Şimdi Ara

apkları pcde exe haline getirmek nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bir sorum olacak. Apkları bluestacks haricinde direk .exe ya .msi uzantılı yaparak pcde çalıştırabilir miyiz ? Bundan öndeki bir konuda .apk yı .zip yap çıkart diyorlardı, yaptım ama sonra ? Konum yanlış yerse ise lütfen yetkili kişiler tarafından taşınmasını arz ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: zlevoly

Benim bir sorum olacak. Apkları bluestacks haricinde direk .exe ya .msi uzantılı yaparak pcde çalıştırabilir miyiz ? Bundan öndeki bir konuda .apk yı .zip yap çıkart diyorlardı, yaptım ama sonra ? Konum yanlış yerse ise lütfen yetkili kişiler tarafından taşınmasını arz ederim...

Şuan iPhone kullanıyorum ama hatırladığım kadarıyla apkları açan program vardı exe olarak felan çeviremezsin yani dostum. Googlede pc de apk çalıştırma yaz araştır emülatör yani program aracılığıyla açabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • APK'ları sadece Android platformu altında çalıştırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

APK'ları sadece Android platformu altında çalıştırabilirsiniz.

Hayır . Windows'ta bluestacks adlı bir uygulama ile bu iş halledilebiliyor . Yani bluestacks adlı bir program ile apkları çalıştırabiliyoruz ama ben bunu haricinde exe olarak yapmayı istiyorum .
  • Yanıtın için teşekkürler dostum :D
  • exe haline hiçbir şekilde getiremezsiniz.
  • Sanal olarak pc'de android çalıştırılıp onun üzerinden açılabilir aslında. Ama nasıl olur ve nasıl performans verir hiç bir fikrim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saolun cevaplarınız için.
  • Apk lar exe haline gelmiyor ama win rar la açılabiliyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.