Şimdi Ara

Apotemi LTİ ne kadar gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Senenin başında hocamın tavsiyesini dinlemedim. Onun programı eis+karekok+apotemi seklindeydi. Ben kaf+karekök ilerledim. Gördügüm kadarıyla apotemiyi çoğu kişi çözüyor ve soruların kalitesinden bahsediyor. 4 ay var ve tm'yim Turev integral fasikullerini bitirebilirm fakat onun yerine denemeye mi abansam diye dusunuyorum. Fikriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilizm -- 23 Şubat 2018; 1:40:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maraton testlerinin pdf sini bulabilirsen çöz onun dışında karekökten pek farklı deil kalıp sorular
  • bende kaf ve karekök gideceğim vakıt kalırsa alırdım evet apotemı ama hocam karekökte küçümsenmeyecek kadar kaliteli bir kıtap şöyle yaparsın apotemının denemelerını cozersın
  • Ben kaf apotemi karekök şeklinde gittim. Bana göre en güzel sorular apotemi'nin maraton testlerindeydi, karekök çok basit geldi, kalıplaşmış sorular o kadar iğrençleşmeye başladı ki bir süre sonra bitse de gitsek havasındaydım çözerken. Bence karekökü bitirmediysen hiç devam etme zaman kaybı.
  • Limiti değilde özellikle türev ibtegral trigonometrisi çok önemli

• türev fasikülünü çözüyorum şu an, ilk sayfalardayım ama çok işlem gerektiren bazı sorular var ve bence gereksizler. ama hepsi öyle değil, arada çıkıyor

• Türev,integrali kaliteli,ösym'nin uğraştırıcı soru sorduğu da oluyor,lysde türev/integralde apotemideki sorulara benzer olduğunu hissetmiştim,yine de ösym seviyesinin üstünde soruları da var.Limiti ise bence gerekli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocodale10 -- 23 Şubat 2018; 10:20:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRİGONOMETRİ ZOR MU?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quinox

Ben kaf apotemi karekök şeklinde gittim. Bana göre en güzel sorular apotemi'nin maraton testlerindeydi, karekök çok basit geldi, kalıplaşmış sorular o kadar iğrençleşmeye başladı ki bir süre sonra bitse de gitsek havasındaydım çözerken. Bence karekökü bitirmediysen hiç devam etme zaman kaybı.

Direkt maraton mu çözsem ozaman? Diğer kısımları nasıl fasiküllerin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilizm

quote:

Orijinalden alıntı: Quinox

Ben kaf apotemi karekök şeklinde gittim. Bana göre en güzel sorular apotemi'nin maraton testlerindeydi, karekök çok basit geldi, kalıplaşmış sorular o kadar iğrençleşmeye başladı ki bir süre sonra bitse de gitsek havasındaydım çözerken. Bence karekökü bitirmediysen hiç devam etme zaman kaybı.

Direkt maraton mu çözsem ozaman? Diğer kısımları nasıl fasiküllerin

Diğer kısımlarında adım güçlendirme testlerini de çözebilirsin onlarda da güzel sorular oluyordu sonra da maraton testlerine girersin.
  • Forumun trolleri dolusmus yine

Maratonlari çözüp geçmek diye bir kavram bu yıl icat edildi sanırım bi çözüp geçin de göreyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.