Şimdi Ara

apotemi LTİ zaman kaybı mı?(mezunum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apoteminin 3 tane kitabını almak istiyorum limit,türev,integral..

denemelerde bazı soru kalıplarını unuttuğumu anladım üstüne acilin ltisini çözdüm 12soruda 5net yapınca almak istedim..

sizce 3ünü de alıp çözmek (yıl sonuna kadar bitirebilirim 3ünü) mantıklı mı yoksa takıldığım yerlere mi döneyim sadece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bende 345 karekök acil ile ilerleyeceğim

111 senelik muhteşem tarihi, kimsenin yanına bile yaklaşamadığı sayısız başarıları... Müzesinde rakiplerinin iki katı kupası olan, Türk sporunda ilk ve teklerin takımı. Var olduğundan beri Türk olmayan takımları en çok yenen Türk takımı. Ülkesinin medarı iftiharı, UEFA ve Süper Kupa sahibi. Dünyanın en büyük taraftar oluşumu ultrAslan’ın gururu. 1481';den beri kültürün simgesi, 1905';ten beri sporun beşiği. Anlı şanlı, şerefli Galatasaray.
    En kötü gün bugünse bugün daha yüksek sesle; Galatasaray
  • Değil lti de oldukça iyiken sırf öneriliyor diye çözmek zorunda olduğunu düşünüp çözenler için zaman kaybı

• karekökü çözmüştüm, mutlaka çözülüp yapamadığın soruları not alarak çözmen gerek güzel şeyler katar sana

• teşekkürler dostum sağol yarın almaya giderim artık

• 3 une maximum 2-3 hafta yeter.Sene sonuna kadar 10 tane apotemi lti cozerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha Fazla Göster
  • building07 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bi' çap var bir de apotemi var trigoda zaten. Çap da 192 sayfa. Mecbur çözeceğiz o kadar.

• Apotemiyi çözen sınavdaki soruları da çözer ama sınavdaki soruları çözmek için apotemiye gerek yok eğer herkes öneriyor diye alacaksan alma gerçekten çözmek ve en zor kaliteli soruları çözüp kendini geliştirmek istiyorsan kesinlikle tavsiye ederim

• boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    2 güne bitiririm ya sorun yok:)

• Geçen sene apoteminin türevini , çapın integralini , limitte yüzde yüz çözerek tüm lti sorularını yapmıştım.Bu kitapları tavsiye edebilirim .Niye limit için yüzde yüz dersen deli gibi işlem pratiği yaptırıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EC4C0E38 -- 9 Ekim 2019; 12:4:25 >
  • Apotemide yorum soruları var mı ?

111 senelik muhteşem tarihi, kimsenin yanına bile yaklaşamadığı sayısız başarıları... Müzesinde rakiplerinin iki katı kupası olan, Türk sporunda ilk ve teklerin takımı. Var olduğundan beri Türk olmayan takımları en çok yenen Türk takımı. Ülkesinin medarı iftiharı, UEFA ve Süper Kupa sahibi. Dünyanın en büyük taraftar oluşumu ultrAslan’ın gururu. 1481';den beri kültürün simgesi, 1905';ten beri sporun beşiği. Anlı şanlı, şerefli Galatasaray.
    En kötü gün bugünse bugün daha yüksek sesle; Galatasaray
  • Yok diye hatırlıyorum yenilendiyse bilemem

• Hocam bunlar bilinçli seçimler mi yoksa denk mi geldi? Bir de bir konu için 2 fasikül çözmek hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Bilinçli seçimlerdi . Örneğin limit dediğimiz konu çok fazla pratik ister. Türev de integral öğrenmek için gereken en önemli şeydir . ( Bunlardan önce iyi bir fonksiyon bilgisine ihtiyacın var .) O yüzden apotemiyi tercih ettim .İntegral ise iyi türev bilenin zorlanmayacağı bir konu olduğu için çap tercih ettim.Daha sonrasında 3 4 5 ten çözmüştüm diye hatırlıyorum. Çıkmış soruları bir elden geçirmiştim. Bence apotemi türev üstüne ikinci bir türev fasikülü çözmek aptallık gibi geliyor.

• Hedef dereceyse ve fullemek istiorsan alabilrsin kitaplar kaliteli

Seneye çözersin

Bilgisayar Mühendisliği
  • Stewartteoremi kullanıcısına yanıt
    komiksin güzel insan seneye sana hediye etmeyi dusunuyorum

Bilgisayar Mühendisliği

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.