Şimdi Ara

apotemi integral

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kitap bitmek üzere ve çözerken zevke geliyorum resmen çok iyi olmuş. Hem integralini hem türevini kullanan varsa türev kitabı da bu kadar güzel mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6C7D81D2C -- 28 Şubat 2019; 10:16:36 >

• İntegralini kullanmadım ama türevi de güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam gecen sene guvendigim bi hocam osym sinavlarina hazirlaniyorsaniz apotemk lti kullanmak gereksiz demisti ne dusunuyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: nukleikasit

hocam gecen sene guvendigim bi hocam osym sinavlarina hazirlaniyorsaniz apotemk lti kullanmak gereksiz demisti ne dusunuyorsunuz?
    Bence sorular hiç böyle aman aman çok zor denilebilecek sorular değil. Ben çok beğendim çözerken zevk alıyorum. Limit için gereksiz olabilir ama integralde güzel sorular görmek önemli. Ösymnin sorabileceği tarz sorular var hangileri her zaman doğrudur gibi sorular ve problem tarzında soruda koymuşlar misal ağaçla ilgili bir fonksiyon veriyor soru integral mantığıyla çözüyorsun. Kitapçıya gidip incelemeni tavsiye ederim ben baya beğendim.
  • tamamdir hocam hedefim yuksek zaten bir gidip bakayim tesekkur ettim

• Ben de integrale yeni başladım gerçekten çok güzel. Türevini çözmedim bir arkadaşım soruların tekrar ettiğini söylemişti. Çözen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • behzat çözdüm gerek var mı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Endemik Geometri
    4 yıl önce açıldı
    Geometri
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İntegral cidden çok iyi olmuş. Kitap genelde mantığı kavratıcı ve özgün sorulardan oluşuyor. Limit maalesef böyle değildi. Türev çözmedim fakat o da böyleyse almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frankherbert -- 28 Şubat 2019; 19:54:44 >
  • 130 küsürdeyim örnek sorularda çok fazla hata ile karşılaştım. Alayım da bi ara çözerim diye düşününler varsa bence biraz beklemeli. Nerede hata olduğunu anlayıp ona göre çözebiliyorsunuz ama hatasız olması çok daha iyi.

Bahsettiğiniz ağaçlı, petrollü vs. sorular ise çok nadir. Geri kalan sorular kaliteli her soru bankasında bulunabilecek tarzdan.

Evet kitap güzel ama muhteşem falan değil bence.

Ayrıca benim kitabın ilk 50 sayfası falan çok kalitesiz kağıda basılmış. Geri kalan kısmı normal kağıtken ilk 50 sayfa cidden kötü. Sizde de böyle mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHTürkMan -- 28 Şubat 2019; 19:58:22 >
  • Hocam bu arada kaç günde bitti kitap?

• Geçen seneki kitaplar ile aynı mı? Kaldırılan şeyler falan oldu da bakan yazarsa iyi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir Matematik hocam demişti ki, Matematikte yapılabilecek en büyük hata, "şu soru tipi sınavda çıkmaz" demekti. Müfredat içi elbet.

• Bende dün sipariş verdim pazartesi elimde olur. İntegral biteli baya zaman geçti yahya tan+çap+karekök şeklinde bitirmiştim, önemli konuları apotemiden bitirdiğim için almayı düşündüm hem hızlı bir tekrar olur hem iyice oturur. Bir de maraton testlerine bakan oldu mu? Limit ve türev aşırı zordu neredeyse hiç bakamadım, integral de böyleyse adım güçlendirme testlerini çözeceğim.
  • Hocam turevde temelim yok Yahya tan la halledilir mi? hiç dinlemedim adamı.ben de çap çözmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdalbaqqel

Hocam turevde temelim yok Yahya tan la halledilir mi? hiç dinlemedim adamı.ben de çap çözmeyi düşünüyorum
    Hocam yahya tan bence youtube de ilerlenebilecek en iyi hocalardan birisi. Video altlarında pdf linkini veriyor bu şekilde beraber ilerlemesi güzel oluyor ama tek başına fazla ilerletmez. Ben türev için konuyu dinledikten hemen sonra yüzdeyüzün ilgili bölümünü çözdüm üstüne de apotemi çözdüm bu şekilde bitirdim daha sonra sb lerden ara ara tekrar ettim. Çap fasiküllerini genel olarak beğeniyorum çok basit değil çok zor da değil, konuyu dinledikten sonra çap fasikülündeki örnekleri inceleyip(hemen çözümüne bakmanı önermem) testleri çözersen temel mantık oturacaktır. Ama iyi bir seviyede olmak istiyorsan üstüne daha zor bir kaynak çözülmeli. Apotemi güzeldir konuyu öğrendikten sonra pekiştirir, maraton testleri hariç genelde orta seviye(adım güçlendirme testlerinde birkaç zor soru olabiliyor) Apoteminin tek eksiği çözümlerinin olmaması ama birkaç yerde eski basımının çözümleri var değişmemiş sorulara oradan bakabilirsin.
    Bir de türevde temelinin olmadığını söylemişsin, türevde kalkan kısımlardan sonra fazla bir şey bırakmadılar(hala zor sorabilirler) türevin geometrik kısmına kadar fazla sorun yaşayacağını sanmıyorum ama geometrik yorumda orta-iyi derecede analitik geo bilmen gerek ayrıca max-min problemlerinde de genel geometri bilgisi gerekiyor. Buralarda eksiğin varsa o konulara gelene kadar halletmeni öneririm. Türev iyi şekilde bitirilirse sonrasında gelen integralde de çok rahat edersin.
    Başarılar.

• Hocam bir de mikail hocaya bakabilirsin ama türevin yarısını çekti(toplam 4 ders daha 2 si var) fonksiyonu oradan halletmiştim vakit alabilir ama baya iyi anlatıyor. Kalan 2 ders ne zaman yetişir bilgim yok.
  • Kral çok sağol upuzun yazmışsın.Mikail hocadan ilerlemeyi düşünüyorum zaten.fonks. dersini dinledim ben de çok detaylı anlatıyor işime yarar apotemiyi de trigodan çözdüm.cok geliştirdi beni.turev integral son 90 güne kalacak büyük ihtimalle analitik bittikten sonra başlayacağım dediğin gibi.
    (Benim de hedef ODTÜ'ydü hedef düşürmek zorunda kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: DHTürkMan

130 küsürdeyim örnek sorularda çok fazla hata ile karşılaştım. Alayım da bi ara çözerim diye düşününler varsa bence biraz beklemeli. Nerede hata olduğunu anlayıp ona göre çözebiliyorsunuz ama hatasız olması çok daha iyi.

Bahsettiğiniz ağaçlı, petrollü vs. sorular ise çok nadir. Geri kalan sorular kaliteli her soru bankasında bulunabilecek tarzdan.

Evet kitap güzel ama muhteşem falan değil bence.

Ayrıca benim kitabın ilk 50 sayfası falan çok kalitesiz kağıda basılmış. Geri kalan kısmı normal kağıtken ilk 50 sayfa cidden kötü. Sizde de böyle mi acaba
    Benim kitap normal kalitede kağıtlar öyle çok dandikliğini görmedim ama kaliteli de değil. Ben bir kaç kaynaktan daha çözmüştüm integrali bundaki gibi soru görememiştim pek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdalbaqqel

Kral çok sağol upuzun yazmışsın.Mikail hocadan ilerlemeyi düşünüyorum zaten.fonks. dersini dinledim ben de çok detaylı anlatıyor işime yarar apotemiyi de trigodan çözdüm.cok geliştirdi beni.turev integral son 90 güne kalacak büyük ihtimalle analitik bittikten sonra başlayacağım dediğin gibi.
    (Benim de hedef ODTÜ'ydü hedef düşürmek zorunda kaldım
    Rica ederim hocam. Kalan zaman iyi değerlendirilirse çok iyi artış sağlanır. Türev integral 90 güne kalması bence sorun değil ama aceleye getirip anlamama riski oluşabilir, bunun için program yapılabilir. Bir de hedef düşürmenin anlamı yok, gün saymıyorum ama sınava daha yeterli zaman var önemli olan iyi değerlendirmek.

• Temel integral kuralları

Matematik Rehberim
    Temel İntegral Alma Kuralları, belirsiz integral, integral alma örnekleri
    https://www.matematikrehberim.com/temel-integral-alma-kurallari/191

apotemi integral

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.