Şimdi Ara

APolitik Olan Gelsin Beyler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl apolitik olmayı beceriyorsunuz? olmaya çalışıyorum ama yapamıyorum. ister istemez bir siyasi görüşü benimsiyorum ve başka bir siyahi görüşe sinir oluyorum vs..

boş yere kendimi sinir ediyorum. hiç takmamak istiyorum.

• up
  • siyasi görüşe sinir olmak başka, siyasi partiye sinir olmak başka.
    bence doğru yoldasın. hiç bozma çizgini.
  • kendimi yönetecek akla sahibim bunun bilincindeyim. hiçbi yöneticiye ihtiyacım yok bu yüzden siyaset umrumda değil. bi insanın oy kullanarak başına çoban seçmesi bence kendi zekasına hakaret başka birşey değil. siyaset kelimesi zaten arapça seyis kelimesinden türemiştir seyiste arapçada çoban anlamına geliyor. sokaktaki kedi köpek bile yöneticisiz yaşıyor kasmayın bukadar bu insanların biyerlerini kaldıran sizlersiniz herkesin bi alternatifi vardır. kendi zekanıza hakaret etmeyin. ve evet referandum genel yerel v.b hepsi dahil 6-7 seçimdir oy kullanmıyorum.
  • İster istemez bir fikire sinir olabilir insan ama her partiye eşit mesafede sinir olursun. Sohbetini yapmayı sevmezsin. O zaman apolitik olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi aynı şey işte komünisti ayfonla dolaşır, kapitalisti eşitlikten bahseder. Hayatına bakacaksın bu kadar basit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.