k dan mezun ) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Keyfin bilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
forumu mahvediyorsun kardeş, merak ediyorsan söyleyeyim komik de değilsin. her başlığa qwe yaz en azından up'lamış olursun. başlık sahibi hocama ithafen, tahmini kaç saat zaman ayırmışsınızdır. elimdeki kaynaktan sonra apotemi fasikülünü çözmeyi düşünüyorum. sizce zorluk seviyesi ve fayda durumu nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam dershanedeyim çok uzun zaman da ayırmıyorum ( hiperaktifim ) ama bu hafta basar bitirrim gibi geliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam güzel sorular var oturup onları düşünüyorum yani bence baya kaliteli bundan sonra da soru kaçırmıyorum. Sadece trigo 2 kısmı biraz fazla ağırdan aldım anlamadığım şekilde yapamıyordum şuan yapabiliyorum orayı da bitirdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkürler hocam ben de alacağım gibi duruyor :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |