Şimdi Ara

api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll hatası. Lütfen Yardım Edin. :(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

çok çaresizim sevdili dostlar lütfen ayrdım.

mass effect andromeda yüklü pc de. hazır da hafta sonu gelmiş vakit te bol dedim şöyle yardırayım biraz. zaten alalı kaç gün olmuş daha 5 saat oynamışım vrdiğim 240 tl nin karşılığını alalım.

dün akşama doğru pc ye oturdum.çayımı hazırlamışım, sigaram yanımda, arada atıştırmalık pisküvi gurabiye felan bir tabak potpori yapmışım yani uykum gelene kadar çok sevdiğim mass effect serisinin son serisine balıklama dalacam.

pc yi açınca sağ alt köşede nvidia drivers yeni sürüm uyarısı geldi. Geforce Experiences yüklü pc de. 381.65 versionu yayınlanmış. yahu dedim şunu da kuralım. her şeyimiz tam olsu.

hay kurmaz olaydım, hay görmez olaydım, hay o programı yüklemez olaydım.

onu kurduktan sonra çalışan oyun bir anda

api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll

bu nemenem bir beladır bilmediğim bir hata vermeye başladı. pc de w7 ultimate 64 bit sistem yüklü. gerçi öncesinde çatır çatır çalışıyordu. yani bu grafik kartı driver ı update etmeden önce sorunum yoktu.

internetten araştırdım. bir sürü şey buldum yapmaya çalıştım ama nafile. yahu dedim ne uğraşıyorum atayım format gece indirir sabah ta keyfime bakarım. o kadar da hazırlığım felan heba olmuş hayal kırıklığı tavan.

neyse güzelce formatı çaktım pc ye. sildim ne var ne yok tertemiz. yeniden kurdum. her şeyi. tabi bu zıkkım grafik kartı driverını da kurdum (o zamanalr aklıma gelmemişti bundan olacağı)

oyunu da indirdim. tamam dedim bu sefer iş halloldu. sabah dedim başlayalım gari. yine açyımı felan almışım oyunu açtım ne göreyim?

api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll

bu Allah'ın belası hata yine orda

BEN GELDİM PANPA. SEN KAPIDAN KOVDUN BEN BACADAN GERİ GİRDİM dercesine yine karşımda.

ekran ile yumruğum arasına yeni ekran için ödemem gerekecek paracıklar girmese o an yiyecekti yumruğu ekran yani o kadar sinir oldum.

şimdi ise sevgili dostlar şu kardeşinize şu haftasonunun bari kalan son saatlerinde keyifnen me andromeda oynayabilmesi için yardım edin. Valla çok dua ederim.

• Anladığım kadarıyla .dll dosyaları ile ilgili bir probleminiz var. Şu komutu çalıştırın:https://uzmanim.net/soru/sfc-scannow-komutu-nedir-ne-ise-yarar/72711

IObit ürünleri, 360 Security (çok yanlış alarm veriyor), sürücü bulucu gibi gereksiz ve zarar verebilen programlar kullanıyorsanız kaldırın bilgisayardan. Sürücüleri kendi sitesinden yükleyin.

Sistemi hata olmayan bir zamana sistem geri yükleme yapabilirsiniz ya da Windows'un yüklü sürümüne ait yükleme DVD'si veya USB belleği ile onarım yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 8 Nisan 2017; 14:25:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.