Şimdi Ara

Apartta kaliyorum internet icin 3saat te bir kod giriyorum[Resim Eklendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar apartta kaliyorum iyi hos fakat internet icin 3saatte bir kod giriyorum.
    Bunu yapma sebepleri millet torrent acip yardiriyo sabaha kadar surunuyo herkes.
    Bu nedenle herkese 2-3 megabit net verdiler fakat onun icinde 3saatte bir kod soruyor onu giriyoruz.
    Yani kodu girdikten 3saat sonra neti kesiyor tekrar id sifre yaziyosun devam ediyosun.
    Bu 3saatlik kodu otomatik girmesini saglayamiyormuyuz? Var mi bilen?
    Not: kodu tarayici uzerinden giriyoruz.

Apartta kaliyorum internet icin 3saat te bir kod giriyorum[Resim Eklendi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 9 Kasım 2012; 21:01:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mouse recorder programları işe yarayabilir belki tam bilmiyorum ama saatini ayarlamak sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

Arkadaslar apartta kaliyorum iyi hos fakat internet icin 3saatte bir kod giriyorum.
    Bunu yapma sebepleri millet torrent acip yardiriyo sabaha kadar surunuyo herkes.
    Bu nedenle herkese 2-3 megabit net verdiler fakat onun icinde 3saatte bir kod soruyor onu giriyoruz.
    Yani kodu girdikten 3saat sonra neti kesiyor tekrar id sifre yaziyosun devam ediyosun.

modemin arayüzüne gir ve o sorunu ortadan kaldır.
    192.168.2.1 yada 192.168.1.1 gibi liste uzar gider...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

Arkadaslar apartta kaliyorum iyi hos fakat internet icin 3saatte bir kod giriyorum.

modemin arayüzüne gir ve o sorunu ortadan kaldır.
    192.168.2.1 yada 192.168.1.1 gibi liste uzar gider...

hocam evde access point kullanıyorum.
    yani modem değil.
    apartın yaptığı eve kadar hattı çekmişler kablolu bağlanıyor isteyen.
    yani hepimizin bağlandığı bir modem yok.
    ben access point üzerinden bağlanıyorum.
    ama ana kaynak aparttan geliyor tabiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Mouse recorder programları işe yarayabilir belki tam bilmiyorum ama saatini ayarlamak sıkıntı

o sıkıntı olur çünkü arka planda çalışan birşey değil.
    bana arka planda benden habersiz çalışan birşeyler arıyorum.
    3saatte bir kendisi sisteme yollasın kodu
  • YUKARI
  • fotoya bakamadım ama eger direk tarayıcı üzerinden istiyorsa şifreyi mozillanın bir eklentisi var imacros diye onunla olabilir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

fotoya bakamadım ama eger direk tarayıcı üzerinden istiyorsa şifreyi mozillanın bir eklentisi var imacros diye onunla olabilir :)

chrome kullanıyorum onun içinde varmış bir bakayım eklentiye ben beni rahatsız etmeden ve neti kesmeden giriyorsa çok iyi.

edit: eklentiyi inceledim fakat buda olmaz çünkü belli bir adrese bağlı birşey değil.
    3saat sonra mesela bu sayfayı f5 yapsam direk kod ekranı gelicek karşıma girincede kodu devam edicek internet erişimine.
    benim isteğim ya bu kod olayını aşmak ya da beni rahatsız etmeden otomatik sisteme yollasın kodu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 9 Kasım 2012; 21:21:40 >
  • Bende apartta kalıyorum internet hızı 1-11mbps arası değişiyo ne film izleniyo ne birşey yapılıyor. Kaç kişi birden gidiyoruz kim bilir program falan yokmu mbps yi nasıl yükseltirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanimvar

Bende apartta kalıyorum internet hızı 1-11mbps arası değişiyo ne film izleniyo ne birşey yapılıyor. Kaç kişi birden gidiyoruz kim bilir program falan yokmu mbps yi nasıl yükseltirim?

ona birşey yapamazsın.
    işte bizim apartta o şekildeydi.
    bu şekilde önüne geçtiler herkese sabit 2-3mbps net verdiler 3saatte birde kod soruyorlar.
    dizi izlemede nette dolanmada sıkıntı yok.
    ama online oyun oynarken bağlantı kopunca oyundan düşüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.