Şimdi Ara

Apextone UMC-10 USB Condenser Stüdyo Mikrofonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
4
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    APEXTONE UMC-10 USB Mikrofonumu satıyorum. Kutusu, ambalajı, deri kılıfı, kablosu, darbe önleyici shock mount askısı, kısacası içinden çıkan kağıtlara kadar eksiksiz muhafaza etmiştim kutu içeriğini. Evde geçmişte amatör müzik çalışmalarım ve vokal kayıtlarım için almıştım. Artık ilgilenmediğim için satıyorum.

Mikrofonun sadece tutacağının mandalı eksik. Düşüp kaybolmuştu studioda bu. Amatör kayıtlarımda hiphop çalışmalarımda kullandığım mikrofondur. Artık bıraktığım için satıyorum... Resimde gösterdiğim mandalı ve somunu kayıp. Resimde çizerek göstermiş olacağım aşağıda...

Bu mikrofonun sıfırı şu anda 320~365 TL arasında satılmaktadır. Kısa bir araştırma da yapabilirsiniz hemen aratarak.
    Benim istediğim fiyat 150 TL.

Mikrofon tertemiz. Gıcır durumda. Tek bir kılcal çiziği bile yok. Elden alışveriş özellikle öncelikli tercihim. Alıcısının mikrofonu görerek deneyerek içine sine sine alması benim için önemli bir husus. Yakın noktada yanınızda laptop/netbook getirerek deneyebileceksiniz. Ümraniye/Üsküdar/Kadıköy merkezi noktalarından alışverişi yapabiliriz. Daha uzak yerlere gelme zahmetinde bulunmayacağım. Gireceğiniz zahmete fazlasıyla değecek bir ürün alacaksınız sonuçta. Bi zahmet alıcısı geliversin İstanbul içi. İl dışı yada il içi olupta istek doğrultusunda kargoyla gönderi talep edenler olursa önce ödeme sonra gönderi şeklinde anlaşabiliriz. Esi Maya 44 studio ses kartımı da bu şekilde satmıştım.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yentibaba -- 21 Mayıs 2016; 5:25:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.