Şimdi Ara

ap warwick - lane (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=yKYpEw3AnqA alın bunu izleyin bi snra karar verin
  • Hala Ap WW kaldığını sanıp cevap verenler var. Adam yaşayan troll. Neden kalmadığına gelirsek Sadece Q skilli ap dan scale alıyor. Eskiden ulti de iş yapardı. Scale ini değiştirdiler. Ama hala inadına deneyenler var mıdır bilmiyorum gidin AS wits end mazred kasın yanına da tanky bişeler daha iyi.

Edit:
    Huehuehue üstteki yorum

quote:

Orijinalden alıntı: SirEzioAuditore

http://www.youtube.com/watch?v=yKYpEw3AnqA alın bunu izleyin bi snra karar verin

Bir itemlara bakar mısın bir şeyler dikkatini çekicek mi? Ta ne zamandan kalma o video. Eskiden vardı AP WW Ayrıca 20stackli Apdaki soulstealer...

Edit 2: Amumu frozen hearth ve sunfire la yardım etmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter777 -- 29 Ocak 2012; 6:33:57 >

• Warwick'in rolü initate, yani önden gidip team fightta etkili olan birini yakalayıp team fightı başlatmak. O yüzden AP de olsa AD de, tanky olması şart. Ki zaten Wits End ve Guardian Angel çıktıktan sonra vur vur ölmez hale geliyor. Pasifi ve attack speedi fighterlarla onlar ölene kadar hit trade yapabilmenizi sağlıyor. Defansif itemlar da burst yemenizi engelliyor. Daha ne olsun.
    Warwick oyunu anladıktan sonra değerleniyor bence. Karakterlerin rollerini bilmeyip "az vuruyo :S" diye gezenlere de bir çift sözüm var ama yazınca ban yiyoruz :(
  • jungle tanky ad
    solo tanky ap
  • wwnin asıl yeri solo toptur cdr tank kasacaksın sürekli q sallayacaksın zaten max healthtan alıyor hp ister istemez damage olacak ama sana kalmış son itemler istersen rylai de alabilirsin paso slow için ulti cdsi de 40 50 saniyeye düşüyordu galiba 40% cdr olunca ama tam hatırlamıyorum 40 50 olması lazım ve kolay kolay ölmezsin kaçarken q at yallah q at yallah
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.