Şimdi Ara

Apartmanda wireless sorunu (Acil yardım)!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, dün evime internet bağlattım. internet için airties air 5443 marka modem aldım. orta katta oturuyorum 3. kat. 4 kişi ortak kullanıcaz. alt 2. kat ve karşı alt ve en üst 2. 4. katlar. fakat kullanacak kişiler bu konuda şikayetçi wireless hiç çekmiyor dediler çok üzüldüm. direk aklıma modemin kalitesi geldi sanırım dağıtım gücü iyi değil. bu işlerden pek anlamadığım için cukkaya düştüm gibi geldi. biraz araştırdım evlerde yalıtım sistemleri falan sıkıntı oluşturabiliyormuş. bu konuda ne yapmam gerekli. kesin bir çözümü var mı varsa yardımlarınızı bekliyorum?

• 1 hafta önce aynı modemden bende de vardı aynı kat hizasında 3.kattan 3 ile 4 diş arası sinyal alıyordum hız da hatrı sayılır derecede iyiydi böyle bir modem de QoS özelliği nasıl yok olur anlamış değildim götürdüm geri verdim. Sorununu çözmek için 3. kata repeater alıp ayarlarını yaparak fişe tak onlarda sıkıntısız bağlantı sağlayabilsin. (wireless>wireless) Ya da access point de düşünülebilir. (kablo>wireless)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 12 Kasım 2013; 13:25:51 >
  • Acesesponit alacaksın.. Başka çare yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir.uluag

1 hafta önce aynı modemden bende de vardı aynı kat hizasında 3.kattan 3 ile 4 diş arası sinyal alıyordum hız da hatrı sayılır derecede iyiydi böyle bir modem de QoS özelliği nasıl yok olur anlamış değildim götürdüm geri verdim. Sorununu çözmek için 3. kata repeater alıp ayarlarını yaparak fişe tak onlarda sıkıntısız bağlantı sağlayabilsin. (wireless>wireless) Ya da access point de düşünülebilir. (kablo>wireless)

tavsiye edebileceğin bir ürün var mı acaba?
  • hakani85 kullanıcısına yanıt
    Var. Air 4410 300 Mbps Kablosuz Erişim Noktası Hem Access Point, Hem Repeater olarak kullanabilirsin çok amaçlı bir ürün seni yarı yolda bırakmaz tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir.uluag

Var. Air 4410 300 Mbps Kablosuz Erişim Noktası Hem Access Point, Hem Repeater olarak kullanabilirsin çok amaçlı bir ürün seni yarı yolda bırakmaz tavsiye ederim.

yardımın için çok teşekkür ederim. iyi günler..

• rica ederim size de iyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende AirTies 5343 kullanıyorum . Sana bişey sorcam modemin iade süresi doldu mu ?
  • Zxyel marka modem almanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkingsong

Bende AirTies 5343 kullanıyorum . Sana bişey sorcam modemin iade süresi doldu mu ?

yok hocam dolmadı daha 1 haftalık modem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.