Şimdi Ara

Apotemi Problemler Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Problemler konusunda iyi mantık yüeütebiliyorum ve ÖSYM seviyesindeki sorularının çoğunu yapabiliyorum. Hiç fasikül bitirmemiştim ilk olarak tavsiyeler üzerine Apotemi alayım dedim. İlk 2 testi falan çözdüm fakat sorum şu, mesela 8 sorudan 4-6 civarını falan yapabiliyorum. Bazı sorular çok zor geldi. Çözümlerine bakıp hallederim diyorum ama bir yanım da öncesinde çap gibi bir fasikül mü cozsem diyor. Siz ne dersiniz devam Edip yanlislarimi mi ogreneyim yoksa nispeten daha kolay bir fasikül daha mı alayım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam anladığım kadarıyla belirli bi altyapınız var bence apotemiyi bitirmeniz daha faydalı olur.

• Ben okyanusun problem kitabını çözmüştüm tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exxarius E kullanıcısına yanıt
    Hocam altyapı demeyelim de yatkınlık var. Problem ve paragraf okuduğunu anlama ve düşünme gerektiriyor ve ben de bunda biraz iyiyim. Kitap olarak dediğim gibi ilk defa fasikül olarak Apotemi aldım. Onun dışında sadece denemelerde cozduklerim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 4 Temmuz 2019; 15:11:12 >
  • Up

• Çözün çözemediklerinizi hocaya sorun. Apotemi iyi kitaptır bitirin mutlaka. Problemlerden 2 kitap çözmenin de gereksiz olduğunu düşünüyorum, tyt matı geliştiren asıl şey denemelerdir zaten.

• ya bu millet bu çap problemlerde nebuluyor anlamis degilim..bildiğin dümdüz problem sormuş.bi katkisi yokki adama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Problemler
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okyanus tyt master çöz bence.

• building07 B kullanıcısına yanıt
    Al bendende o kadar. Kalıp düz problem soruları var içinde. Denemedekilerle zerre alakası yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • havarkorkmaz3400 H kullanıcısına yanıt
    Ne öneriyorsunuz o zaman Apotemi'den devam mı?

• ÖSYM seviyesindeki soruları çözebiliyorsan zaten belli bir temelin vardır. Apotemi yayınları zordur. Bastıkları kitaplar kalitelidir. Problemler fasikülünde çözemediğin sorular olması çok normal. Pes etmeden devam et. Yapamadığın soruları çözdür anlamaya çalış. O soruları hakkını vererek çözüp yapamadıklarını anlarsan tyt matematik çerez gibi gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence uğraş çözmeye çalış gerekirse 20-25 dk zaman kaybı olarak değerlendirme kitap sana seviye atlatır.

• Şu zamanlarda çok zorlar seni ama bir ay içinde bitirirsen sene içinde çok ekmeğini yersin o kitabın

• Ben apotemi çözmedim ve pişman olmadım. Bunu apotemi kötü demek için söylemiyorum fakat tek alternatif, çözülmezse olmaz diye de bakma. Çap fasikülünü bitirdim ardından da yüzdeyüz yayıncılığın ösym tadında problemler diye bir kitabı var onun bir kısmını çözdüm kalan zamanlarımdaysa mat denemeleriyle devam ettim.
  • Doğru hocam tek bir yol yok hiçbir şey için buna ben de katılıyorum ama elimde Apotemi var ve tavsiye ediliyor, ondan şansımı deniyorum. Bir de hocam netleriniz nasildi, anladığım kadarıyla iyi geldi tebrik ederim. Genel tavsiyelerinizi alırsam çok iyi olur.

• Kafana takılanları pm atarsan yardımcı olmaya çalışırım hocam seve seve.
  • Çok teşekkür ederim.

• ben çap problemler ve 345 tyt mattaki problemleri bitirdim ardından apotemiye geçtim sayı problemlerinin belli bir kısmına kadar geldim ama ne yazıkkı kitabın devamını getiremedim çünkü apotemi aşırı zorladı beni 1 testi yani 8 soruluk soruyu yaklasık 30 40 dk anca çözüyordum demem o ki apotemi prob çok zor kitap bitirenler nasıl bitiriyor anlamış değilim
  • hocam çapa başlarken seviyeniz neydi problemlerde bitirince ne oldu?
  • Rivaul kullanıcısına yanıt
    çapa başlarken seviyem baya kötüydü bitirdikten sonra baya geliştiğimi hissettim ayrıca üstüne 345 problemler konusunda ki testleride bitirince baya pişmiş gibi hissetmiştim kendimi ardından apotemiye geçtikten sonra -önüme ne gelse yaparım lan kafasındaydım - sayı problemlerinin yarısında tıkandım :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.