Şimdi Ara

Apotemi 7'li vs Ygs 2016

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ders ders yorumlar mısınız bana göre sosyal hariç bütün bölümler daha zor geldi.

• Apotemi 7'li : Alex de Souza

2016 YGS : Diego Ribas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer bölümleri bilmem de 2016 ygs matematiği dünyaysa apoteminin ki samanyolu galaksisi felan olurdu heralde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ve 2. Denemelerde türkçe ve sosyal aynı zorlukta hatta sosyal 2016 daha zor. Fen 2016nın 10 katı. Matematik sayıları cıkarsan ayni. 3ve 3ten sonraki denemeler 2015 ve 2015in üstünde zorluklari var. Matematik ve fen 2015in üstünde. Sosyal 2015in bi tık üstünde veya ayni. Türkçe 2015in altında. Fakat 4 mü 5 mi tam hatirlamiyorum bir denemesinde 2015 zorluğunu hissettim. Tabi sınav stresini de eklersek apotemi=2015

• 30k dan kaldım ama beni yamulttu apotemi
  • Biraz önce 3. Denemesini çözdüm. Her deneme sürem artardı matematik yetişmedi. Yaptıklarım da Allaha emanet gibi oldu. Matematik abartı gibi geldi. Problemler gayet güzel ama genel olarak Ösym üstü. İlk ikisi normaldi benim için.

• Apoteminin sadece birincisini çözdüm.Türkçesi 2016 ygsden çok daha zor geldi bana.Diğer dersleri söylememe bile gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk 5k için olan bi deneme, frekans ve 345'ten memnunum seviyeme göre insanın kendini bilmesi lazım

• 1.denemesi için konuşuyorum. bence çok kaliteli bi deneme. her şeyi ayarında. fen çok tuzaklı. matematik zorlayıcı olabilir ancak ösym seviyesinden pek yukarda olduğunu düşünmüyorum.
  • Hocam bence çok fark var özellikle matında. Ygsde 36 yaptım bunda 32 yi geçemedim.

Ayrıca geometrisi 2016 nın çok üstünde

• apotemi 3. deneme 18. ve 21. fen sorularında hata yok mu?
    hatta 18. soruda çözümünde de çözelti doymamıştır diyor fakat cevap D diyor.
    21. soruda da metalik katıların düzenli geometrik yapıları yoktur diyor bu yanlış olmayacak mı?
  • Sizce çözülmesi gerekir mi ? 100-110 netlerde geziyorum boşa kasmasın sonra

• Emree- E kullanıcısına yanıt
    Bence de hata var. Ayrıca biyolojide hücrenin ozmotik basıncı düşer demiş ama turgor basıncıyla ilgili yorum yapılamaz demiş. Ozmotik basınç azalınca turgorun artması gerekmez mi? İlla ortamda su mu olması lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: bager1222

Bence de hata var. Ayrıca biyolojide hücrenin ozmotik basıncı düşer demiş ama turgor basıncıyla ilgili yorum yapılamaz demiş. Ozmotik basınç azalınca turgorun artması gerekmez mi? İlla ortamda su mu olması lazım?

Hocam o soruda da ikilemde kalmıştım turgor için illa su alması lazım diye düşündüm

• Fende nedense süreki yanlış sorular var gibi geliyor emin olduklarım yanlış çıkıyor dikkatsizlik vs 2016 feninden düşük yapıyorum fen gereksiz gibi geldi.

• quote:

O biyoloji sorusu doğru. Kimya 21. Soru da dogru. Fakat 18 i bence de yanlış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheOrder11 -- 20 Şubat 2017; 19:56:19 >
  • TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    Hocam çözelti %33 doygundur diyor. %30luğu nasıl doygun olacak anlamadım %33 çözünmesi gerekmez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheOrder11

quote:

O biyoloji sorusu doğru. Kimya 21. Soru da dogru. Fakat 18 i bence de yanlış

Metalik katıların düzenli geometrik şekilleri yok mudur ?
  • YGS 2016:Tostçu Erol

APOTEMİ 7Lİ:Nusr-Et
  • Cok zor bir soru bu...2016 1 tik daha zor galiba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.