Şimdi Ara

AP Varus hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar ap varusa sardım.Fakat build ve rünler konusunu daha kafamda netleştiremedim.İnternetten araştırdım baya denedim fakat sizin de önerilerinizi almak istiyorum.Build-rün tavsiyesi(denememiş olsanız bile teoride ben denerim) verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.Darinin kuzeni bu arada.

• ne gerek var fantaziye useless
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbucksunstari

ne gerek var fantaziye useless

bence gayet etkili 6 olana kadar farm yaptıktan sonra mid game çok rahat geçiyo.
  • marazdan dolayi aa larda kuvvetli oluyor sanirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyperior kullanıcısına yanıt
    evet.Ben ap varusu beğeniyorum zaten oynamalı mıyım diye sormadım teoride build üretebilen arkadaşlardan yardım istedim.
  • ap ? çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim görüşüm nashor's teeth ve hextech rushlamak ardından rabadon dfg void zhonya tercihlerinden harmanlaman olacaktır. Hextech belki gereksiz gelebilir o zaman dfg nashor rabadon void zhonya magic penetration bottan yana olur. Hic denemedim teorik olarak söylüyorum. W ve ulti iyi vurur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nashor lich hextech zhonya liandry

• Lich bane ?

• Üçlü garanti olsun.
  • Herkese yorumları için teşekkür ediyorum.Deneyince yazarım nasıl gittiklerini.
  • uzun zamandır oynamıyorum ap varus ama benim build nashor lich rabadon zhonya runaan şeklindeydi fena olmuyordu
  • Bot,nashor,rabadon,büyü direnci kıran eşya,runaan,zhonya en mantıklı build bu gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.