Şimdi Ara

apartman önü park sorunu ve kendi otoparkını kullanmayan site sakinleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evimin önündeki yol yenileniyor.mecburen arabayı sağa sola park ettim 5 gün boyunca

1.gün: kepçe arabanı buraya niye koyuyosun diye azarladı.yaşımız da genç

2.gün: çıkmaz sokakta bi sitenin önüne koydum,sitenin kendi otoparkı var,en alakasız,hiçbir şekilde onları rahatsız etmeyecek şekilde yola bıraktım,polisi aramışlar sitenin özel alanı diye (devletin yolu biliyorum ben neyse)

3.gün : gece 2 de baktım bi sokağın içi boş,dedim gece araba yoksa burda araba yoktur,sabah tel çaldı,kibar bir dille uyarıldım.

yani bazen de anlayışlı olmak gerekiyor.ben bu insanları ahlaklı olarak göremiyorum.polise arayan bir haftadır burda araba demiş.el insaf derler adama.zaten keyfi koymuyorum,üstüne 300 400 m yürüyorum arabaya.

gel gelelim 4 dairenin bulunduğu apartmanımın önünde her gün alakasız arabalar bulunmasına rağmen ne bi uyarıda bulundum,ne bi silecek kaldırdım.kaç defa daha uzak yerlere park etmek zorunda kaldım.sanırım hata bende...

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capricemylove -- 5 Kasım 2012; 22:06:31 >

• Otoparkları olsa da, devletin sokağında sizinle eşit haklara sahipler..

Bana da "eskiyi sat, garaja yeniyi koy" diyen akıllı komşularım oldu.. Hatta "garajın var, sen sokağa park etmeyeceksin(!) garajı olmayan insanlar mağdur oluyor" diyen densiz yaşlı amcalar.. Neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum..
    Sanki "sokağa beleş park etme hakkı" sadece kendilerinin..

İsterseniz durumu anlatan kısa birer not bırakın camlarına.. Belki nezaketen park etmeyebilirler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.