Şimdi Ara

Apotemi AYT Matematik Deneme Çözenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldım da çok mu zor şu an çözsem keyif kaçırır mı ona göre sona bırakıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani kasıntı sorular var ilk denemesinde biraz işlemsel olarak zorlamış bazı sorularda o sıkabilir ama no pain no gain hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmaradishastası

Yani kasıntı sorular var ilk denemesinde biraz işlemsel olarak zorlamış bazı sorularda o sıkabilir ama no pain no gain hocam
    Aynennnnnn

• gerçek sınavda o tür sorular çıkarsa avantaj bizim için
  • İlk 3 denemesini çözdüm henüz. Çözdüğüm bu 3 deneme kolay olarak geçiyordu kitabın kapağında. Sonraki 6 orta, son 3 zor. Bence kolay olarak geçen bu üç deneme bile piyasadaki çoğu yayından zordu ama gerçekten çok kek sorular da var. Matematiğinde integral dışında pek zor soru göremedim konu bilen biri yapar, ama geometrisi yeni nesil olduğundan mı bilmiyorum şahsen ben zorlandım, kesme katlamalı sorular falan var, onlar dışındakiler de fena değil. Özgün geldi baya. Yani kısaca özetlemek gerekirse ilk üç denemesinde matematiği kolay, geometrisi orta+ idi. Güzel bir deneme seti bence ama kalan 9 denemeyi düşünerek cevap vermem gerekirse eğer matematiğin orta ve üstü değilse, şimdi kullanma istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikisatirarasinda

İlk 3 denemesini çözdüm henüz. Çözdüğüm bu 3 deneme kolay olarak geçiyordu kitabın kapağında. Sonraki 6 orta, son 3 zor. Bence kolay olarak geçen bu üç deneme bile piyasadaki çoğu yayından zordu ama gerçekten çok kek sorular da var. Matematiğinde integral dışında pek zor soru göremedim konu bilen biri yapar, ama geometrisi yeni nesil olduğundan mı bilmiyorum şahsen ben zorlandım, kesme katlamalı sorular falan var, onlar dışındakiler de fena değil. Özgün geldi baya. Yani kısaca özetlemek gerekirse ilk üç denemesinde matematiği kolay, geometrisi orta+ idi. Güzel bir deneme seti bence ama kalan 9 denemeyi düşünerek cevap vermem gerekirse eğer matematiğin orta ve üstü değilse, şimdi kullanma istersen.
    Teşekkür ederim hocam bakacağım

• Hocam 15li 5li ve 7li lyslerin karması mi bu deneme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    karekök tyt mat deneme
    5 yıl önce açıldı
    apotemi tyt fen denemesi
    4 yıl önce açıldı
    Limit Tyt matematik deneme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    Hocam ben apotemiyi nasıl 345 olarak okumuşum hiçbir fikrim yok sanırım başka başlık ile karışmış. Bahsettiğim denemeler 345'in. Son aya girince iyice beynim yanmış sanırım sabah fark ettim kusuruma bakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikisatirarasinda

Hocam ben apotemiyi nasıl 345 olarak okumuşum hiçbir fikrim yok sanırım başka başlık ile karışmış. Bahsettiğim denemeler 345'in. Son aya girince iyice beynim yanmış sanırım sabah fark ettim kusuruma bakma.
    Önemli değil hocam

• 3. deneme aklımı aldı benim kolay diye geçiyorsa yandık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.